Bu Aldatma Mı?

Annenize söyleyecektiniz, kararı o verecekti. Siz bu ailenin çocuğusunuz ebeveyni değil. Üzülmenizi anlıyorum, normaldir insan elbet üzülür ama anne baba arasındaki ilişkiye çocuklar asla müdahil olmamalı.

Merhabalar, bu hesabı sizin gönderinize yanıt vermek ve sizinle konuşmak için açtım. Ben sizin deneyimlediğiniz bu olaydan daha fazlasını deneyimledim. Sinir krizleri de geçirdim terapi almadım ama şu an iyiyim ve sağlıklı bakış açısıyla bakabiliyorum sizin gibi dipte olduğum bir dönemde tanımadığım ve beni anlayacak biriyle dertlesmeyi çok istedim ama olmadı isterseniz fake bir hesap aracılığıyla konuşabiliriz Instagramdan falan. Ben de içimi dökmüş olurum iyi geceler

kusura bakma ama yazacağım böyle insanlar yaşamamalı ya da rehabilite edilmeli normal insanlarla aynı yerde yemek bile yememeli.Sen ne pislik bir herifsin çocuğunun psikolojini bozana kadar uçkur pesinde geziyorsun. Bende de var bir tane Allah bin belasını versin. Cocugum onun yüzünden basi önde geziyor annen bilmiyor mu gerçekten senin yerinde olsam kadını çok fena yaparım babana zaten diyeceğini demissin

Benim babam annemin akrabasıyla aldattı annemi bende yakaladim kimseye demedim annemin bi ağzını arıyordum suphelendigini farkettim yine bisey demedim sonra kendi yakaladi. Ben babama siz gibi yapıcam cenazem çıkmıştı. Annem bosanicakken yardım ettim diye tehdit edildim babam tarafindan hayırsız evlat oldum. Ondan sonra tepki gösterdim.simdi annemle babam evlerinde mutlu kötü ben oldum. Babanizla anneniz arasinda. Sizin söz sahibi olduğunuz bir konu değil. Siz nasil babalık yaptigina evlatlik hakkina bakacaksiniz aldattigini annenize soyleyip karari ona birakmalisiniz.

Tabiki aldatmiş. Şimdi baban hakli ola bilir dogru soyleye bilir demeniz yanliş. Yalniz bir kadini gorerken erkekler akbaba gibi üşüşüyor tepesine. Bugun yarin evlenecek babanizdan uzakda yaşayacaksiniz. O zaman annenizi hep aptal yerine koyacak. Yuva yikilmasina, insanlari hemen suçlamaya karşiyim. Ama babaniz tüm verdiyiniz şanslari kaybetmiş insan çocugundan bu sozleru dyyacagina olse der. Ama belli ki cinsel duygulari diger duygularindan üstün olmuş. Annenizin bilmesine hakki var. Hiç bir kadin aptal yerine konamaz. Babam seni aldatiyor deme olaylati oldugu gibi anlat ve karari annen versin. Allah yardimcin olsun canim. Çok zor bir durum

Bazı arkadaşlar bunu cabuk benimsemişler. Ama babaları ile aralarında ki bağı kuvvetli olan kızlar babalarının aldatmasını eşlerinin aldatmasindan daha ağır yasarlar. Çünkü eş elin oğlu iken baba ilk aşkdır. Yaşınız kaç bilmiyorum çalışıyorsanız ayrı eve çıkın babaniz ile olan irtibatı kesin ona tavrınız belli olsun anneniz ve kardeşiniz ile görüşürsünüz. Babanız birşeyler yaşamış mı bilemem ama duygusal olarak biseyler hissettiğine eminim. Biseyler hissetmemiş olsaydı sizin yakalamış olamniza rağmen gidip tekrar görüşmezdi. BBence ayrı eve çıkmanız sizi daha rahatlatır

Ah canım neye üzüldüm biliyor musun? Tüm bu yaşadıklarının ileriki yasamini çok fazla etkileyecek olmasına. Bu konuda terapi almalısın. Hayatına girecek olan erkeğe, eşine karşı ister istemez güvensizlikler yaşayabilirsin. Bunun önüne geçebilmek için bu konuyu hemen terapi ile cozmelisin. Çünkü çok yıpranmışsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…