MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)
Resmen Yahudileri karalıyor iste hangi yönden yanlış bakmışım ben?FrKafka
siz neden savunmaya gectiniz anlamis degilim.. isteyen boykot eder, isteyen etmez.. ve bu aciklama 100% dogru olmazsa bile, bir yerde bir haklilik payi var..
Haaaa soyle desene.. birseye dikkat ettimde Filistinli cocuklardan hic bahsetmemissin.. surekli israilin mallarini savunmaya gecmissin.. evet bende banlanmak istemiyorum.. fakat masum cocuklar insanlar katledilirken, israil mallarini kullanacak degiliz.. sahsen buda benim fikrim ve kullanmiyorum.. herkes istedigi mali kullanmaktada ozgur bu arada..Yahudiyimdir belki ondandir
Banlanmak istemiyorum iyi geceler.
Hacı Şakir hah işte o da Amerikalıların bilin istedim.
Tedbir bizde takdir AllahtanYaa ne alakasi var Allah istedikten sonra kimse kimin cocugu olcagina karisamaz engelleyemez yeter ki rabbim istesin
O halde boykot başlasınO markanin sahipleri suan yahudi
Haaaa soyle desene.. birseye dikkat ettimde Filistinli cocuklardan hic bahsetmemissin.. surekli israilin mallarini savunmaya gecmissin.. evet bende banlanmak istemiyorum.. fakat masum cocuklar insanlar katledilirken, israil mallarini kullanacak degiliz.. sahsen buda benim fikrim ve kullanmiyorum.. herkes istedigi mali kullanmaktada ozgur bu arada..
Hacı şakirin hala türk malı yada saf sabun olduğunu zanneden yoktur , sanmıyorumİsrail malı olduğu için cocacola alıp sonra onu dökerek boykot eden çok tatlı bir o kadar da zeka fışkıran insanlarımızın üreteceği kaliteli ürün varsa söyleyin kullanalım.
Kimyasal ürün, paketlenmiş ürün zararlı buna hiçbir sözüm yok ama dünyanın en büyük markaları sırf bizim uçkurumuzu bağlamak için bize özel üretim yapıyorlarsa da bu konuDa valla başarısızlar derim.nüfus 79 milyona dayanmış bir ülkeyiz ya.duyan da kökümüze kıran girdi sanır.
Ben yıllardır kotex kullanırım, kızkardeşim orkid. Ben tedavi ile zar zor anne oldum,kızkardeşimin iki çocuğu korunurken oldu?
Bu araştırmayı yapanın kaynağı toto galiba , salladıkça salla da bilimsel yöntem olmuş galiba.
Not:Saf ve mis gibi sabunumuz var ya Hacı Şakir hah işte o da Amerikalıların bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?