Bu araştırma doğru ise yandık!

Ayy cevremde bu dusuncede bir adet yakinim var
Kadere inanmak ,teslim olmak demek değil. Elinden geleni yaparsın buna ragmen kanser olursan tevekkül edersin budur inancın gereği.
Bende ondan bahsediyorum işte.aynen şu yukarıda yazdığım gibi düşünüyor çoğunluk.böyle saçma şey var mı yahu

Bu tarz ürünler İsrail mali olmasa da zararlı zaten bence.ama çok da yapacak birşey olmuyor.gerci ilk adet olmaya başladığından itibaren orkid ten başka marka kullanmadim.hamilelik konusunda hiçbir sorunum yok.karar verdiğim ilk anda hamile kalan bir yapım var.ilk çocuğum boyle.2. Çocuğum ve düşük yaptığım hamileliğim de kazara oldu onlarda da küçük bir hatada hemen hamile kaldım.yani orkid etkilese bari biraz etkilerdi beni .dogal olanı kullanmak en güzeli tabi de regl durumunda zor gibi

Ingiletere de kalirken Israilli bir aile ile bir yil yasadim sonra 10 gunlugune Israile gittim. Gayet guzel bir tatildi bana karsi cok iyilerdi. 3 kg aldim tum tatil boyunca 2003 senesi bu. Amerikadeki ailemis secerken ozellikle musevi bir aile sectim iki sene de onlarla yasadim hala gorusuruz.
13 yasindan beri orkit kullanirim 27 yasimda evledigim ay ikizlerime 30 yasim da 3 oglumu dogurdum.
Hala da orkidin burda adi olan alwaysi kullaniyorum.
Duzenli coca cola tuketirm. Muhtemelen ordan gelen pek cok urun.

Neyin kafasini yasiyorsunuz bilmiyorum da birakin bu adamlari.
Yani hic umurlarinda deiliz Israil de bildiginiz bir orta dogu ulkesi sicak ve minicik.
Dunyay yi ele gecirmek isteseler daha iyi yerden baslarlardi.

Bizim ulkemiz cok guzel onu orta doguya benzetmeyelim yeter.

İsrail mali olunca ne oluyor anlamadım ben.

Adamlarının herbir şeyini kullanıyorsunuz , birde laf yapıyorsunuz.

Turk mali diye aldiginiz bir cok urunun hammaddesi isrsil menseili. Mesela turk mali ped aldiniz diyelim. Icindeki elyafi veya petegindeki plastik veya yapiskanlari. Bir cok urunde boyle. Turk mali aldim diye sevinmeyin yani.

Bir de su var ki iyi olan kazanir. Suan piyasadaki en kaliteli mallar yahudi menseili. Sahsen sacma sapan markalar kullanacagima ne mali oldugu umurumda olmadan kalitelisini aliyorum. Muslumanlar en iyisini yapsin onlari alalim ama yok. Yahudiler en kurumsal sirketlerde en kaliteli mallari uretirken yerliler elemanlarin maasini dusuk gosterip kaliteden calip cebine fazladan uc kurus atmanin derdinde.

aynen bende boyle dusunuyorum urunun katkisi olan her maddenin hangi ulkeden alindigi urunlerin arkasinda yazmadigina gore emin olmak mumkun degil zaten

Ben israil mallarinin hepsini boykot ediyorum.. hic birini almiyorumm..

aynen bende boyle dusunuyorum urunun katkisi olan her maddenin hangi ulkeden alindigi urunlerin arkasinda yazmadigina gore emin olmak mumkun degil zaten

En basiti dini bir kitap aldiniz degil mi, yayincisi turk, dagitimcisi turk. Ama o kitap basilirken kullandiklari murekkep nereden, kagit nereden?

Mesele boykot değil de sağlık olarak bakınca israil malı değil paket içinde olan akla gelen herşey bırakılmalı ama çok zor ve gerçekten emek istiyor..

İyi de siz çok farklı yerden girmişsiniz.

İsrail ürünlerini kullanmayın boykot edin gibi bir gerekçe ile açılan konu değil.

Sadece kullandığımız ürünlerde ki kimyasalların zararlı olduğu ve kullanılabilecek yerli markalar var mi onun üzerine aslında.

Ayrıca dünya devi ulkeler bu uygulamaları yapıyorlar. Yalan değil.

Yine de kullanıyoruz ürünlerini. Zararlı da olsa kaliteli diye bir ironi var ortada.

Yani :)

Peki kullandığınız ürünlerin yüzde yüz yerli mallar olduğunu mu sanıyorsunuz.

Wolfrog çok güzel açıklamış tekrar yazmak istemiyorum.

Keske kullanmasak ben de isterim kendi ülkem ve üreticileri kazansın ama cx.

İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı! Bu cümleden ne anlıyorsunuz?

Yahudi ve hristiyanlari tabii ki dost ediniyorum
Çünkü onlar benim de dostumdur.
İsrailliler çok kötü de sanki türkler iyi mi?
Her sene haberlere cikmiyor mu kıymalarin icine konan atlar eşekler, kıvami güzel olsun diye içine yapışkan atılan şekerler... Mesele bile bile zarar vermekse eğer deprem zamani deniz kumundan çimento yapan o müteahitler de müslüman değil miydi??
Bu tarz nefret söylemlerini sevmiyorum ve KKda yasak olduğunu biliyorum. Eminim gereken yapilacaktir

* ve evet bu konuda yaram var ki gocunuyorum,kime ne

MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)

Resmen Yahudileri karalıyor iste hangi yönden yanlış bakmışım ben? FrKafka

Kader tamamen kişinin kendi elindeki birşey, bu hayatta yaptığın seçimlerin senin kaderini belirler...

Allah sana bebek nasip etmemiş o yüzden bebeğin olmamış diye bir şey yok...

Tamamen sağlık sorunlarının sonucunda bebek sahibi olunamıyor, bu sağlık sorunlarının sebebi ne?? Zamanında bu sağlık problemini tetikleyecek olumsuzlukları yaşamak...

Detaylara girmeye luzum yok, bana bu durumun olabilitesi yüksek geldi...

Ki Zamanında uçaklarla yukardan sigara atılmadımı?? Ne için atıldı??
Veya hastalık virüsleri nasıl havaya salınıyor?? Ne için salınıyor??
Hormonlu gdolu yiyecekler?
Tüm bunların kaynağı ne ?

Neleri ile karşılaştık bunlar da olabilir yani..

İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı! Bu cümleden ne anlıyorsunuz?

Abartılmış olabilir.
Ancak bir çok ürünleri insanların hayatını değiştirecek malzemeye sahip.

Her sene israil ürünlerini boykot ediyoruz başlıklarına ne diyorsunuz :)

Bunun için konu kapatılması gerekmez.
Fikrinizi belirtin geçin.

Boykot edin diyorsa etmiyorum dersiniz.

Ben diyorum mesela etmiyorum çünkü evimde bir çok urun israil mali.

Hani denmisya " ne yapıyorlar ,Türkiye için ayrı ürün mu üretiyorlar diye ? " evet öyle yapılıyor. Bir çok ürün , Türkiye için özel üretiliyor. Mesela bir ara koteks reklamında " Türk hanimlarina özel " diye bir reklam yapılmıştı. Bir kaç ay sonra kaldırıldı , Türkiye zehirleniyor " makalelerinden ve bu tur reklamların örnek gosterilmesinden.

Konu ve yorumlar yanlış yöne gidiyor zaten konunun açılış şekli de yanlış; mune hocam bi görse...

siz neden savunmaya gectiniz anlamis degilim.. isteyen boykot eder, isteyen etmez.. ve bu aciklama 100% dogru olmazsa bile, bir yerde bir haklilik payi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…