- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.831
- 598
Bende ondan bahsediyorum işte.aynen şu yukarıda yazdığım gibi düşünüyor çoğunluk.böyle saçma şey var mı yahuAyy cevremde bu dusuncede bir adet yakinim var
Kadere inanmak ,teslim olmak demek değil. Elinden geleni yaparsın buna ragmen kanser olursan tevekkül edersin budur inancın gereği.
aynen bende boyle dusunuyorum urunun katkisi olan her maddenin hangi ulkeden alindigi urunlerin arkasinda yazmadigina gore emin olmak mumkun degil zatenTurk mali diye aldiginiz bir cok urunun hammaddesi isrsil menseili. Mesela turk mali ped aldiniz diyelim. Icindeki elyafi veya petegindeki plastik veya yapiskanlari. Bir cok urunde boyle. Turk mali aldim diye sevinmeyin yani.
Bir de su var ki iyi olan kazanir. Suan piyasadaki en kaliteli mallar yahudi menseili. Sahsen sacma sapan markalar kullanacagima ne mali oldugu umurumda olmadan kalitelisini aliyorum. Muslumanlar en iyisini yapsin onlari alalim ama yok. Yahudiler en kurumsal sirketlerde en kaliteli mallari uretirken yerliler elemanlarin maasini dusuk gosterip kaliteden calip cebine fazladan uc kurus atmanin derdinde.
Ben israil mallarinin hepsini boykot ediyorum.. hic birini almiyorumm..Haklılık payı olabilir ancak insanlar bu sebepten ötürü israil mallarını kullanmayı bırakmaz.
Neyse konu epey uzun. Bu sadece üremekle alakalı bir sey değil. Konu derin. O kadar uzun yorum yapamicam.
Orkid kullanmayın kotex kullanın o zaman daha kaliteli
aynen bende boyle dusunuyorum urunun katkisi olan her maddenin hangi ulkeden alindigi urunlerin arkasinda yazmadigina gore emin olmak mumkun degil zaten
Ben israil mallarinin hepsini boykot ediyorum.. hic birini almiyorumm..
İsrail mali olunca ne oluyor anlamadım ben.
Adamlarının herbir şeyini kullanıyorsunuz , birde laf yapıyorsunuz.
Ben israil mallarinin hepsini boykot ediyorum.. hic birini almiyorumm..
İyi de siz çok farklı yerden girmişsiniz.
İsrail ürünlerini kullanmayın boykot edin gibi bir gerekçe ile açılan konu değil.
Sadece kullandığımız ürünlerde ki kimyasalların zararlı olduğu ve kullanılabilecek yerli markalar var mi onun üzerine aslında.
Ayrıca dünya devi ulkeler bu uygulamaları yapıyorlar. Yalan değil.
Yine de kullanıyoruz ürünlerini. Zararlı da olsa kaliteli diye bir ironi var ortada.
İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı! Bu cümleden ne anlıyorsunuz?
İsrail mali olunca ne oluyor anlamadım ben.
Adamlarının herbir şeyini kullanıyorsunuz , birde laf yapıyorsunuz.
siz neden savunmaya gectiniz anlamis degilim.. isteyen boykot eder, isteyen etmez.. ve bu aciklama 100% dogru olmazsa bile, bir yerde bir haklilik payi var..İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı! Bu cümleden ne anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?