Evet erken gebelik testi. Gerçi ben bunlara da pek güvenmiyorum çünkü ilk doğal yolla olan gebeliğim de (boş gebelik oldu) adet günümde erken gebelik testi negatif çıktı 5 gündür lekelenmelerim vardı doktor kan testi ver ona göre gel demişti bir gün sonra kan testim 123 çıktı beta hamileymişim yani o günün akşamına tekrar yaptım aynı marka o zaman silik çizgi çıkmıştı. Bir de aslında aşılama için on gün erken süre olabilir bazen sonradan silik çıkmaya başlıyormuş ama tabi benim belirtilerimden adet olacağım bellierken gebelik testimi o
anladim cnm diyecek bisey bulamiyom bazen bnde sizin testleriniz gorunce bi korkttumEvet erken gebelik testi. Gerçi ben bunlara da pek güvenmiyorum çünkü ilk doğal yolla olan gebeliğim de (boş gebelik oldu) adet günümde erken gebelik testi negatif çıktı 5 gündür lekelenmelerim vardı doktor kan testi ver ona göre gel demişti bir gün sonra kan testim 123 çıktı beta hamileymişim yani o günün akşamına tekrar yaptım aynı marka o zaman silik çizgi çıkmıştı. Bir de aslında aşılama için on gün erken süre olabilir bazen sonradan silik çıkmaya başlıyormuş ama tabi benim belirtilerimden adet olacağım belli
Sen yarın dene kuzum yada yarın test al sonra ki gün denekizlar ya bnde cok merak ettin ama elimde erken gebelik testi yok normal testte cikmaz bnce hem ilk idrarda degil
Nasip işi belli olmaz tabi inşallah seninki tutmuştur ama çokta yüksek tutma kendini hayırlısı deyip bakanladim cnm diyecek bisey bulamiyom bazen bnde sizin testleriniz gorunce bi korkttum
normal testi yaptim negatif benimdeSen yarın dene kuzum yada yarın test al sonra ki gün dene
Normal gebelik testinde belli olmaz şimdinormal testi yaptim negatif benimde
gozlerim kor oldu bakmaktanNormal gebelik testinde belli olmaz şimdi
Biraz daha bekleyelim bakalım. Az önce bi konuda okudum kadın 11. Gün gece 2 de kan vermiş beta 4,61 çıkmış 1,5 gün sonra 19,1 çıkmış yani yeni oluşuyor da olabilir. 1-2 gün daha şansımıx var demektirnormal testi yaptim negatif benimde
benik hep adet belirtim varBiraz daha bekleyelim bakalım. Az önce bi konuda okudum kadın 11. Gün gece 2 de kan vermiş beta 4,61 çıkmış 1,5 gün sonra 19,1 çıkmış yani yeni oluşuyor da olabilir. 1-2 gün daha şansımıx var demektir
Bende öyle oldum da kuzum düşün erken gebelikte baktım bengozlerim kor oldu bakmaktan
kizlarinda moreli bozuldu baksana Emine bile bgn hic konusmadibenik hep adet belirtim var
O bugün nişana gitti belki ondan yazmamıştırkizlarinda moreli bozuldu baksana Emine bile bgn hic konusmadi
Ama genel olarak bir moral motivasyon düşüklüğü yaşandı buradakizlarinda moreli bozuldu baksana Emine bile bgn hic konusmadi
valla yaaa butun keyfim gittiBirisi gelip hamileyim dese hepimize bi umut olacak
Insallah ben derim ama bilmiyorummmBirisi gelip hamileyim dese hepimize bi umut olacak
Çok hafif var . Ama ondan öte kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor sırtım kopacak gibi. Alt karnımın tümü ağrıyor . İstediğim gibi eğilip kalkamıyorumcnm senin gogus agrin tamamen gectimi
bnde test yaptim normal test negatif cikti aksam ustu yapmistimEvet kuzum 12.gün ver dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?