Bu adamla evlenmekle hata yaptığımı düşünmeye başladım.

Ben de " sen de adamin boyuna bak bir de kendi boyuna bak "dedim ona aliniyor.

Kız çok hoşuma gitti burası :)) arada verdiğin okkalı cevaplar iyi olmuş valla hiç eyvallahın olmasın kendini ne sanıyosa

Evlilik böyle olmamalı yaa yani karı koca gibi değilse sürekli birbirine laf sokan aynı evde yaşamak zorunda olan iki insan gibisiniz ... eşinin yaptıklarını kesinlikle doğru bulmuyorum .. özellikle başkasıyla kıyaslanmak hemde eşim tarafından asla tahammül edemeyeceğim birşey ... ne bilim .. özellikle ailesinin yanında sana babanın evine git demesi çok saygısızca .. Allah yardımcın olsun

hata yapmissin degil de aranizda iletisim sorunu varmis gibime geldi.

Bu rahatlığı, bu genişliği nerden buluyorlar da bu alayları, hakaretleri edebiliyorlar?
Sorsan şaka derler, o kadar sığ insanlar işte.
Benim 22 senelik erkek ve 20 senelik kız kardeşimle bile bu kadar gurur kırıcı, incitici bir muhabbetimiz olmadı olamaz.
Bu adamlar bu cesareti nerden alıyor, bu cürreti nerden buluyor?
Şoka giriyorum ve ülke olarak bu insanların çokluğu beni korkutuyor.

büyütülecek bişey değil mi??? insan taklidi yapan bi odunla evlisin farkında mısın?? değilsen de anlamana yardımcı olacak eşin zamanla

Sıkıysa gönderme sana soran yok dedim.

bu cümlen için seni tebrik ederim , çocgu kadın kocasından izin alamadıgı için ailesinin yanına gitmiyor ve ben deli oluyorum ,

bu arada çabuk barışmışsın o ökuz kocanla fazla yüz verme kafana cıkmasın

Her seyi anladim da hukuk fakultesini sormanızi anlamadim ygsye hukuk fakultesinden mi basvuruluyor?
Ayrıca ygs zamani coktan geçti başvuru zamani yani. Yoksa bunlar onceden mi oluyor?
Detaya takildim sadece genel olarak esiniz kaba dusuncesiz kırıcı

Bunların üstüne boyu da kısa he?

Artılarını saysana biraz. Var mı?
Karakterinden ziyade dış görünüşünü yargiliyorsunuz
Kisa boylu olmasi kaba olmasindan daha kötü?
Bu yorum, konuda bahsedilen adamın tvdeki kadinlara bakip " bi onun sacina bak bi de senin sacina bak" yorumundan farksiz

Burdan bakınca eşin seni malı olarak görüyor. Bu adamla bir ömür geçirmek istediğine emin misin? Her şekilde aşağılanmışsın küçük düşürülmüşsün bi de hamile halinle.

Kusura bakma eşin çok patavatsız. Bir de ne öyle ya Yok biletini alacam git Yok şöyle offf nefret ediyorum kadınları böyle top gibi gören adamlardan. İstediğim yere atarım misali.

Önce anlama yeteneğinizi geliştirin.
Sonra benden alıntı yapın olur mu?
Sevmiyorum çünkü yetişkine okuduğunu anlama dersi vermeyi..

Bazı şeyler zamanla düzelir ama insan hamileyken böyle şeylere maruz kalmasi kötü oluyor. Kardeş tek hatan ailesinin yanında kavganızi belli etmen olmuş .erkek aileleri oğullarının hep haklı görürler.senin ailenin yanında esin suratına Assa sen ne hissedersin.başka kadınlarla seni kıyaslama si kötü olmuş.oda onun essekligi

Yalnız adama laf atacaksınız diye , yorumlarda kısa boyları gömmüşsünüz..
Hoş olmamis..
..

Hamilesiniz diye bir şey yazmakta zorlandım. Nasıl kabul edilir bu tür konuşmalar bilemedim. Çok üzücü ve kırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…