birde doktorun niye 10.gunu baktiki 14.gun bakmasi gerekirdiKızlar bana yardımcı olursanız sevinirim. 6 Ağustosta aşılama oldum. Aşılamanın 10. Günü doktor kanda progestan ve betahcg baktı. Gebelik yok tutmamış dedi. Regl olmayınca bugün normal kaset testlerden yaptım negatif. Progestan kullanmıyorum. Regl ne zaman olurum?
Kizlaaar merhaba bugün asilamamin 13. Günü gidip kan verdim. Sonucu 3 saat sonra arayıp öğrencem. Eğer negatif olursa progestani bırak adet olacaksın adetinde görüşelim dedi. Eğer pozitif olursa da biz seni 2 güne bir çağıracaz kan vercen dedi.
Ben de bugün negatif olursa cuma yine kan versem belki varsa dedim onlar da yoktur genelde 12. Gün net belli oluyor biz günü fazladan söyleyip 13. 14. Gün çağırıyoruz dedi. Ben zaten dün ilk idrarla test yaptım dedim gülüyorsun bir şey var herhalde dedilerben de yok heri negatif çıktı zaten dedim öyle deyince o yüzde seksen doksan doğrudur zaten dediler öyle yani kızlar
Benimki farklı bi tık kuzumcikolata kisti bende de vardi cnm dogum kontrol ilaci vermisti doktorum onun icin gecti yok suan
Evdeki testte mi kanda mı çıkıyormuşValla kız 12. Gün çıkıyormuş zaten varsa
O kadarını demedi ama ben evde test yaptım dedim onun üzerine öyle söylediEvdeki testte mi kanda mı çıkıyormuş
Yarın ilk idrarla yap canım boş yere canın sıkılmasın ne olur ne olmazBen bugün ilk idrarla yapacaktım unuttum
Evde tek testim kaldı yapsam mı acaba şimdi
erken gebelik testiyse eger varsa cikar artik cnm bnce bn napcami bilmiyom her an adet oldum olucam modundayim yineBen bugün ilk idrarla yapacaktım unuttum
Evde tek testim kaldı yapsam mı acaba şimdi
olabilir cnmBenimki farklı bi tık kuzumbide çikolata kisti asla tümüyle geçmiyor diye biliyorum.Seninki başka bıseydı beşki gectıgıne göre iyi huylu kistti herhalde.
Tmm canım yarın sabah yapayımYarın ilk idrarla yap canım boş yere canın sıkılmasın ne olur ne olmaz
Bugün 15. Gün oluyor 1-2 güne başlarKızlar bana yardımcı olursanız sevinirim. 6 Ağustosta aşılama oldum. Aşılamanın 10. Günü doktor kanda progestan ve betahcg baktı. Gebelik yok tutmamış dedi. Regl olmayınca bugün normal kaset testlerden yaptım negatif. Progestan kullanmıyorum. Regl ne zaman olurum?
Gecmıs olsun canım progestan kullanırken mi adet oldunKizlarr adett oldumm maalesefff
Hadi yaaKizlarr adett oldumm maalesefff
Negatif sanırım birşey demediğine göreSonuç çıkmış kızlar öğle tatili girdiği için arayamadım ama e nabiza düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?