- 5 Ağustos 2024
- 303
- 42
- 13
- 26
Gonal f iğnenin bir kutusuna ne kadar ödediniz birde devlet hastanesimi yoksa Özel hastanedemi tedavi oluyorsunuzbn sali gunu kontrole gittigimde yumurtaliklarim bu sekildeydi 2 gun daha ganolf yaptim az oncede 22.00da yani catlatma ignemi yaptim
Buna çok güldüm amaa çözmüşsünüz kızlar 2 dakikadaayyyy gulme krizine girdim yine sen her seferinde beni gulmektek olduruyon yaaa ama varya bnde bilmiyom Rabia etiketliyodu az once bizi ona soralim
Ben klinikte 3700 ödedim iğneye aşılama 12500 ödedim çatlatma iğnesi ve progestan 900 TL ödedimGonal f iğnenin bir kutusuna ne kadar ödediniz birde devlet hastanesimi yoksa Özel hastanedemi tedavi oluyorsunuz
Günaydın bugün belimde ağrı var, dün ki karın ve kasık ağrılarım geçmiş bile. Test yaptım sonuçç tamamıyla negatif diyecek bişeyim yokGünaydııın aşılama 10 ovitrelle 12. Günden merhabaaa dün gece başlayıp hala devam eden sağ kasıkta ağrım mevcutsimdi ilk idrarla test yaptım sonuç tertemiz negatif
Doktorunuz ne zaman test yapın dediaşılamanın 10. günündeyim hala test yapmadım. belirti olarak hafif bulantı, göğüs ucu ağrısı ve şişkinlik var başkada bir şey yok
Yarın son testi de yapıp çarşamba kan vercem bakalım hayırlısı olsunGünaydın bugün belimde ağrı var, dün ki karın ve kasık ağrılarım geçmiş bile. Test yaptım sonuçç tamamıyla negatif diyecek bişeyim yok
Cidden mi ya senden o kadar umutluydukKızlar benimde testim negatif maleseff
23 ü kan testine çağırdı 4 gün var yaniDoktorunuz ne zaman test yapın dedi
Asilaman ayın kaçında olmuştu canım23 ü kan testine çağırdı 4 gün var yani
1600cnm ganolf progestan ve folik asitde var yaninda hepsi 2000 tl tutmustuGonal f iğnenin bir kutusuna ne kadar ödediniz birde devlet hastanesimi yoksa Özel hastanedemi tedavi oluyorsunuz
devlette oldumGonal f iğnenin bir kutusuna ne kadar ödediniz birde devlet hastanesimi yoksa Özel hastanedemi tedavi oluyorsunuz
hayirli olsun cnm insallah guzel sonuclanirBanada 14agustosta yapıldı Allahım hepimize nasip etsin
insallah erken oldugundandirBelki erkendir belki de yoktur canım hayırlısı bakalım beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?