Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

Arkadaşlar bende bugün aşılama yaptırdım Dr gayet iyi oldu dedi. Ama benim karnımda sancı var gaz sancısı gibi aşılamadan sonra böyle olması normal mi. Bu ağrının olması düşündürdü beni

Kızlar adet oldum ya olmadı yine neyse hayırlısı olsun hakkımızda Allah ne demiş Se odur yoktan var eden o bakalım ne zaman vakti dolucak ve olucak

Kızlar asilamam tuttu ama bugün dusurdum malesef acaba bidaha kendiliğinden olurmu acilll lütfen cevap yazın böyle bisey yasiyan varmı acaba ba kimyasal gebelik mıydı Dr dediğine göre kese oluşmuş bilmiyorum yinede

çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ma kese oluşmuşsa kaç haftalık olmuş oluyo??

15gunlukmus işte aşılama günü tutmuş bende leke geldi bnde dedim işte adet oldum akşama kadar söker odadaki koltukların yerini değiştim aksamı soktu bnde dedim işte oldum bugün sancim coktu beyaz et parçası gibi dustu Dr gitim evt tutmuş ama dusurmussun dedi dusen kesesiymis galiba bilmiyorum üzüldüm sorumsuzlugumdan dolayı hiç sormadimda acaba bidaha kendiliğinden olurmu bidahami aşılama yapim kısmet deyilmis iki tane keseymis

Yıllar önce benimde öyle olmuştu..kanamam vardı adet oldum dedim aklımda da yoktu gebelik falan..rahattim sonra sancılarım arttı bi titreme üşüme ateşle beraber beyaz et parçası düşürdüm..her kanamayı adet diyip geçmemek lazım illa bi test yapmak şart..

bende aşılamamın 15 gününde aynı hatayı yaptım.deli gibi ço lazımmış fibi büyük temizlik yaptım.hissettim bişey koptu kasıgımdan...hem çok istiyoruzhemde dikkatetmiyoruz.çok kızmıştım kendime..

Evet ya bende çok kizdim kendime hem aşılama yap hemde leke gelsin adet sandım dikkat etmedim kısmet deyilmis ama acaba seninki oldumu bidaha ben kendiligimden hamile kalabilir miyim sen kaldinmi canım ondan sonra

Evet ya bende çok kizdim kendime hem aşılama yap hemde leke gelsin adet sandım dikkat etmedim kısmet deyilmis ama acaba seninki oldumu bidaha ben kendiligimden hamile kalabilir miyim sen kaldinmi canım ondan sonra

ekimde yaptırmıştım olmadı malesef.benim eşimde ileri hareketli ve morfoloji sorunu var bende de troit..onun için kendiliğinden olması mucize...inşallah senin hemencik kendiliğinden olur..sıkma canını hayırlısı buymuş diyorum bazen.yada daha çok büyüseydi hissettiğimiz zaman kaybetseydik daha büyük acı.kendimi böyle teselli ediyorum işte..

Benim esindede sayısı iyi ama ileri hareketlilik dusuktu bndede polikistik over var dı Dr dediğine göre yetişmiyor muş ondan tuttu ama ilk asilamam bnim cahilligimden gitti kismt böyle demek ki neyse Allah neyi nasip etmişse odur

Hayırlısı allahtan canım..vakti zamanı gelince olur inşallah..ben daha hamile kalamadim..prolaktin hormonu yuksekligi var bende gebeliğe engel..bakalım zamanını bekliyorum bende olur inş

Kızlar yanildiniz ya Dr gostermis 0,13, dusuk yapmış daha günü geçmeden gününe daha varmış diye boylemis kızlar bende yeni öğrendim Dr demiş erken dusuk şaşırdım bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…