- 19 Mart 2013
- 126
- 1
- 46
merhaba kızlar, 5 yıldır ayrılıp barıştığım bir sevgilim var ve artık ciddi düşünüyoruz. ama bir sorunumuz var ki ben bazen sinirden kendimi tutamayıp onu kırıyorum.geçenlerde bir plan yaptık ve bize gelecekti ailemde onu sevdiği için çoğu zaman bizde görüşüyoruz akşam olduğunda aradı ve elinde olmayan bir nedenden dolayı gelemeyeceğini söyledi. bir şey demedim. ertesi gün için anlaştık saat 7 olmuş ben yemek ve tatlı hazırladım o gelecek diye ve yine bir telefon daha akrabamız aradı bize geleceklermiş ben gelemiyorum lütfen bana kızma dedi. ama kızmamam mümkün değil.tartıştık ve gelmek zorunda kaldı oturup konuştuk ben artık bu duruma tahammül edemiyorum sırf akrabaların gelecek diye bana verdiğin sözü tutmamana sinir oluyorum dedim. onlar doğulu olduğu için böyle şeyler onlarda önemli onlar aile büyüğüm ve ben o evin en büyük erkek çocuğum başımızda babam yok onlarda geldiğinde mecbur evde olmak zorundayım dedi. ama bir değil 2 değil yaşıyoruz bu durumu genelde. benimle yaptığın planı akrabaların gelcek diye bozuyorsun ama onlarla yaptığın planı benim için bozmazsın değil mi diyorum onlar aile büyüğüm elimde değil napaym deyip duruyor. ben artık nasıl davrancağımı şaşırdım. evlendiğimzdede aynı durumu yaşayacakmıyız diye korkuyorum. sonuçta benim hayatım bu bir plan yapacağım ama aklımda hep acaba ya gelirlerse ya iptal edersek diye mi düşüneceğim.özellikle evli olup bu tarz durumu yaşayanlardan yardım istiyorum ekim gibi söz yapmayı düşünüyorum iş ciddiye binmeden bu durumu cözmem lazım