• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu araştırma doğru ise yandık!

MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)

Resmen Yahudileri karalıyor iste hangi yönden yanlış bakmışım ben? FrKafka FrKafka

Yahudileri karalamak olarak bakmıyorum aslında ben. Konuyu kimse o şekilde anlamadı zaten rahat olun :)
Farkındalık yaratan siz oldunuz şuan.

Mesele çok başka.
Irka bir sey demem. Tarihsel döngü içinde ise dünya devi ülkelerin kriterleri vardır. İnsanlar üzerinde araştırmaları ve uzun sürelere yayılmış taktiksel olguları.
Bizim göremediğimiz, kaçırdığımız bir çok sey gerçekte var. Safsata değil ama amaç farklı.

Benim yorumum, Müslümanlar da aklını kullansin oyuna gelmesin. Dini istismar yapacaklarina beyinlerini calistirsin şeklinde.

Kaliteli üreten her zaman kazanır.

bence neden tum kaliteli urunler israil mali diye dusunmek lazim acaba bu tarz haberler karalama kampanyasimi bilemeyiz

İsrail malı olduğu için cocacola alıp sonra onu dökerek boykot eden çok tatlı bir o kadar da zeka fışkıran insanlarımızın üreteceği kaliteli ürün varsa söyleyin kullanalım.
Kimyasal ürün, paketlenmiş ürün zararlı buna hiçbir sözüm yok ama dünyanın en büyük markaları sırf bizim uçkurumuzu bağlamak için bize özel üretim yapıyorlarsa da bu konuDa valla başarısızlar derim.nüfus 79 milyona dayanmış bir ülkeyiz ya.duyan da kökümüze kıran girdi sanır.
Ben yıllardır kotex kullanırım, kızkardeşim orkid. Ben tedavi ile zar zor anne oldum,kızkardeşimin iki çocuğu korunurken oldu?
Bu araştırmayı yapanın kaynağı toto galiba , salladıkça salla da bilimsel yöntem olmuş galiba.
Not:Saf ve mis gibi sabunumuz var ya Hacı Şakir hah işte o da Amerikalıların bilin istedim.

Konu kapanmadan yazayım dedim :KK76:
Bu söylentiler her zaman vardı ama kuzenim ilk adetinden beri orkid kullanıyor şimdi 2.ye hamile. Çok da şey yapmayın yanii

Yahudiyimdir belki ondandir:KK59:

Banlanmak istemiyorum iyi geceler.
Haaaa soyle desene.. birseye dikkat ettimde Filistinli cocuklardan hic bahsetmemissin.. surekli israilin mallarini savunmaya gecmissin.. evet bende banlanmak istemiyorum.. fakat masum cocuklar insanlar katledilirken, israil mallarini kullanacak degiliz.. sahsen buda benim fikrim ve kullanmiyorum.. herkes istedigi mali kullanmaktada ozgur bu arada..

Üff bu ne ya

He he çok iyi niyetten yazmışsın, kesin doğallığı, sağlığı düşündüğünüzden

İki lafından biri İsrail, takmış İsraile

Burada gelmiş propaganda yapıyor

Gidin facebookunuzda yapın

Edit: Pardon unutmuşum, Facebook'u kuran da bir Yahudiydi
Zehirli gaz, virüs falan yayıyorsa link yoluylan

Benim annemin 4 yıl çocuğu olmamış ve 18 19 yaşlarında evlenmiş yani yaşında gençken ama hiç orkid kullanmamış

Allah bazilarimiza sinav diye verir yani belli olmaz her kadini erkeği birlikte çocuk sahibi olacak şekilde yaratmış gibi bisey yazmissiniz ya

Elbette orkid faydali savunmuyorum yada zararlı diye bu konuda bi arastirmam yok o yüzden birsey demiecegim ama Allahin kimi ne vasifla yarattığını bilemeyiz bazen çok dikkatli beslensek bile sagligimiz imtihanimiz olur

Eminim çok zordur Rabbim herkese hayırlı hamilelik nasip etsin

Bende İsrail malı kullanmayayım dedim bi ara. Olmadı.. Kullanabileceğim kalitedeki tüm ürünler israil malı. Bizimkiler yaptı da almadık mı sanki.. Karalama politikası da olabilir.. Kader kişinin kendi seçimidir, ama ben işime gelmediğinde Allah ne derse odur kaderimiz bu der kolaya kaçarım. Bu konudada kolaya kaçma hakkımı kullanıyorum. Nasibimde çocuk yoksa bez ipekte tıkasam yine olmaz, o sebeple orkid hmm cıx cıxx diyemiyorum. İlk zamandan beri orkid kullanırım; çocuğum olmazsa Allah vermedi der geçerim, pede ahlanıp vahlanamam.

Haaaa soyle desene.. birseye dikkat ettimde Filistinli cocuklardan hic bahsetmemissin.. surekli israilin mallarini savunmaya gecmissin.. evet bende banlanmak istemiyorum.. fakat masum cocuklar insanlar katledilirken, israil mallarini kullanacak degiliz.. sahsen buda benim fikrim ve kullanmiyorum.. herkes istedigi mali kullanmaktada ozgur bu arada..

İroni yaptım yahudi değilim. Müslümanda değilim. Evet bahsetmedim. Bunun için nedenlerim var ama burda paylaşmak istemem. Çünkü burasi siyasi görüşlerimi şahsi fikirlerimi söyleyeceğim bir forum değil. Burası bir derdim var.

Konu kapanmadan yazayim eğer gerçekten kimyasal kullanmak istemiyorsaniz yıkanabilir pedler var-eski usül ama modern şekilde.
Ve 'menstruasyon kabi' isimli bir kap var,evladiyelik :) bir kere aliyorsun bir ömür kullaniyorsun. Malum bölgeye takıp kan doldukça boşaltıp suyla yıkayıp tekrar kullaniyorsun.
Eğer bu konuda hassassaniz organik yaşama kendini adamis 'dunyayi kurtaran kadinlar' blogundan bilgi alip sipariş verebilirsiniz.
Ayni sitede ve verilen linklerinde el yapimi sabun-şampuan-krem vs birsuru sey de mevcut

* umarim reklamdan sayilmaz, valla tanimam etmem alisveris bile yapmadim mune :))

İsrail malı olduğu için cocacola alıp sonra onu dökerek boykot eden çok tatlı bir o kadar da zeka fışkıran insanlarımızın üreteceği kaliteli ürün varsa söyleyin kullanalım.
Kimyasal ürün, paketlenmiş ürün zararlı buna hiçbir sözüm yok ama dünyanın en büyük markaları sırf bizim uçkurumuzu bağlamak için bize özel üretim yapıyorlarsa da bu konuDa valla başarısızlar derim.nüfus 79 milyona dayanmış bir ülkeyiz ya.duyan da kökümüze kıran girdi sanır.
Ben yıllardır kotex kullanırım, kızkardeşim orkid. Ben tedavi ile zar zor anne oldum,kızkardeşimin iki çocuğu korunurken oldu?
Bu araştırmayı yapanın kaynağı toto galiba , salladıkça salla da bilimsel yöntem olmuş galiba.
Not:Saf ve mis gibi sabunumuz var ya Hacı Şakir hah işte o da Amerikalıların bilin istedim.
Hacı şakirin hala türk malı yada saf sabun olduğunu zanneden yoktur , sanmıyorum

İsrail'in şu kadar *parmağımın ucu* umrunda değilsiniz

Onlar kazandığı paraya bakıyor

Adamlar bilimle, teknolojiyle falan uğraşıyor

Sizin gibi bir perspektiften bakmıyordur onlar emin olun

İşleri güçleri vardır

"Müslümanları yok edeceem tek amacım bu, tez bu orkidlerin içine zehir sürün kızım" :D

Ya buna inanıyor insanlar bir de :D Ciddi ciddi insanların bu kendilerini bu kadar önemli görmeleri çok tuhaf, sen kimsin, kim seni niye yok etmek istesin :d

Bunları bende okudum biçok kişi orkid kullanmıyor buyüzden yani içindeki mavi renkli şey kimyasal olabilir ama rahim çok korunaklı biyer. Regl zamanı zaten birçok salgı salgılanıyor ne var ne yok her ay temizliyor vücut kendini heleki yumurtalıklar. Rahim kanseri başlangıcı olan bir yakınım hamile kalarak kanseri yendi. Allahın işini kimse bilemez. Yahudi ve hristiyan üyeler olabilir. Bizde Allahın işini bilemeyiz. Şimdi her pazar ayinine katılan dua eden güçsüze yardım eli uzatan ailesini aç açıkta bırakmayan hristiyan sonsuza dek cehennemlik ama 7 yaşındaki kıza tecavüz eden adam müslüman diye biraz yanıp cezasını çekip cennete mi gidecek?! Allahın adaleti bu değil. Hiçbirimiz anlayamayız.

Bebek bezi konusunda çok uğraştım, sleepy diye bir marka var türk malı. Ondan kullanıyorum. Ama prima da kullanıyorum. İkisini yan yana koyunca bile müthiş fark var. Çocuğun kasıklarında falan yara oldu hep sleepy ile. Yine fena değil ama sert ve kalın. Komili yine ona göre çok daha iyi ama o da primanın yanında başarısız kalıyor.

Kadın pedlerinde de cildi çok problemli biri olarak bir çok şey denedim. Sık sık ped değiştirmeme rağmen, çoğu markada pişik problemi yaşadım. En son Helen Harper deneyeyim dedim, Belçika malı, o bir çoğundan daha naylonumsu çıktı. Hem de reglimin ilk günleri epey yoğun olur, gece boy kullanırım illaki. Bunun gece boyu minnacık. Molped de önceden çok kötüydü ama son zamanlarda daha pamuksu yapılmaya başlanmış galiba, onu kullanmaya başladım, idare ediyor.

Ama ben bunları tamamen İsrail'e para kazandırmamak adına yapmaya çalıştım, yoksa kısırlıkla ilgilerinin olacağını pek sanmıyorum.
Kısırlığı ve daha birçok hastalığı etkileyen bence temizlik ürünleri ve yediklerimiz.

Yediklerimizde de dikkat edebildiğim, mümkün olduğunca hazır; paketli gıda almamaya çalışmak oluyor. Yoğurt, salça gibi şeylerde ev yapımı olsun diye uğraşıyorum.

Onun dışında bulaşık deterjanı olarak frosh marka kullanıyorum kendi bulaşıklarımıza. 1 yaşında bebeğim var. Onunkileri de önce Naturalive'in deterjanıyla yıkadım, o bitince de hep u green aldım. Uzay kimya diye bir firmanın yanlış hatırlamıyorsam. Bulaşık makinesi için parlatıcı olarak 3 yıldır sirke kullanıyorum. Tuz olarak kaya tuzu. Deterjan olarak da bulaşık çok ve yoğun değilse limon tuzu, karbonat.
Çamaşırda mümkün olduğunca yumuşatıcı kullanmıyorum. Deterjan olarak bebeğime beyaz sabun rendesi, yüksek ısıda yıkayamadıklarım için sıvı dalin veya baby&me, bir de dalan roxy. Kendimize de ne yazık ki siyahlara woolite. Ama çok doldurmamaya çalışıyorum. Beyazlara beyaz sabun, karbonat, çamaşır sodası. Renklilere yine ne yazık ki renkliler için sıvı deterjanlar. Organik ürünler de var aslında epey ama çok pahalı geliyorlar açıkçası.
Makine temizliği, lavabo açma gibi işler için karbonat-sirke. Kireç çözücü olarak limon tuzu. Genel temizlik olarak amway loc. Yer silme suyuna birazcık sirke.
Bir de çok, güzel koku sever bir tip olduğum için bitkisel yağlar. Limon, menekşe, lavanta...

Ben de çamaşır suyuna ve cif'e alternatif bulamadım. Çamaşır suyunu yalnızca arada sırada tuvalet ve mutfak lavabosuna kullanırım. Bir de temizlik bezlerine. Sonrasında mümkün olduğunca bol suyla durulamaya çalışırım. Cif de natural olandan kullanıyorum, her ne kadar çok naturel olduğuna inanmasam da alıyorsam bari bu olsun diyorum.

Şampuan olarak karbonat sirke yaptım uzun süre ama bebek olduktan sonra uzun saçla öyle uğraşmak zor geldi. Öncesinde yves rocher'den alıyordum, yine oradan devam ediyorum. Roll-on deodorant da oradan ama şimdi biobellinda'dan istedim, beğenirsem o da olabilir.
Diş macunu da sante.
Sıvı el sabunu da elimdekiler bitince naturalive'den almayı düşünüyorum.
Yapabildillerim şimdilik bu kadar. Çok takıntı haline gelmeden dikkat etmeye çalışıyorum ben elimden geldiğince. Tamamen kaçmak imkansız ama en aza indirgeme çabasındayım yavaş yavaş.

Back
X