Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bize güzel haber verirsin çok ihtiyacımız varYarın kan testi günüm kızlar sonuç belli ama yine de buradan net olarak söylerim
ne bilim cnm yaaa adet belirtim var benimNormal testte olsa da çıkması imkansız gibi Bıseyadetin üstünden en az 4,5 gün geçmeli ki belli olsun orfa
Valla kuzum benim testler hiç pozitif olmadı kaç gündür yapıyorum herhangi bir belirtim de olmadı muhtemelen olmadı ama benim doktorum idrar testi kabul etmiyor kan istiyor o yüzden yarın kan vereceğim.İnşallah bize güzel haber verirsin çok ihtiyacımız var
haberdar et bizide yarin mutlaka cnm insallah bi mucize olurValla kuzum benim testler hiç pozitif olmadı kaç gündür yapıyorum herhangi bir belirtim de olmadı muhtemelen olmadı ama benim doktorum idrar testi kabul etmiyor kan istiyor o yüzden yarın kan vereceğim.
napacaz yaaa valla bütün morelim alt ust olduBenim de ağrım öyle adet ağrısı gibi hatta testlerden sonra Progestan sadece bugün 1 tane almışım onu farketm![]()
Haberdar et bizi de. Rabbim isterse olurValla kuzum benim testler hiç pozitif olmadı kaç gündür yapıyorum herhangi bir belirtim de olmadı muhtemelen olmadı ama benim doktorum idrar testi kabul etmiyor kan istiyor o yüzden yarın kan vereceğim.
Ah canıııım hemen hissetmislerkizlarinda moreli bozuldu baksana Emine bile bgn hic konusmadi
Kız dün yanlış demisimya aşılama 11 ovitrelle 13tu dunBenim de aşılama 10 ovitrelle 12. Gün canım bugün göğsümde ağrı ve dolgunluk var sabah test yaptım negatif valla bugün arkadaşımın insanına gitmeye karar verdim ona hazırlık yapıyorum bu nişana gitmeyip üstüne bi de negatif görürsem 5 kat daha çok üzülecem o yüzden gidiyorumm
cnm testi bide erken gebelik testiyle denesenya normal testte cikmiyodur belkiKız dün yanlış demisimya aşılama 11 ovitrelle 13tu dun
Valla evde olan testleri kullanayım dedim ve bugün bitirdim kızlar zaten yarın kan vercemcnm testi bide erken gebelik testiyle denesenya normal testte cikmiyodur belki
dun bnde yaptim negatif benimdeSen yaptın mı canım test
İğne gitmişdun bnde yaptim negatif benimde
Baslatmiyolar güzelim prosedür ve devletin şartları var diyorlarGünaydın kızlar . Haklısın M mehem58
Bir sonuç var ya pozıtıf ya negatif . Biz her ikisini de düşünüp sürekli üzülüyoruzyapacak bısey yok bir an önce sonucu kabul edip yolumuza bakmamız lazım.
Düşüncem şöyle eşimin hiçbir problemi yok. Bence aşılama erkek faktörlü olanlarda yapılmalı. Bizde sorun bende ve şans tüp bebekte daha yüksek. Eşimin ısrarıyla aşılama denedik . Bidaha bu çileyi çekmek istemiyorumçok zor. 5,6 kez aşılama yapanlara çok saygı duyuyorum hiç kolay değil bu süreci olumsuz tamamlayıp defalarca tekrarlamak aynı umutlarla. Ah be , bizim de imtihanımız bu demek ki.
Ben sonuçtan sonra tüp bebeğe başlamak istiyorum
bekleyecem artik sen kani ne zmn vercenİğne gitmiş
Baslatmiyolar güzelim prosedür ve devletin şartları var diyorlar
Bende bu ay olacağım inşallah aşilama maliyeti nedir acaba özel değilseİnşallah pozitifi görürüz canım
Ben üniversite hastanesine gittim canım hastaneye sadece 900 verdim daha çok ilaçlara vermiş oldumBende bu ay olacağım inşallah aşilama maliyeti nedir acaba özel değilse