• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu akrabalar hiç bitmiyorr

Bakın evde bir baba olsaydı size hak verirdim evde olmak zorunda mı diye ama evde baba yoksa ve en büyük çocuk oysa tabii ki evde olmak zoruda ne olursa olsun sorduklarında ne diyecek kız arkadşına gitti mi diyecek annesi bu seferde biz geliyoruz o kız arkadaşına gidiyor diyecekler ayıp olur bir kere bunun doğulu olmasıyla alakası yok sizin akrabalarınız gelse anneniz sizinde evde olmanızı ister en azından benim annem öyleydi. Benim de anne babam ayrı kardeşimin kız arkadaşı var ama akrabalar gelince kardeşimin evde olmasını ister ayıp olur diye zaten sürekli görüşmüyor musunuz iki akşam görüşmeseniz ne olur yani çok mu sorun bu anlayamadım. Ben kız arkadşaıma söz verdim kusura bakmayın diyemez ortada söz yok nişan yok bir şey yok ve evi temsilen evet evde olması gerekir.

Bakın evde bir baba olsaydı size hak verirdim evde olmak zorunda mı diye ama evde baba yoksa ve en büyük çocuk oysa tabii ki evde olmak zoruda ne olursa olsun sorduklarında ne diyecek kız arkadşına gitti mi diyecek annesi bu seferde biz geliyoruz o kız arkadaşına gidiyor diyecekler ayıp olur bir kere bunun doğulu olmasıyla alakası yok sizin akrabalarınız gelse anneniz sizinde evde olmanızı ister en azından benim annem öyleydi. Benim de anne babam ayrı kardeşimin kız arkadaşı var ama akrabalar gelince kardeşimin evde olmasını ister ayıp olur diye zaten sürekli görüşmüyor musunuz iki akşam görüşmeseniz ne olur yani çok mu sorun bu anlayamadım. Ben kız arkadşaıma söz verdim kusura bakmayın diyemez ortada söz yok nişan yok bir şey yok ve evi temsilen evet evde olması gerekir.

Evet daha sozlenmedik evin buyugude o.ama bzde hafta da bir anca gorusuyoruz onlarin geleni gdeni hç bitmiyor.ben zaten surekli kendmi hakli gormuyorum onun acisndanda bkmaya calisiyorum.oyle olmasa hç ugraşmazdm.dogru olani yapmk istyorum sadece

Bu akrabalar hiç bitmez.Evlenince böyle bir sorunun olmaz.Yani eşin seni bırakıp gitmez.Ama kötü haber,sen de o çarka dahil olursun.
Mesela bir planınız var diyelim,akrabalardan gelen telefonla rotanızı mecburen o tarafa çevirirsiniz.
Öyle aa biz müsait değiliz,sinemaya gideceğiz demek olmaz.
Sevgilinin aile yapısı böyle,sen de evlenince aileden sayılacağına göre,işin zor.
Hmm tamda benim aklmdan geceni soyledn bzm baska planimiz vardi dyemecegz yani.onu cok seviyorum sirf bu yuzen ayrilamam zaten. Anladgm kadaryla onunla evlenrsem bu duruma ya alisacaksin ya da alisacaksin
Diyorsun :/ :)

konuya yorum yapan arkedeşlere teşekkür ediyorum. belki merak eden vardır. bu gün erkek arkadışmla görüşüp hemen hemen çözdük sorunumuzu :46::46:

merhaba kızlar, 5 yıldır ayrılıp barıştığım bir sevgilim var ve artık ciddi düşünüyoruz. Ama bir sorunumuz var ki ben bazen sinirden kendimi tutamayıp onu kırıyorum.geçenlerde bir plan yaptık ve bize gelecekti ailemde onu sevdiği için çoğu zaman bizde görüşüyoruz akşam olduğunda aradı ve elinde olmayan bir nedenden dolayı gelemeyeceğini söyledi. Bir şey demedim. Ertesi gün için anlaştık saat 7 olmuş ben yemek ve tatlı hazırladım o gelecek diye ve yine bir telefon daha akrabamız aradı bize geleceklermiş ben gelemiyorum lütfen bana kızma dedi. Ama kızmamam mümkün değil.tartıştık ve gelmek zorunda kaldı oturup konuştuk ben artık bu duruma tahammül edemiyorum sırf akrabaların gelecek diye bana verdiğin sözü tutmamana sinir oluyorum dedim. Onlar doğulu olduğu için böyle şeyler onlarda önemli onlar aile büyüğüm ve ben o evin en büyük erkek çocuğum başımızda babam yok onlarda geldiğinde mecbur evde olmak zorundayım dedi. Ama bir değil 2 değil yaşıyoruz bu durumu genelde. Benimle yaptığın planı akrabaların gelcek diye bozuyorsun ama onlarla yaptığın planı benim için bozmazsın değil mi diyorum onlar aile büyüğüm elimde değil napaym deyip duruyor. Ben artık nasıl davrancağımı şaşırdım. Evlendiğimzdede aynı durumu yaşayacakmıyız diye korkuyorum. Sonuçta benim hayatım bu bir plan yapacağım ama aklımda hep acaba ya gelirlerse ya iptal edersek diye mi düşüneceğim.özellikle evli olup bu tarz durumu yaşayanlardan yardım istiyorum ekim gibi söz yapmayı düşünüyorum iş ciddiye binmeden bu durumu cözmem lazım

akrabadan ne zarar gelır anlamıyorum.. Adamın sorumlulukları var , cevresınde sevılen bırı demekkı aranan bır yuz olmus... Sızın buna sevınmenız lazım. ınanın nıce evlı beyler var mısafır agırlamaktan habersız...

akrabadan ne zarar gelır anlamıyorum.. Adamın sorumlulukları var , cevresınde sevılen bırı demekkı aranan bır yuz olmus... Sızın buna sevınmenız lazım. ınanın nıce evlı beyler var mısafır agırlamaktan habersız...

canımcım tabi ki akrabadan bir zarar gelmez ben bana söz verdiği halde tutmayıp onlar gleceğim deyince hemen tamam demesiydi. mesele özellikle akrabası değil yani

Back
X