Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

ay evet biliyorum .peki dr kimdi?nasıl memnun kaldın mı???
anadolu hastanesi hemen yani dr op ayla alanli kandin hastsnalari anadolunun hen yaninda neten ayla alanli yaz acik adres cikiyor isrersn doktorun ozel nosunu verim gidesn

ay evet biliyorum .peki dr kimdi?nasıl memnun kaldın mı???
cok iyi bi doktor isinin hakini veriyor 4 senedir gidiyom simdi ikinci hsmilelik icin gidicem insallah cnm tavsiye ediyorum cok isini guzl yapiyor

merhaba canim seni bir kac topikte daha gordum yazmak istedim..
tatlim asilaman yumurtalarindan dolayi tutmamis olamaz bence..eger yumurtalarin istenilen boyuta gelmezse zaten asilama yapmaz doktorlar..yapmamali yani..yumurtan 19-21 mm arasi olmasi gerekiyor..ona gore ayarlayip catlatma ignesi vuruyorlar diye biliyorum..

çok teşekkür ederim aşılamayı falan nerde yapıyo...özel muayenesi mi var???
buyuk hastahane deil canim kucuk bi klinik ama isini cok guzl yapiyor asilama icin ayri odasi var spermleri baska yerde yikatiyor kendi ozel yerinde odasi var orda asilama yapiyor yaklasik 1 sat dinlendiriyor bazi dr cok dinlendirmez ayla hanim 1 sate yakin dinlendiriyor com memnunum ondan

çok teşekkür ederim..bi ön görüşme için randevu alayım.muayen ücreti 30 mu demiştin.benim gonalf ignelerim var bitek çatlatma iğnesi kalıyo eğer öyleyse..

çok teşekkür ederim..bi ön görüşme için randevu alayım.muayen ücreti 30 mu demiştin.benim gonalf ignelerim var bitek çatlatma iğnesi kalıyo eğer öyleyse..
evet 30 tl bi gorusun memnun kalirsiniz biraz arastiriyo isini iyi yapiyo ama sonuc onemli buyuk ihtimal sonuc alirsin insallah sorun ne senin ozel deilse

evet 30 tl bi gorusun memnun kalirsiniz biraz arastiriyo isini iyi yapiyo ama sonuc onemli buyuk ihtimal sonuc alirsin insallah sorun ne senin ozel deilse

benim troitlerim var.asıl sorun eşimde ilerihareketli ve morfoloji sıkıntısı var??ilk aşılamayı bezmalemde yaptırmıştım.biraz acemilerdi olmadı şu ara tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum.ama bu arad biaşılama daha denesek iyi olucak en azından kafamda soru işareti kalmaz..

anladim cnm troid cok kotu ya bi arkadasim tup yapti troit yuzundn tutmadi insallah seninki tutar eyer ayla alanliya gidiceksen butun yaotin tahlileri goturki bidaha yaptirmasin bosuna

anladim cnm troid cok kotu ya bi arkadasim tup yapti troit yuzundn tutmadi insallah seninki tutar eyer ayla alanliya gidiceksen butun yaotin tahlileri goturki bidaha yaptirmasin bosuna

ilaç alınca çok düşüo almayınca yükseliyo bi türlü ayarlayamadık...

inşallah hayirlica hamile kalirsin bizde istiyoruz bebis ama olmuyor bende baya sorun var kizkende hep reglim gecikirdi olmazdı şimdi yine aynı 4 ayda 5 ay olmadığı oluyor doktorlar da doğum kontrol hapları veryo o yüzden zaten olmuyor bu asilama için regl olmamız sartmi kendiliğinden yada ilaçlarla aceba yoksa ben direk tüp bebek yaptircam kısmet bakalım hakkımızda hayırlı olanı rabbim bilir

Aminn inşallah canm.reğli olman söyle şart yumurtlaya bilmen için adet olmak gerekiyor bide yumurtluyosundur ama çatlamıyodur yumurtaların
Hayıt suyunu ve testere dişli aslan pençesi otunu denedin mi çok faydalı...

Evt doğru ama 17mm ulasabiliyo benim yumurtam canm belki sebebi değildr ama gelişmiyor iste çatlama oluyor ama..ostrojen hormonlarm da yok denecek kadarmış sorunlar bundan ibaret canım..iyi günler diliyorum...

Bu çok ot demedim ama bunları donemedim canim saoladin denicem ışte yumurtalarim yavaş çalışıyormuş bide bu asilama için nasıl yol izlicem sanki hiç olmucakmis gibi geliyor bebegim üzülüyorum

Sema kızlar bişey sormak istiyorum önümüzdeki haftaici aşılama olacağım nasip olursa. 5 gün klomen kullandım perşembe Dr a gittim yumurtalarım oluşmuş pazartesi gel dedi. Sormak istediğim klomen bittikten sonra kasiklarinda hassasiyet olan var mı. Ben sanki adet olacakmışım gibi bi dolgunluk hissediyorum ayrıca aşırı gazım var. Sanki usutmusum de hafif kasıklarım ağrıyor gibi. Bunun klomenle ilgisi olabilir mi çünkü adetime nerden baksanız 15 gün var ve henüz yumurtam bile catlamadi. Bu kasiklarimda ki şişkinlik hassasiyet neden olabilir

Selamcanim, bende bu dediklerin olmadi arada ates basiyo gibi oluyo bende o da yan etkiymis

Kızlar acil ben aşılama yaptım ama henüz sonuç alamadım doktorum dedi günün genince gel gününe daha 5 var ben bugün çok az kan geldi şuan bisey yok sizce neden çok uzgunum cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…