Bu adamın derdi ne?

Şimdi kafam rahatti. Bilmiyorum ki. Güvenmiyorum. Annemde kıyametleri kopartir eminim.

Almıyoruz ama karşındaki kafanı bir şekilde bulandirıyor. Kafan da acabalar bırakıyor. Giderken bile adamı sinir ediyor.

Sakın kafan bulanmasın bu kararı alma noktasına gelmek bile senin için çok zordu
Aynen öyle ne kadar sıkıntılarla,artık pes ederek bu kararı aldım. Her şey tamam protokol falan hepsi. Şimdi ise olana bak. Eltim, kaynim hepsi seferber oldu. Sinir bozucu ya!!! Bu noktaya gelinmisken bana böyle bir şeyle nasıl gelir anlamadım.

Bu erkeklere ne demeli...

Her Boşanma Sürecinde okuyor bence bu. Bi yoklama çekiyor erkekler. Hiç yüz vermeyin.

Gerçekten evliliğinizi kurtarma givi bir niyeti varsa da mesajla değil daha fazlasını yapmalı...

Arkadaşım sana bir hikaye anlatıcam sen "kıssa dan hisseni" anlarsın

Karı Koca bir köyde yaşarlar ama kadın sürekli köydeki erkeklerle fingirder.Adamcagiz artık ne yapacağını şaşırır.Çözümü köyden taşınmada bulur.Karısına topla eşyaları gidiyoruz der.
Kadın tüm eşyaları at'a yükler.
Son olarak ocağın yanında ki taşı da yükleyince adam
"Gideceğin yerde taş yok mu kadın bırak taşı " der.
Bunun üstüne kadın
"Bre adam gideceğim yerde oynaş yokmu?" der

Siz elinizden gelen herseyi yaptınız ömrünüzü tüketmeyin. Kafanızı karıştırmasına müsade etmeyin.

Tam bana göre bir Kıssadan hisse. Gittiğimiz yerde artık nasıl bir zihniyet geliştirecekse inanamiyorum. Bu adam alışmış ha belki 1 sene durur doğru düzgün o da çevre yapana kadar. Sonra hop elin bilmediğim memleketinde tekrar aynı şeylere devam! Seni sanıyor bu adam beni anlamadım.

Bu erkeklere ne demeli...

Her Boşanma Sürecinde okuyor bence bu. Bi yoklama çekiyor erkekler. Hiç yüz vermeyin.

Gerçekten evliliğinizi kurtarma givi bir niyeti varsa da mesajla değil daha fazlasını yapmalı...
Aman milletin iş güzarlığı işte abisi bulandırdi kafasını. Onlara kalmış. Bir huzur vermiyorlar arkadaş. Ben malimı bilirim o ancak mesaj yazar, şaçmalar!! Kanmayacagim işte.

Yumurta kapıya sıkışınca tutuşma hali resmen.Ciddiye almasanız sizin için daha hayırlı olur bence.

tam tersi bır olaya şahıt oldum,aile dostumuz mımar kadına bu şehırden gidleim daha ıyı şartlarda iş buldum dedı kocası,ordada ilk iş boşadı,küçük şehırde olduğumuz için boşanamadı,prestiji sarsılırdı,ona göre rezil olurdu,ama kaıdnı büyük şehıre götürüp ilk iş boşadı,kadında ordan daha başka büyük şehıre gitti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…