Bu araştırma doğru ise yandık!

Bunlardan ziyade yediğimiz içtiğimiz hormonlu gidalardan hamile kalmıyoruz.özellikle köy hayatı görmeyen şehirde doğup büyüyen çocuklar daha bir zor anne oluyor sanki...
30 yasindayim ne ariel kullandim ne panten nede orkid cocuk sahibi olmakta güçlük cektim.
Cokda bir alakasi yok gibi...

Bir Dr çamaşır deterjanina tam yarı yarıya karbonat atarsanız kimyasalları büyük oranda azaltır demisti bu denenebilir.sampuanlar için kimyasalı en az olanlardan kullanılabilir.arap sabunu kullanılabilir bir çok temizlik ürünü yerine.tabi ozonun, kireç sökücünun yerini tutmaz ama baya bir yere ise yarar.bunlarla büyük ölçüde korunmuş oluruz aslında.dis macunu da dogallardan kullanmak lazım.ewg .org diye bir site var.urun içerikleri puanlanmış 0 dan 8 e kadar.0-2 arası en doğal.mesela ürüne tıklıyorsunuz kanser % 0 oluyor.ben bir kozmetik şampuan krem falan alırken oraya bakiyorum.dogal olanı almaya çalışıyorum.

hm peki bunlari yazarken kullandigin pcleri netleri kim icaat etmis acaba ???, yahudilerin ürettigi ni boykot edeceksiniz eger ilk laptopun dan net den tv lerden cep tel lerinden baslayin ozaman...bilimin dini yoktur madem sizin icin varsa bir iki yiyecekten ibaret degil bu tum elektronik esyalarini cöpe atacaksiniz !!!!
coca colari orkidleri arielleri cöpe dökmekle olmuyor sadece abes ve beyin seviyesini ortaya cikiyor ki bu tür sacmaliklari ortaya atanlar neyi icaat etmis acaba tüketmekten baska !!?? bunlara beyin yoracaginiza üretin ama tüketmek ve ayni zamanda elestirmek daha kolay evet kimi faydali zeki dir kimide sadece ot

Allah iyiliginizi versin 20 yıldır dolaşır bu yazı internet aleminde, bir de buraya taşımışsınız. Eksik kalmasın tabi.

En yakın arkadaşım musevi, hatun orkid kullanıyor. Kendi din kardeşlerini uyarsaymış bari pis tü kaka israilliler.

Adamlar minnacık, azıcık halleriyle dünya siyasetini de ekonomisini de alt üst ediyor siz orkid, ariel, kola peşinde koşuyorsunuz hala.

Bir de şunu yazmadan edemiycem çok komik geliyor bana bu İsrail mali almayalım Amerikan malı almayalım olayları.onu yapacak olan devlet o almış bir kere ülkeye sokmuş.sen alsan ne olur almasan ne olur.aslinda su olur sen onu almasan,turkiyede ondan kar sağlayan onu satanlar zarar eder.gercekten herkes boykot yapsa onu satanlar sıkıntıya girse, olan onlara çalışan Turk işçilere olur.i sraile birşey olmaz yani o satacağını satmış zaten turkiyeye.karini etmiş.yani ne mantıkla alınmaz anlayamıyorum ben.tabi baştakiler de bunu hayatta dusunmez zaten.

Konu okundugunda direkt irkcilik propagandasi goruluyor.

Yani o uyeden once de gorulmus, sonra da gorulecek.

Sizin daha derin tarihsel ve sosyolojik stratejiler hakkinda ongoruleriniz bu metnin cahilce ve irkci tespitler icerdigi gercegini degistirmiyor ne yazik ki.

Kimyasallar ve paketlenmis gidalarin sagligimiza neler yaptigi ayri bir dava.

Son düzenleme:
Bir de bir arkadasim ben Yahudinin malına para vermem ne olursa olsun muslumana para kazandırmak uygun olan diyordu ve molfix kullanıyordu.sonra haber çıkmıştı mofixin musluman sahibi namaz kılan işçi kesinlikle istemiyormuş namaz kilanlari işten mi ne çıkartmış hatta sanırım onlar da dava açmış falan.ne oldu şimdi.

Hangi araştırma doğruysa yandık? Bu araştırma demişsiniz ya başlıkta, nerede o araştırma? Hangi üniversitelerden hangi akademisyenler çalışmış? Örneklem ne? Metot ne? Sonuçlar ne? Ortada araştırma falan yok. Bilimsel hiçbir yanı olmayan bir yazı var sadece. Araştırma demeyin lütfen.

Bakın bir de bu var boykot etmek isteyenler bir okusun:

Tıp ve Teknoloji (Beni en çok bu kısım ilgilendirdi)

- Mesela Google-Youtube-Messenger'a girmeyin. Apple ve Microsoft ile alakalı hiç bir cihazı, programı kullanmayınız. Kısaca Bilgisayarlarınızı hemen çöpe atınız.

-İçinde kamera bulunan hiç bir GSM (cep) telefonunu kullanmayınız. Zira, hangi marka olursa olsun bunlara ödenecek paralar patent hakkından dolayı İsrail'e gidecektir.

- Eğer aranızda böbrek diyaliz makinesine bağlı bir hasta varsa mutlaka makineden çıkarmanız gerekir. Çünkü o da bir İsrail icadıdır.

- Parklara asla gitmeyiniz çünkü dünyada hemen hemen tümü, İsrail teknolojisi ile sulanırlar.

-Röntgen, Ultrason ve EMAR makinelerini asla kullanmayınız.

-Kanser hastası yakınınız varsa biliniz ki dünyadaki etkin hemen tüm kanser ilaçları ya İsrail ya da yahudi icadıdır.

- Kan arayan bir yakınınız varsa bunu asla yapmayınız. Çünkü kan gruplarını ilk tanımlayan ve kan naklini ilk gerçekleştirenler de birer yahudidir.

-Tabii Çocuk felci aşısını da kullanmamalısınız.

-Diş İmplantları yaptırmayınız. Yaptırdınızsa da manavlardan satın aldığınız sebze ve meyveleri de o dişlerle çiğnemeyiniz. Zira, diş implantlarının çoğu ve en kalitelileri İsrail üretimidir. Zaten İsrail tohumlarıyla ekilip çıkmış domatesi, hıyarı yerken bari bunu İsrail malı dişlerle yapmayınız.

-Aspirin'i saymışmıydım?

-Şeker-Diyabet hastası yakınınız varsa asla o insülinleri kullanmayınız. Çünkü onlarda yahudi icadıdır. Aynı tüm hap yada şurup şeklindeki vitaminlerin yahudi icadı oldukları gibi.

Okuyan olur mu bilmiyorum ama, alıntı yaptım bazı önemli kısımlarını.

Kısacası, böyle temelsiz iddialarla uğraşmaktansa, kendimizi geliştirmemiz, iyiyi üretmemiz gerekir. Bir kere ekonomik olarak bir katkı olur bu, politik görüşünüzü geçtim.

Biz bunlarla uğraşaduralım, adamlar teknolojiyi bilimi kundak yapmış sallıyor.

Mesele, "boykot ediyorsan kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şeyini almayacaksın" mıdır? Telefonu bilgisayarı çöpe atamıyorsun diye bütün ürünlerini israil mallarından mı tercih etmek zorundasın? İyi bir alternatifini bulduysan ve para kazanmasını istemediğin insanlara devamlı bile bile para kazandırmak istemiyorsan tercih etmezsin. Neyi alıp neyi almayacağımız bize kalmış değil mi? Bir aileden İsrail mallarına 200 tl lik kazanç da sağlamak mümkün 500 tl lik de. Belki insanlar ne kadar az kazandırırsam o kadar iyi diyor kendi çapında.

Tabi bu bizim çok da alternatif bir şey üretemediğimiz gerçeğini değiştirmiyor ama konuyla ilgili üslubu biraz yanlış buldum açıkçası. Sadece tüketen ve aynı zamanda eleştirenleri eleştirirken tercih edilmese daha iyi olurdu yani.

olsun biz yinede coca cola alip dokelim israili zarar ugratacagimizi dusunelim ve israil mali kullanmiyoruz diye gurur duyalim kendimizle

Burger kingdemi neydi insan eti at kullanıyordu dimi bide o var
At eti sanarsın daha ucuz

At eti çok güzel, sağlıklı ve yoğun miktarda da protein içeriyor o kadar ki tıkanıyorsun çok yiyince, ben seviyorum :))

Ek: tadı bizim ülkedeki etlere çok benziyor, düşünüyor acaba diyor insan : p

Son düzenleme:

Ulke pazarina giren urun artik Israil'e para kazandirmis demektir. Bireysel olarak yapilan boykot denemeleri yerli araci ve saticiyi zarara sokar.

Yani boykot bu yonuyle oldukca cahilcedir. Cahillik de goruldugu yerde elestirilmelidir.

Ustelik sadece bu yonunden bahsediyorum. Zira konudaki irkciliga deginmemis yalnizca kisisel secim olan siyasi boykot kismina deginmissiniz. Konu yalan ve yanlis bilgiler ile bu markalari itham ediyor. O konuda daha sert konusabilirim.

Bir de meseleyi icat edenle üreten arasındaki ayrımı gözardı ederek eleştirmeyelim bence. Vakti zamanında bir yahudi çıkıp kan gruplarını tanımlamış olabilir elbet. Yahudi olması onu tü kaka yapmaz. Adam insanlığa hizmet etmiştir, Allah razı olsundur. Fakat bu durum yapılan her kan naklinden o adam para kazanıyor ve kazandığı parayı İsrail'in insanları katletmesi için kullanıyor anlamına gelmiyor.

Bir irki genelleyip yalnizca irki nedeniyle bizi oldurmeye calisiyorlar derseniz, boykota bu sebeple tesvik ederseniz, baska bir Yahudi'nin bulusunun etinden sutunden istifade ederken ikiyuzlu olursunuz. (Ve irkci elbette.)

Hani hepsi sizi oldurmek istiyordu? Bakin ulkenin yarisini da tedavi ediyorlar buluslariyla cevabini alirsiniz.

Ben konuya değil, yorumunu alıntıladığım kişiye cevap verdim. Yani ırkçılığa değinmemiş olmamın özel bir amacı yok. Yalan yanlış bilgiler hususunu da daha evvel ki yorumumda belirttim. Bu ürünleri kullanmanın kısırlıkla vs. bağlantılı olduğunu düşünmüyorum diye. Ürünlerin ayrıntısını, içeriğini bilmem elbette.

Bunun dışında çok da anlamam ama boykot etmek o ürünlerin ülke pazarın girmesini engellemeye yaramaz mı? Sonuçta arz talep meselesidir bu. Talep olmaz, satış yapılmazsa ürünleri ülke pazarına sokanlar bu konuda bir aksiyon gösterebilir.
Bir de boykot olayı insanların daha ziyade duygusal olarak bir tepkilerinin sonucudur. Adam kendini sorumlu tutmak istemez, yanlış işler yaptığını düşündüğü adamlara dolaylı yoldan da olsa para kazandırmak istemez, ürünleri almaz. Sırf ülke pazarına girmiş artık, satıcıları da zarara uğratmayalım, ülke ekonomisine bir şey olmasın diye vicdanına ters gelen bir eylemi yapmak zorunda m?

Böyle bir tavrım olduğunu nereden çıkardınız ki? Irkı genelleyip yalnızca ırkı nedeniyle bizi öldürmeye çalışıyorlar gibi bir ifadem olmadı benim. Irkı genellemiyorum ben. Oldum olası bir topluluğa yönelik genelleme yapmaktan çekinmişimdir hatta. O buluşu yapan Yahudinin amacının insan öldürmek olduğunu düşünmüyorum sadece. Şu an boykot edilesi gördüğüm ürünlerin hakkında da kimlere para gidiyor hususunda net bilgiye sahip olmasam da çeşitli söylentilerin olması bu konuda içimin rahat etmemesine sebep oluyor ve bir ürün alırken o ürünü tercih etmek istemiyorum doğal bir hakkım olarak.
Bu arada konu sahibinin yorumunun içerdiği ifadeler İsrail ürünlerini veya herhangi bir ürünü boykot etmek isteyen herkesin düşünceleriymiş gibi bir tavırla yaklaşarak genelleme yaparken genellemeleri eleştirmek de ilginç aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…