• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

Kızlar bişey soracam iki gün önce aşılama oldum Dr bugün çağırdı çatlamış mi bakmak için. Usg ile baktı ikisi de çatlamış dedi bana ekranda gösterdi yuvarlak bişey işte bunlar dedi. Ama merak ettiğim yumurta catladiysa tüplere inmesi gerekmez miydi neden yumurtalik ta yuvarlak kist gibi görünsün ki. Özellikle sordum çatlamış dedi tuhaf geldi çatlayan yumurta yumurtalikta mi kalir

Anladım canım evet gorunur catlayip catlamamasi benim bi arkds Dr gitmişti Dr yumurtan çatlamış hazır hemen eve git esinle işte bu saatte ilişki önermiş ama cnm senin dr niye aşılama dan iki gün sonra çağırırki yanlış bna Gore Dr seni çağırması yerine dinlenmen gerekir sakın kalkma 15gun boyunca benimki ttutlu ilk asilamam ama bn yerleşme kanaması gördüğüm için bilmedim adetime 5 gün kala adet sandım kalktim dinlediğim halde sandım ki oldum diye koltuğu kaldırdım erken dusuk yaptım ustelik 4 yildirda olsun diye uğraşıyorum kısmet deyilmis cnm sen tutana kadar tetbir amaçlı lavabo haricinde kalkma Dr onermese bile sen kalkma cnm tm sen kaç yıldır evlisin senin niye olmadıki aşılama yaptın

Anladım canım evet gorunur catlayip catlamamasi benim bi arkds Dr gitmişti Dr yumurtan çatlamış hazır hemen eve git esinle işte bu saatte ilişki önermiş ama cnm senin dr niye aşılama dan iki gün sonra çağırırki yanlış bna Gore Dr seni çağırması yerine dinlenmen gerekir sakın kalkma 15gun boyunca benimki ttutlu ilk asilamam ama bn yerleşme kanaması gördüğüm için bilmedim adetime 5 gün kala adet sandım kalktim dinlediğim halde sandım ki oldum diye koltuğu kaldırdım erken dusuk yaptım ustelik 4 yildirda olsun diye uğraşıyorum kısmet deyilmis cnm sen tutana kadar tetbir amaçlı lavabo haricinde kalkma Dr onermese bile sen kalkma cnm tm sen kaç yıldır evlisin senin niye olmadıki aşılama yaptın
Canım benim 15 gün yatma gibi bi lüksüm yok malesef. Çalışıyorum ben o yüzden sadece iki gün yatabildim bugün gittim ise hatta nöbetçiydim bir sürü çocuk çarptı koştururken. Dr yatmalisin gibi bişey demedi ama kendimi korumaya çalışıyorum yine de anı hareket yapmıyorum çok bağırmıyorum okulda ağır kaldırmıyorum filan. Allah nasip ettiyse tutunur nasip değilse yapacak bişey yok :) Dr neden çağırdı bilmiyorum ama çatlamadıysa kiste çevirmesin diye bakmak istedi herhalde

Anladım canım hayırlısı olsun dediğin gibi nasipse tutar zaten inslah valla ben sürekli dinlendim tutu ama leke gelince bnde iş yaptım 2sonra dusuk oldu inşallah seninki tutar bebeğine kavusursun yinede takma ayaktayim dinlen miyorum diye tutmaz deme kısmetse o her halükarda kalır zaten hayırlısı olsun hakında ha bu arada her kadın farklıdır bünyesi bende hamilelige dair hiç bir belirtim yoktu sadece çok az adet sancısı gibi oluyordu oyuzden belirti arama rahat oluruna bırak herşey yolunda gider inslah canım kib

Anladım canım hayırlısı olsun dediğin gibi nasipse tutar zaten inslah valla ben sürekli dinlendim tutu ama leke gelince bnde iş yaptım 2sonra dusuk oldu inşallah seninki tutar bebeğine kavusursun yinede takma ayaktayim dinlen miyorum diye tutmaz deme kısmetse o her halükarda kalır zaten hayırlısı olsun hakında ha bu arada her kadın farklıdır bünyesi bende hamilelige dair hiç bir belirtim yoktu sadece çok az adet sancısı gibi oluyordu oyuzden belirti arama rahat oluruna bırak herşey yolunda gider inslah canım kib
Canım Dr da aynı senin dediğin gibi söyledi sakın belirti arama her kadında farklı olur belirtiler kiminde hiç olmaz dedi. Zaten bu çatlama iğnesi var ya belirtiler hakkında yanıltıcı olabiliyormus o da hamilelik hormonu içerdiği için bazı belirtileri hamilelik le karistirabiliyormus kadınlar. Bakalım bekliyorum hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Bu arada sen de üzülme en azından hamile kalabildigini gördün. Dr lar aşılamada kimyasal bile yakalasak bizim için başarı diyorlar

Ya sana bisey sorucam şimdi adete 5kala lekelenme gormus bi arkds sonra bisey dusurmus kızlara sordumda dusurdugunun ertesi günü kan testi vermiş 0.13 çıkmış Dr erken dusuk demiş kafam karışık böyle bisey olabilir mi cnm acaba bilgin varmı

Ya sana bisey sorucam şimdi adete 5kala lekelenme gormus bi arkds sonra bisey dusurmus kızlara sordumda dusurdugunun ertesi günü kan testi vermiş 0.13 çıkmış Dr erken dusuk demiş kafam karışık böyle bisey olabilir mi cnm acaba bilgin varmı
Canım benim bilgim yok ama 0.13 çok düşük bi değer. Yani bebek düşse bile hormon hemen düşmez diye düşünüyorum ama tabi Dr bilir sonuçta eğer düşük yapmışsın dediyse olabilir. Ama normalde 0.13 değerinde bence kese bile oluşmamıştır et parçası düşürmesi enteresan. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar

Canım senin aşılama sonucun ne zaman belli olur inşallah tutarda hamile kalirsin belli oldu mu haber ver burdan birde ben diğer ay ikinciyi Allah kısmet ederse herşey yolunda giderse acaba 2cide. Şansı nasıl daha fazla yaparım bilgisi olan varmı kızlar ikincide tutma şansı ne kadar acaba

Benim bugün 7. Günümdü. Ama bende hiç belirti yok ya. Hiç akıntım yok hatta olmadığım kadar kuruyum bu ay. Ne kasık batması ne idrarda koyulasma ne mide bulantısı hiç bişey yok. Sadece goguslerim ağrıyor ki her ay ağrır zaten bi de uykum var sürekli ama çok erken kalkıyorum ve çok yoruluyorum gün içinde zaten. O yüzden de hiç umudum yok. Burda belirtileri okuyorum hiç biri bana uymuyor

Bak canım bende senin gibiydim rahattim ama hep belirti aradım hiç yoktu sadece gogsum çok ağrıyordu birde asilamanin 11,12gunuymuydu bilmiyorum ama adet olacak mısın gibi hafif sancı vardı bende dedim tutmamış işte iş temizlik felan yaptım malesef dusuk yaptım sakın sen öyle yapma belirti felan arama rabbim ne zaman vereceği belli olmaz sende sorun kimdeydi bilmiyorum ama hiç belli olmaz ama kendini yorma yani biz normal hamile kalmiyoruz bizimki hassas diye dikkat istiyor o yüzden belirtiye bakma Allaha teslim et bilki işin olur ..:))

Bak canım bende senin gibiydim rahattim ama hep belirti aradım hiç yoktu sadece gogsum çok ağrıyordu birde asilamanin 11,12gunuymuydu bilmiyorum ama adet olacak mısın gibi hafif sancı vardı bende dedim tutmamış işte iş temizlik felan yaptım malesef dusuk yaptım sakın sen öyle yapma belirti felan arama rabbim ne zaman vereceği belli olmaz sende sorun kimdeydi bilmiyorum ama hiç belli olmaz ama kendini yorma yani biz normal hamile kalmiyoruz bizimki hassas diye dikkat istiyor o yüzden belirtiye bakma Allaha teslim et bilki işin olur ..:))
İnşallah canım elimden geldiği kadar belirti aramamaya çalışıyorum ama yine de kafama takılıyor hiç mi bi işaret olmaz diye. Canım bizim iki taraflı sorun var malesef bende çikolata kisti var eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. O yüzden aslında aşılamadan çok ümitli olmamaya çalışıyorum ama yine de insanın elinde olmuyor

Doğrudur canım bende polikistik over vardı esimde ileri hareketlilik dusuktu yinede bende hic umudum yoktu tutmaz dedim hiç takmadim takvime bile bakmadim günüm ne zaman diye bi baktım tm 15gunu asilamanin yerles me kanamam oldu 2 gün surdu 3 gunu düşürdü m meyerse tutmuş test yaptım Dr dediğine göre erken dusuk muş çok şükür rabbime normal adet olmadım buda bir umut tu benim icin oyuzden olur hiç üzülme rabbim ne demiş Se odur ama bn hep Meryem suresini okudum oda bazen ama buna çok innandin. Hep bunu diyordum bisey olucaksa olur yani rabbim ol derse olur bak valla oldu çok üzüldüm sancı çektim ağladım bi baktım ki bisey dustu rabbim kullarına kiymaz tahlil yaptım dusuk yapmisim çok sevindim buda umut sonuçta çünkü 3yildir tedavi görüyordum bir kere bile ne hamile kaldım nede dusuk yaptım sevindim anlayacağın oyuzden oluruna bırak zor olsa da bende inşallah 2 yi diğer ay nasip olursa yapicam Allah yar ve yardımcınız olsun .... Canım

Ya kızlar hepinize soruyorum 2asilamami yapicam tutması için ne yapmalı yım sansi nasıl artırabilir yapan bilgisi olan herkes yazsın lütfen.... Birde 2de tutma ihtimali nekadar

Kızlar asilama raporu kac ay geçerli..ben ilaclarimı da aldım ama kullanmadım..şimdi tekrardan tedaviye başlıycam ama iptal mi olmuştur..direk 3.asilama diye mi geçerim yoksa 2.asilamayi yine yaparlar mi

Bence 2dir iptal olmuşsa eylül seni hiç tuttumu asilaman tutup dusuk yaptın mı canım seni niye olmuyor neden aşılama sakıncası yoksa nerde yaptırdın ilkini neden tutmadı kaç yıldır yok çocuk çok soru sordum kusura bakma ya ..

Bence 2dir iptal olmuşsa eylül seni hiç tuttumu asilaman tutup dusuk yaptın mı canım seni niye olmuyor neden aşılama sakıncası yoksa nerde yaptırdın ilkini neden tutmadı kaç yıldır yok çocuk çok soru sordum kusura bakma ya ..
Bende sorun yarım rahim ve prolaktin yuksekligi canım..biz ciddi anlamda çocuk isteyeli 2 sene oldu ve iki senedir olmadı..bir kere tedaviye başlamadan kendiliğinden hamile kaldım k da düşük oldu yani ben adet oldum sandım ama parça düşünce anladık..benim ihmalim gibi bişeydi..zeynep kamilde dosyami açtirdim 1.asilamam tutmadi prolaktin 70 iken yapıldı..ikinciyi de yapmadım..herseyim hazırdi ama orda denemek istemiyordum şimdide sırf tup raporum için başlamak istiyorum ama raporum ne durumdadir bilmiyorum..basit bi sorun ama ilgilenen olmayınca suruklenip gidiyoruz doktorların elinde

Back