• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu araştırma doğru ise yandık!

İsrail'in şu kadar *parmağımın ucu* umrunda değilsiniz

Onlar kazandığı paraya bakıyor

Adamlar bilimle, teknolojiyle falan uğraşıyor

Sizin gibi bir perspektiften bakmıyordur onlar emin olun

İşleri güçleri vardır

"Müslümanları yok edeceem tek amacım bu, tez bu orkidlerin içine zehir sürün kızım" :KK70:

Ya buna inanıyor insanlar bir de :KK70: Ciddi ciddi insanların bu kendilerini bu kadar önemli görmeleri çok tuhaf, sen kimsin, kim seni niye yok etmek istesin :d

Bunları okuyup okuyup biyerleriyle gülüyorlardır geçen muzun içine aids mikrobu sıkıyorlarmış diye resim dönüyordu :KK70: dr mu kim bilmiyorum yazmıştı aids mikrobu böyle bulaşmaz ağzınızda veya midenizde büyük yara olması lazım diye hey Allahım ya bide paylaşıp duruyorlar yakınlarına falan atıyorlar (bizde de var) gulüp geçiyorum :KK53:

Son düzenleme:
Yaa bu yazılan markalar içinde prima da var bebeğime prima kullanmak istiyodum kafam karıştı..orkid 11 yıldır kullandığım ürün

Bunları ojuyup okuyup biyerleriyle gülüyorlardır geçen muzun içine aids mikrobu sıkıyorlarmış diye resim dönüyordu :KK70: dr mu kim bilmiyorum yazmıştı aids mikrobu böyle bulaşmaz ağzınızda veya midenizde büyük yara olması lazım diye hey Allahım ya bide paylaşıp duruyorlar yakınlarına falan atıyorlar (bizde de var) gulüp geçiyorum :KK53:
Yok bak şimdi aids enjekte edilebilen bir hastalık muzdan geçer mi geçmez mi bilmem ama yurt dışında bir adam 92 doğumlu oğluna çocuk benden değil diye AIDS enjekte etmiş izlemisinizdir

Böyle bir tavrım olduğunu nereden çıkardınız ki? Irkı genelleyip yalnızca ırkı nedeniyle bizi öldürmeye çalışıyorlar gibi bir ifadem olmadı benim. Irkı genellemiyorum ben. Oldum olası bir topluluğa yönelik genelleme yapmaktan çekinmişimdir hatta. O buluşu yapan Yahudinin amacının insan öldürmek olduğunu düşünmüyorum sadece. Şu an boykot edilesi gördüğüm ürünlerin hakkında da kimlere para gidiyor hususunda net bilgiye sahip olmasam da çeşitli söylentilerin olması bu konuda içimin rahat etmemesine sebep oluyor ve bir ürün alırken o ürünü tercih etmek istemiyorum doğal bir hakkım olarak.
Bu arada konu sahibinin yorumunun içerdiği ifadeler İsrail ürünlerini veya herhangi bir ürünü boykot etmek isteyen herkesin düşünceleriymiş gibi bir tavırla yaklaşarak genelleme yaparken genellemeleri eleştirmek de ilginç aslında.

Hanimefendi sanirim farkinda degilsiniz, gelen yorumlara karsi uretici ve bulus sahibi ayrimi yapilsin demissiniz. Konuya genel olarak onermissiniz bunu.

Yani konunun asli bu yanlis ifadeleri ve boykot sebebini iceriyor. Siz de genele diyorsunuz ki uretici ve bulus sahibi ayni sey degil, buradan elestirmeyin. Boykot tumuyle yapilmak zorunda degil, bunu da sert elestirmeyin.

Irkcilik tumuyle yapilmis ama, reaksiyonlari da bu dogrultuda alacaktir.

Diger mesajinizda ise bir kisma katiliyorum ancak ters acidan.

Bence evet insanlar vicdan masturbasyonu icin anlamsiz olmasini onemsemeden gunluk hayatlarinda tercihler yapiyorlar. Bu vicdan meselesini yaparken ise spesifik olarak bir irki ve ulkeyi hedef almalari ise bu isi gercekten vicdan sebebiyle yapmadiklarinin kaniti. Vicdan rahatlamasi/masturbasyonu sebebiyle yapiyorlar.

Siyasi boykot tercihtir evet ancak kisisel tatminler dogrultusunda yapildigi unutulup, Israil'e para kazandirmamakla ovunuldugunde gereken cevaplara ve elestirilere de acik olmalidir.

- Bir irki hedef aliyorum,

- Boykotu tum boyutlariyla gerceklestirmiyorum, isime geleni almiyorum,

- Ve sonunda da gidip bu yaptigimla ovunuyorum. Iste bu 3 u bir arada olamaz.

Yok bak şimdi aids enjekte edilebilen bir hastalık muzdan geçer mi geçmez mi bilmem ama yurt dışında bir adam 92 doğumlu oğluna çocuk benden değil diye AIDS enjekte etmiş izlemisinizdir

Hanimefendi dogrudan insana HIV bulastirabilir elbette, zaten genel olarak siringadan gecer. Dogrudan insana her turlu enjekte yapilabilir, zaten enjektenin amaci budur.

Burada muza bulastirmaktan/enjekteden bahsediliyor. Yani bu mesaji yazarken ben utandim, lutfen daha bilincli olalim.

Muzdan insana HIV bulasmaz.

Bunları okuyup okuyup biyerleriyle gülüyorlardır geçen muzun içine aids mikrobu sıkıyorlarmış diye resim dönüyordu :KK70: dr mu kim bilmiyorum yazmıştı aids mikrobu böyle bulaşmaz ağzınızda veya midenizde büyük yara olması lazım diye hey Allahım ya bide paylaşıp duruyorlar yakınlarına falan atıyorlar (bizde de var) gulüp geçiyorum :KK53:
2007 de yabanci bir kadin atmis bunu ortaya muzun icinde kirmizilik gorunce oda bir bakterinin sebep oldugu durummus hadi bunu biri soyledi benim anlamadigim neden 2 dakikalarini bile almayacak bir arastirma yapmiyorlar googledan

2007 de yabanci bir kadin atmis bunu ortaya muzun icinde kirmizilik gorunce oda bir bakterinin sebep oldugu durummus hadi bunu biri soyledi benim anlamadigim neden 2 dakikalarini bile almayacak bir arastirma yapmiyorlar googledan
Yahu zaten yemekle geçen birşey değil ki dertleri başka ama işte cahillik yapacak birşey yok.

Elin adamları teknolojide çığır açıyorlar bizimkileri neyin peşinde ne alakası varmış eskiden orkid mi vardı kadınlar çaput penye vs koyuyorlardi eskilerde onlarda kısır olanlar neden olmuş sampuanda yoktu hacı şakır sabn vardı ya yediğimiz hormonlu ilaçlı vs şeylerden arttı deseler neyse laf götürür orkid ne alaka 28 yaşındayım hala aynı marka kullanıyorum. Bizim niye çocuğumu oldu o zaman Rabbim isterse olur gerisi hikaye

Hanimefendi sanirim farkinda degilsiniz, gelen yorumlara karsi uretici ve bulus sahibi ayrimi yapilsin demissiniz. Konuya genel olarak onermissiniz bunu.

Yani konunun asli bu yanlis ifadeleri ve boykot sebebini iceriyor. Siz de genele diyorsunuz ki uretici ve bulus sahibi ayni sey degil, buradan elestirmeyin. Boykot tumuyle yapilmak zorunda degil, bunu da sert elestirmeyin.

Irkcilik tumuyle yapilmis ama, reaksiyonlari da bu dogrultuda alacaktir.

Diger mesajinizda ise bir kisma katiliyorum ancak ters acidan.

Bence evet insanlar vicdan masturbasyonu icin anlamsiz olmasini onemsemeden gunluk hayatlarinda tercihler yapiyorlar. Bu vicdan meselesini yaparken ise spesifik olarak bir irki ve ulkeyi hedef almalari ise bu isi gercekten vicdan sebebiyle yapmadiklarinin kaniti. Vicdan rahatlamasi/masturbasyonu sebebiyle yapiyorlar.

Siyasi boykot tercihtir evet ancak kisisel tatminler dogrultusunda yapildigi unutulup, Israil'e para kazandirmamakla ovunuldugunde gereken cevaplara ve elestirilere de acik olmalidir.

- Bir irki hedef aliyorum,

- Boykotu tum boyutlariyla gerceklestirmiyorum, isime geleni almiyorum,

- Ve sonunda da gidip bu yaptigimla ovunuyorum. Iste bu 3 u bir arada olamaz.

İyi de yapılan ırkçılığı ben yapmıyorum fakat reaksiyon bana geliyor, ben onu anlamadım. Yoksa elbette ilk mesajdaki ırkçı tavrı ve genel olarak boykot hususundaki ırkçı tavrı desteklermiyorum. Yahudi olup da devletinin yaptıklarını katı bir dille eleştiren insanların yaşadığını bildiğim bir dünyada bütün yahudiler kötüdür, her şeyleriyle bizden uzak olsunlar; batsınlar mahvolsunlar demem mümkün değil.

Diğer konu da insanların savunma mekanizmasıyla ilgili galiba. Boykot eden biri ortada yanlış giden bir şeyler olduğunu görüyor, bunu yapan İsrail devleti diyor(yansıtma mekanizması gibi bir şey bu, suçlu arama olayı fakat bu sırada elbette sorumlularla sınırlı kalmayıp bütün yahudiler, pis yahudiler şeklinde genelleme sıkıntılı bir durum), sonra ben oturduğum yerden ne yapabilirim diyor, işte ürünlerini satın almam bir kurşun da ben atmamış olurum diyor. Bunu yapınca da üstünden sorumluluğu attığına inanıyor. Doğru olmasa da fazla düşünmeden hareket eden insanın insani tavrı, eleştirilebilir elbet.

Cok inandirici gelmedi. Bu saydigin urunler en populer urunler ve herkes senelerdir kullaniyor. Kisir olan kisilerin bu urunlerden dolayi oldugunu zannetmiyorum. Ama tabi ki kimyasaldan uzak durmak gerek o ayri bi konu

binbir çeşit hormonlu meyve sebze dururken suçu orkide atmak :( ah israil ah kimlerin kuyruklarına bastınız :(

Tabi İsrail'in işi gücü kalmamış müslüman kadınlar kısır olsun diye özel üretim yapmışlar bizlere himm:)
Cola şişelerini sırf israil malını boykot edecek diye alıp sokağa döken ama ülkeye ihrac edildikten sonra sokağa dökerek asıl kendi ülkesinin ekonomisine zarar verdiğini bilmeyen cahil kafalar şimdide pedlere deterjanlara gizli savaş açacaklar..tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali öyle oturduğun yerden boykot ettiğini zannediyor bazıları..madem İsrail malı kullanmak istemiyorsun bakanlığa özel bir yazı yaz bu isteğini belirt onlarda ülkeye sokmasın bu kadar basit.

Şu kahrolası ırkçılığınız din mezhep ayrımınız yokmu mide bulandırıyorsunuz.
Azcık insan olun lan.

Back
X