- 30 Temmuz 2024
- 42
- 43
- 30
Benim 1 senedir olmayınca mecburen özele gitmek zorunda kaldım bakalımBen üniversite hastanesine gittim canım hastaneye sadece 900 verdim daha çok ilaçlara vermiş oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 senedir olmayınca mecburen özele gitmek zorunda kaldım bakalımBen üniversite hastanesine gittim canım hastaneye sadece 900 verdim daha çok ilaçlara vermiş oldum
Anladım canım ozele giden arkadaşlar da var görünce yazarlar hakkında hayırlısı olsun inşallahBenim 1 senedir olmayınca mecburen özele gitmek zorunda kaldım bakalım
Benimde negatif olursa bu asilama bende basliyorum tup bebeğe insallah tutmusturda baslamam cok yoruldummGünaydın kızlar . Haklısın M mehem58
Bir sonuç var ya pozıtıf ya negatif . Biz her ikisini de düşünüp sürekli üzülüyoruz yapacak bısey yok bir an önce sonucu kabul edip yolumuza bakmamız lazım.
Düşüncem şöyle eşimin hiçbir problemi yok. Bence aşılama erkek faktörlü olanlarda yapılmalı. Bizde sorun bende ve şans tüp bebekte daha yüksek. Eşimin ısrarıyla aşılama denedik . Bidaha bu çileyi çekmek istemiyorum çok zor. 5,6 kez aşılama yapanlara çok saygı duyuyorum hiç kolay değil bu süreci olumsuz tamamlayıp defalarca tekrarlamak aynı umutlarla. Ah be , bizim de imtihanımız bu demek ki.
Ben sonuçtan sonra tüp bebeğe başlamak istiyorum
bgn bn kalktim artik temizlik yaptim evi bok goturmus resmen hic korumadim da kendimi valla heryer pislik icinde kalmis bacim supurge falan tuttum perdeleri attim makineye falanYarın vercem canım
Ay benim her yerim ağrıyor ya hiç oynamadım sadece oturdum ama varya evden çıkmaya çıkmaya vücut alışmış bi çıktım pert oldum
Bende bu ay olacağım inşallah aşilama maliyeti nedir acaba özel değilse
He ya benim de öyle valla bi de kendi yaptığımız gibi olmuyor hiçbgn bn kalktim artik temizlik yaptim evi bok goturmus resmen hic korumadim da kendimi valla heryer pislik icinde kalmis bacim supurge falan tuttum perdeleri attim makineye falan
Doktorların aldıkları işlem ücreti hepsinin farklı olıyor canım ben iğneli aşılama oldum 450 lik 1 kutu gonal f kullandım bir doktorda 16 bine mal oldu bi doktorda 13 bineBende bu ay olacağım inşallah aşilama maliyeti nedir acaba özel değilse
oyle valla temizleyecekleri yerde iyice kirletmislerHe ya benim de öyle valla bi de kendi yaptığımız gibi olmuyor hiç
cnm naptin test falan yaptinmi seenDoktorların aldıkları işlem ücreti hepsinin farklı olıyor canım ben iğneli aşılama oldum 450 lik 1 kutu gonal f kullandım bir doktorda 16 bine mal oldu bi doktorda 13 bine
bnde ayni bekliycemYok dün negatifti işte bugün yapmadım 1-2 gün bekleyip tekrar yapıcam olmadı kan veririm artık hevesim kaçtı zaten tüpe yöneldimya
Bizim günlerimiz aynıydı dimi bi değişiklik oldu mu hiç sende. Benim kasık bel ağrım fln geçti bugün hiçbişeyim yok dün bi ateş basması olmuştu bide onuda yine regle yordumbnde ayni bekliycem
yok bacim bende gram bisey yok basindan beri hic olmadi ztn anlamadim bisey asiri derecede karin guruldamam var oda adet belirtim benim her ay olur yaniBizim günlerimiz aynıydı dimi bi değişiklik oldu mu hiç sende. Benim kasık bel ağrım fln geçti bugün hiçbişeyim yok dün bi ateş basması olmuştu bide onuda yine regle yordum
Hm devlette olanlar mecbur mu o kadar denıyor tüp bebek şansı olsun diyeİğne gitmiş
Baslatmiyolar güzelim prosedür ve devletin şartları var diyorlar
Ben 7 bin gibi bısey vermiştim ilaçlar harıc özel olduğu için hastaneden hastahaneye değişiyorAnladım canım ozele giden arkadaşlar da var görünce yazarlar hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah gerek kalmazBenimde negatif olursa bu asilama bende basliyorum tup bebeğe insallah tutmusturda baslamam cok yoruldumm
Evet 2 iğneli aşılama şartı var devletteHm devlette olanlar mecbur mu o kadar denıyor tüp bebek şansı olsun diye
Belli olmaz ya belirtisiz hamile olanlarda var beklemeyince inşallah sürpriz olur ne güzelyok bacim bende gram bisey yok basindan beri hic olmadi ztn anlamadim bisey asiri derecede karin guruldamam var oda adet belirtim benim her ay olur yani
Anladım canım hayırlısı bakalım. Bende negatifi kanda görünce tüp bebek araştırmasına gireceğim . Senin ne güzle sorun yokmuş o zaman ilk denemede tutar inşallah hemen başlayacak mısın tedavıye canımEvet 2 iğneli aşılama şartı var devlette