- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
- 18
- Konu Sahibi Sonya Semyonova
-
Herkesin her olaya vereceği tepki farklıdır. Ben olsam mesela hem babami hem kadını rezil edebileceğim herkese rezil ederdim. Ama bence sizde annenizden daha fazla saklamayın, ortaya çıkarsa sakladığınız için size de kırılabilirHepinize çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Babamın hayatına müdahil değilim fakat olsam ne fark eder? Böyle bir durumda elbette şüpheci davranmam, gerekiyorsa aramalarını, görüşmelerini kurcalamam normaldir ki ben öyle bir şey yapmadım. Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi telefonunu sadece bir kere aldım, bugün de yeni aldığı, içinde SIM kart bile olmayan telefondaki mesaj taslağını buldum.
Bunun dışında, evet babama çok bağlıydım. Bizim aramızdaki ilişki çok başkaydı. Küçüklükten beri çok kıskanırdım onu. Herkesin babası ile arasındaki ilişki aynı olacak diye bir kaide yok. Babanda böyle tepki veriyorsan, eşin yapsa ana haber bültenine çıkarsın gibi mesajlar sadece incitici. Herkes her şeye aynı tepki veremiyor. İnsanların kırılma noktaları bir değil. Ben ömrümü aileme adamış bir insanım ve onları üzmekten, incitmekten korkuyorum. Anneme açıklayamama sebebim de onun gözyaşlarını görmeye dayanamayacak olmam. Bugüne kadar babamın laflarına inandım ama artık yüreğimdeki acı öyle bir hal aldı ki bunu paylaşmak ve ona göre bir yol izlemek istedim.
Ayrıca belirtmek isterim ki bazı yorumlarınız çok acımasızca. Babanda böyle bir durumla karşılaşınca bunları yaşıyorsan eşin aldatsa ana habere çıkarsın gibi acımasızca yorumlarınızı lütfen kendinize saklayınız. Ben burada sizden beni yargılamanızı değil, bana yol göstermenizi rica ettim.
Buna mı takıldınız bu anlatılanlardan?Amma kurcalamissiniz adamın telefonunu. Anneniz bu kadar kurcalamiyordur eminim.
Buna mi takildiniz? Arkadasin yasadiklari sahit olduklari cok agir ve travmatik.Amma kurcalamissiniz adamın telefonunu. Anneniz bu kadar kurcalamiyordur eminim.
Ayni mesaji ben de yazdim biraz önce. Arkadas neler yasamis icinden cekip aldigina bak.Buna mı takıldınız bu anlatılanlardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?