Bu adamla evlenmekle hata yaptığımı düşünmeye başladım.

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Şu an çok berbat bir ruh halindeyim.Ben 25 eşim 30 yaşında.Yaklaşık 9 aydir evliyiz ve 10 haftalik da gebeyim.
Ailesinin yanina izne geldik.Hersey cok güzel gidiyordu.Öyle çok tartışan insanlar değiliz ama tartistim mi da sacma sapan sebepler yüzünden başlayan kavga git gide aramizi daha da kötü bir hale sokuyor.
Esim,kaynanam,kaynimin ortaokula giden kizi ve ben kaynanamin evine gidiyorduk.Yolda esime sordum burada hukuk fakultesi var mi diye.O da bilmiyorum neden sordun dedi.Belki Kpss ye girerken Ygs ye de girerim dedim.Vay sen misin onu diyen.Açtı agizini ve bagirarak sunlari söyledi "ne ygs si cocuk olacak nasil okumayi düşünüyorsun.Zamaninda degerlendirseydin firsati.Sana elli kez dedim lisans sinavina girme diye(lisansa girdigim icin asil mezuniyetim olan onlisansa girme hakkimi kaybettim onu diyor)Simdi kendinde yaniyorsun.Elli kez dedim hayir giremezsin ygs ye diye(bu muhabbet ilk kez gecmisti aramizda).Otur cocuguna bak zamani gelince kpss ne girersin"
Tabii bunlari hep bagirarak söyledi.En son dayanamadim gözümden birkac damla yas akti.Ona da lafi hazir "zirlama yanimda.Önceden bu huyu da yoktu bu zirlama da yeni cikti"
Aradan 20dakka geçti elini uzatip elimi tutuyor tamam ozur dilerim diyor.Ben de elimi çektim.Tabii bagirdin icini döktün rahatladin sonra gel barisalim yok öyle dedim.Barismassan ailenin yanina gelmem yazin diyor sakayla karisik.Bende dedim zaten gelme sen gelmediginde daha iyi oluyor.Seni de gondermem diyor.Sıkıysa gönderme sana soran yok dedim.Aile yanina gondermekte normalde hic sıkıntı yapmaz hep gönderdi ama bunun nasil bir zihniyeti varsa benimle dikleserek benim morelimi duzeltmeye calisiyor.Duzelmezsen şöyle olur oyle olur.
Eve geldik benim yüzüm ayni.Eline gül almis birkac tane yanima gelip ozur diliyor sarilmaya calisiyor ben de yittirdim suan yuzunu bile gormek istemiyorum dedim.Sonra cikti odadan.O gece yanima degil baska cekyata yatiyor bir de.Hic ses etmedim.Sabah oldu annesinin yaninda bagirmaya basladi.Ben senin ailenin yaninda sana böyle surat assam nasil olur.O suratin duzelmezse bugun biletini alacagim git babanlarin yanina.Bu evde de ayni mal.Anasi da biliyor bunun ne mal olduğunu diye bagirdi cagirdi.Ben de cevap verdim iş büyüdü.Al bileti ozaman dedim rezervasyon yapmış.Sonra bu konu daha fazla uzamadi gelip ailesinin yaninda böyle olmamaiz gerektigini söyledi nefret ettim ondan.
Aradan birkac gun gecti kiz ve oglan isimlerine bakiyorduk Inci ismi nasil dedim."Inci dedin de aklima ilk gorev yaptigim yerdeki(6 sene once) kiz geldi aklima cok güzeldi "dedi.Bir sey demedim sonra televizyonda nisan töreni vardi.Ben dedim kiz oglana gore biraz buyuk duruyor.Esim de "yoo bence kiz güzel hatta cok cok güzel " dedi.Yahu ben zaten cirkin demedim ki.Aradan birkac saat gecti yine televizyonda bir kadin gördü ne kadar cok saci var bi senin sacina bak bi onun dedi güldü.Ben de " sen de adamin boyuna bak bir de kendi boyuna bak "dedim ona aliniyor.

Belki ayri ayri geldiğinde buyutulecek şeyler degil size göre.Ama ben cok doldum.Dünden beri yüzüm asik.Onun da aynı.Sanki onca şeyi ben dedim.Biktim artik....

Esiniz cok zevzek bir insan bence. Sizin tek hataniz ailesinin yaninda surat asmak olmus. Hani ben mesela yengem surat asinca cok geriliyorum bize de yansittigi icin. Ailelere yansimamali bu tarz seyler. Onun disinda cok haklisiniz. Esiniz sizr annesinin yaninda cok kotu kelimeler kullanmis. Bir daha boyle konusamayacagini ogrenmesi lazim. Ama nasil bilmiyorum cunku odun demek kibar kalir. Yerinizde olsaydim mal dedigi zaman basar giderdim. Olan olmus gecmis bitmis bundan sonra size gostermedigi saygiyi kendisi de beklemesin. Boyuyla kiyas yapmaniz cok iyi olmus anlasin nasil oluyormus sanki kendisi Kivanc Tatlitug.

Son düzenleme:
Ygs ye girmeyi dusunuyorsan gir ve yazil esin sonradan ogrensin.Sen onun yaninda soyledigin icin kendisini bir sey saniyor anlasilan.Daha yeni evli sayilirsinsiniz evli de olsaniz kendi kararlarini verebilirsin .Ailesinin yaninda sana bagirmasi abaza biri oldugunu belli ediyor esin.Biraz burnu sůrtsun.

lisans sinavina girme diye(lisansa girdigim icin asil mezuniyetim olan onlisansa girme hakkimi kaybettim onu diyor)
Konu sahibi kusura bakmayın konunuzla alakasız ama... Kardeşim ön lisansa da tercih verecek ve Lysye giriceek. Lysye girerse ön lisansa tercih veremiyor mu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Size boyle davranmasi cok bencilce ya ustelik hamilesiniz yani:oha: ne demek su kadinin sacina bak bi de seninkine vs sanki bana brad pitt

Ayrica insan esinin kariyer anlaminda da iyi yerlere gelmesini istemeli bununla ovunmeli hatta. Okumaya tesvik edecegine ettigi laflara bak, benim universitemde de evli ve cocuklu okuyan bir cok kadin vardi.
Hatta bir arkadasim karni burnunda geliyordu okula. Boyle bi dusunceniz varsa esinizi umursamayin bile...

Back