Yani simdi bisi dicem olmayacak ama
Türklerin ürettiği çoğu ürün de çöp be ablacım.
Adamlar belli istatistikler dogrultusunda bunu yapıyor dahi olsalar kaliteli ürün çıkartıyorlar.
Çamaşır suyuna maalesef ki alternatif bulamadım ben. Ama mutfakta elde yıkama için sabun kullanıyorum makineye karbonat limon tuzu sirke limon atıyorum bulaşıkta, çamaşırda beyazlara çamaşır sodası kullanıyorum. Şampuan duş jeli yerine doğal zeytinyağlı sabun (marka istersen özelden mesaj atabilirsin) diş macunu yerine de misvak kullanıyordum ama malesef o da beyazlatmıyor tam . Hatta sigara yerine tütün alıyordum ama o da çok acı geldiği için devam edemedim
Ped yerine pamuk kullanıyorum bu arada. İşte bir tek tuvalet için haftada bir çamaşır suyu
Türklere güvenmiyorum kalite konusunda. Geçenlerde liste yayinladilar bir sürü kaçak malzeme kullanilmis et ve süt ürünlerinde.
Torku iyi gibi şöyle
Öyle aman aman kanamam olmuyor zaten doğru, çamaşırın üzerine Ped gibi kalınca pamuk koyuyorum sık sık değiştiriyorum. Ama fazla oluyorsa çok sık değiştirmen gerekebilir. Ben de katkı maddelerinden kurtulmaya çalışalı henüz 1 sene olmadı. Dediğim gibi zararlı olduğunu biliyorum birçok şeyin ama alternatif bulması çok kolay değil...Tavsiyeler güzel teşekkür ederim ama adetliyken pamuk nasıl oluyor ya az geliyor galiba
Herşey kader diyipte bazı şeyleri görmezden gelemeyiz.tevekkül diye birşey var.sen elinden geleni yapacaksın , kendine sağlığına dşkkat edeceksin gerisi Allaha kalmış birşey.
Ama son yıllarda gebe kalma oranında ki azalma , tedavisiz gebe kalamama , genç kızlarımızda ki pko çikolata kisti vb. Hastalıklarda anormal derecede artmakta. Bu küçümsenecek birşey değil . Elbette bunu sadece orkide bağlayamazsınız. Bir çok şey var . Ama bir yerlerden başlamak gerek.
Ha bu haftasonu bilinen bir kozmetik mağazasından alışveriş yaptım.alışverişim 10 ₺ üstü olduğu için bana orkid platiniumu 1,10 gibi bir rakamla alabiliceğimi söylediler.ürünün normal fiyatı 4 lira civarı . Ne alaka.ne kar ediyor bu firma ?
Öyle aman aman kanamam olmuyor zaten doğru, çamaşırın üzerine Ped gibi kalınca pamuk koyuyorum sık sık değiştiriyorum. Ama fazla oluyorsa çok sık değiştirmen gerekebilir. Ben de katkı maddelerinden kurtulmaya çalışalı henüz 1 sene olmadı. Dediğim gibi zararlı olduğunu biliyorum birçok şeyin ama alternatif bulması çok kolay değil...
Ooo tam benlikmiş konu, ariel, orkid, pantene, domestos falan...
Napıyor İsrail, Müslümanlara ayrı Avrupa'ya ayrı mal mı üretiyor?
Bu şehir efsaneleri bitmez. Ama evet bütün kimyasal içeren ürünler kimyamızı bozuyor. Yapacak bir şey yok, doğalını yetiştireyim desen doğal tohum yok. Artık her şey kısır döngü. Ne yapalım külle mi yıkayalım demişti geçen bir üye. :d
Doğal sandığımız Arap sabunu bile doğal değilmiş artık. Doğal hiçbir şey yok.
Ben en azından paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
Başka da yapabileceğim şey yok.
Sana özelden bir kitap ismi atıyorum. Okumanı tavsiye ederim bu konu ile paralel. Ama uygulaması fedakarlık istiyor o kesinPedin üzerine koysak nasıl olur acep pamuğu. Deneyeceğim inşallah
Allah'in işini onlar daha mi iyi biliyormus
Haklılık payı olabilir ancak insanlar bu sebepten ötürü israil mallarını kullanmayı bırakmaz.
Neyse konu epey uzun. Bu sadece üremekle alakalı bir sey değil. Konu derin. O kadar uzun yorum yapamicam.
Orkid kullanmayın kotex kullanın o zaman daha kaliteli
Sana özelden bir kitap ismi atıyorum. Okumanı tavsiye ederim bu konu ile paralel. Ama uygulaması fedakarlık istiyor o kesin
Günde bir pakete yakın sigara içiyorum , Allah korur beni. Kanser olursamda kaderimdir ...Allah akıl vermiş düşünelim diye. Kaderi milletçe yanlış anliyoruz ,insan çabasına bağlı olduğunu bilmiyor çoğu kişi. Bu da ben yaparım Allah korur nasılsa ya da o isterse her şey olur mantiginda yaşayanlar var. Bu da bizi düşünmeye itmiyor çoğu konuda
Pedin üzerine koysak nasıl olur acep pamuğu. Deneyeceğim inşallah
Bende yazayım sana bir kitapBekliyorum
Günde bir pakete yakın sigara içiyorum , Allah korur beni. Kanser olursamda kaderimdir ...
Bende yazayım sana bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?