Yahudileri karalamak olarak bakmıyorum aslında ben. Konuyu kimse o şekilde anlamadı zaten rahat olun :)
Farkındalık yaratan siz oldunuz şuan.
Mesele çok başka.
Irka bir sey demem. Tarihsel döngü içinde ise dünya devi ülkelerin kriterleri vardır. İnsanlar üzerinde araştırmaları ve uzun sürelere yayılmış taktiksel olguları.
Bizim göremediğimiz, kaçırdığımız bir çok sey gerçekte var. Safsata değil ama amaç farklı.
Benim yorumum, Müslümanlar da aklını kullansin oyuna gelmesin. Dini istismar yapacaklarina beyinlerini calistirsin şeklinde.
Kaliteli üreten her zaman kazanır.
Prof.Dr.Bedri Gencer'den Alıntıdır!..
"Önemli bir sorunumuz var: Her geçen yıl, çocuk sahibi olmak için tedavi görmek zorunda kalanların sayısı katlanarak artıyor.Bu meseleyi araştırdık.Yaklaşık 8 yıldır bir arayış içindeyiz.
Birçok tıbbi ve bitkisel yöntem denedik.Başarılı sonuçlar da aldık.Ancak bu yöntemlerle uğraşırken, alanında uzman bir hocamız 'en azından tedavi müddetince hanımların orkid kullanmamaları gerektiğini' söyledi.
Şaşırdım.Başka ürünler rafta tozlanırken bu ürün çok satılır. Nedenini sordum ''Orkid İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı!
Allah erkekle kadını her birlikteliklerinde çocuk sahibi olabilecek şekilde yaratmıştır.Sahi, öyleyse bizim kısırlık oranımız neden %23'lere fırladı?? Sadece benim çevremde 36 aile var bu durumda olan.
İsrail malları da bu kadar boykot edilmişken bunları yazmak durumundayım. İnanmayan araştırabilir.
Sadece Orkid'le de bitmiyor.Uzman hocamız 'Ariel' için de aynı sıkıntının olduğunu söylemişti.O zaman meseleyi daha iyi anladım.
Araştırmaya devam ettim.Doğal kimyasalı çok aza indirilmiş ürünleri araştırdım.Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım. Anlatılanlardan biri şuydu: 'Hanımlar daha hijyenik olsun diye Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler. Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!'
Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.Bu kaçınılmaz.'
(İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!)
Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir.
Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum.
Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim..
Bebeklerimizi bizi çok seven!! İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye! Danone'Ierle büyütüyoruz.
Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz!
MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)
Bu konuya binaen yerli ürünlerden memnun kaldiklariniz varsa yazın lütfen. Ya da temizlik te bitkisel ürünler gibi mesela sirke karbonat. Ben artık bu malları kullanamicam çünkü
hm peki bunlari yazarken kullandigin pcleri netleri kim icaat etmis acaba ???, yahudilerin ürettigi ni boykot edeceksiniz eger ilk laptopun dan net den tv lerden cep tel lerinden baslayin ozaman...bilimin dini yoktur madem sizin icin varsa bir iki yiyecekten ibaret degil bu tum elektronik esyalarini cöpe atacaksiniz !!!!
coca colari orkidleri arielleri cöpe dökmekle olmuyor sadece abes ve beyin seviyesini ortaya cikiyor ki bu tür sacmaliklari ortaya atanlar neyi icaat etmis acaba tüketmekten baska !!?? bunlara beyin yoracaginiza üretin ama tüketmek ve ayni zamanda elestirmek daha kolay evet kimi faydali zeki dir kimide sadece ot
olsun biz yinede coca cola alip dokelim israili zarar ugratacagimizi dusunelim ve israil mali kullanmiyoruz diye gurur duyalim kendimizleBakın bir de bu var boykot etmek isteyenler bir okusun:
Tıp ve Teknoloji (Beni en çok bu kısım ilgilendirdi)
- Mesela Google-Youtube-Messenger'a girmeyin. Apple ve Microsoft ile alakalı hiç bir cihazı, programı kullanmayınız. Kısaca Bilgisayarlarınızı hemen çöpe atınız.
-İçinde kamera bulunan hiç bir GSM (cep) telefonunu kullanmayınız. Zira, hangi marka olursa olsun bunlara ödenecek paralar patent hakkından dolayı İsrail'e gidecektir.
- Eğer aranızda böbrek diyaliz makinesine bağlı bir hasta varsa mutlaka makineden çıkarmanız gerekir. Çünkü o da bir İsrail icadıdır.
- Parklara asla gitmeyiniz çünkü dünyada hemen hemen tümü, İsrail teknolojisi ile sulanırlar.
-Röntgen, Ultrason ve EMAR makinelerini asla kullanmayınız.
-Kanser hastası yakınınız varsa biliniz ki dünyadaki etkin hemen tüm kanser ilaçları ya İsrail ya da yahudi icadıdır.
- Kan arayan bir yakınınız varsa bunu asla yapmayınız. Çünkü kan gruplarını ilk tanımlayan ve kan naklini ilk gerçekleştirenler de birer yahudidir.
-Tabii Çocuk felci aşısını da kullanmamalısınız.
-Diş İmplantları yaptırmayınız. Yaptırdınızsa da manavlardan satın aldığınız sebze ve meyveleri de o dişlerle çiğnemeyiniz. Zira, diş implantlarının çoğu ve en kalitelileri İsrail üretimidir. Zaten İsrail tohumlarıyla ekilip çıkmış domatesi, hıyarı yerken bari bunu İsrail malı dişlerle yapmayınız.
-Aspirin'i saymışmıydım?
-Şeker-Diyabet hastası yakınınız varsa asla o insülinleri kullanmayınız. Çünkü onlarda yahudi icadıdır. Aynı tüm hap yada şurup şeklindeki vitaminlerin yahudi icadı oldukları gibi.
Okuyan olur mu bilmiyorum ama, alıntı yaptım bazı önemli kısımlarını.
Burger kingdemi neydi insan eti at kullanıyordu dimi bide o var
At eti sanarsın daha ucuz
Mesele, "boykot ediyorsan kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şeyini almayacaksın" mıdır? Telefonu bilgisayarı çöpe atamıyorsun diye bütün ürünlerini israil mallarından mı tercih etmek zorundasın? İyi bir alternatifini bulduysan ve para kazanmasını istemediğin insanlara devamlı bile bile para kazandırmak istemiyorsan tercih etmezsin. Neyi alıp neyi almayacağımız bize kalmış değil mi? Bir aileden İsrail mallarına 200 tl lik kazanç da sağlamak mümkün 500 tl lik de. Belki insanlar ne kadar az kazandırırsam o kadar iyi diyor kendi çapında.
Tabi bu bizim çok da alternatif bir şey üretemediğimiz gerçeğini değiştirmiyor ama konuyla ilgili üslubu biraz yanlış buldum açıkçası. Sadece tüketen ve aynı zamanda eleştirenleri eleştirirken tercih edilmese daha iyi olurdu yani.
Bir de meseleyi icat edenle üreten arasındaki ayrımı gözardı ederek eleştirmeyelim bence. Vakti zamanında bir yahudi çıkıp kan gruplarını tanımlamış olabilir elbet. Yahudi olması onu tü kaka yapmaz. Adam insanlığa hizmet etmiştir, Allah razı olsundur. Fakat bu durum yapılan her kan naklinden o adam para kazanıyor ve kazandığı parayı İsrail'in insanları katletmesi için kullanıyor anlamına gelmiyor.
Ulke pazarina giren urun artik Israil'e para kazandirmis demektir. Bireysel olarak yapilan boykot denemeleri yerli araci ve saticiyi zarara sokar.
Yani boykot bu yonuyle oldukca cahilcedir. Cahillik de goruldugu yerde elestirilmelidir.
Ustelik sadece bu yonunden bahsediyorum. Zira konudaki irkciliga deginmemis yalnizca kisisel secim olan siyasi boykot kismina deginmissiniz. Konu yalan ve yanlis bilgiler ile bu markalari itham ediyor. O konuda daha sert konusabilirim.
Bir irki genelleyip yalnizca irki nedeniyle bizi oldurmeye calisiyorlar derseniz, boykota bu sebeple tesvik ederseniz, baska bir Yahudi'nin bulusunun etinden sutunden istifade ederken ikiyuzlu olursunuz. (Ve irkci elbette.)
Hani hepsi sizi oldurmek istiyordu? Bakin ulkenin yarisini da tedavi ediyorlar buluslariyla cevabini alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?