İnşallah ama umudum yok
Kızlar asilamam tuttu ama bugün dusurdum malesef acaba bidaha kendiliğinden olurmu acilll lütfen cevap yazın böyle bisey yasiyan varmı acaba ba kimyasal gebelik mıydı Dr dediğine göre kese oluşmuş bilmiyorum yinede
15gunlukmus işte aşılama günü tutmuş bende leke geldi bnde dedim işte adet oldum akşama kadar söker odadaki koltukların yerini değiştim aksamı soktu bnde dedim işte oldum bugün sancim coktu beyaz et parçası gibi dustu Dr gitim evt tutmuş ama dusurmussun dedi dusen kesesiymis galiba bilmiyorum üzüldüm sorumsuzlugumdan dolayı hiç sormadimda acaba bidaha kendiliğinden olurmu bidahami aşılama yapim kısmet deyilmis iki tane keseymis
Evet ya bende çok kizdim kendime hem aşılama yap hemde leke gelsin adet sandım dikkat etmedim kısmet deyilmis ama acaba seninki oldumu bidaha ben kendiligimden hamile kalabilir miyim sen kaldinmi canım ondan sonra
Hayırlısı allahtan canım..vakti zamanı gelince olur inşallah..ben daha hamile kalamadim..prolaktin hormonu yuksekligi var bende gebeliğe engel..bakalım zamanını bekliyorum bende olur inşEvet ya bende çok kizdim kendime hem aşılama yap hemde leke gelsin adet sandım dikkat etmedim kısmet deyilmis ama acaba seninki oldumu bidaha ben kendiligimden hamile kalabilir miyim sen kaldinmi canım ondan sonra
Düşük yapmamis canım gebelik yok demek..Kızlar bilen varsa nelur cevaplayın ya acill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?