- 13 Nisan 2007
- 33.014
- 99.933
- 45
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Şimdi kafam rahatti. Bilmiyorum ki. Güvenmiyorum. Annemde kıyametleri kopartir eminim.Olayı tam anlayamadığım için, eski konularınıza baktım, benxer bir olayı arkadaşım yaşadı o şehri terk etti tayin isteyecekti
eşi hepimiz şok etti,evden kovan, sevgilisi olan adam deli danalar gibi karısını aramaya başladı.
çok uzatmayayım yaşadıklarınıza çok benziyor farklı bir şehir onlar için çözüm oldu.
Mutlular 1 çocuk daha yaptılar adam düzeldi.
Görüntü bu ama arkadaşım onca yıldır bu olayı hiç unutamıyor.
Zor bir süreç ve karar Allah yardımcınız olsun. Sanırım bende boşanırdım ama kimse başına gelmeden bilemez
Almıyoruz ama karşındaki kafanı bir şekilde bulandirıyor. Kafan da acabalar bırakıyor. Giderken bile adamı sinir ediyor.O ne derse desin şu saatten sonra isterse Ay'a çıksın senin tavrın net olduktansonra ben sinirlenecek üzerine düşünülecek birsey göremiyorum papağan ve muhabbet kuşu da konuşuyo neticede, ciddiye alıyo muyuz
Almıyoruz ama karşındaki kafanı bir şekilde bulandirıyor. Kafan da acabalar bırakıyor. Giderken bile adamı sinir ediyor.
Aynen öyle ne kadar sıkıntılarla,artık pes ederek bu kararı aldım. Her şey tamam protokol falan hepsi. Şimdi ise olana bak. Eltim, kaynim hepsi seferber oldu. Sinir bozucu ya!!! Bu noktaya gelinmisken bana böyle bir şeyle nasıl gelir anlamadım.Sakın kafan bulanmasın bu kararı alma noktasına gelmek bile senin için çok zordu
Aynen öyle ne kadar sıkıntılarla,artık pes ederek bu kararı aldım. Her şey tamam protokol falan hepsi. Şimdi ise olana bak. Eltim, kaynim hepsi seferber oldu. Sinir bozucu ya!!! Bu noktaya gelinmisken bana böyle bir şeyle nasıl gelir anlamadım.
Tam bana göre bir Kıssadan hisse. Gittiğimiz yerde artık nasıl bir zihniyet geliştirecekse inanamiyorum. Bu adam alışmış ha belki 1 sene durur doğru düzgün o da çevre yapana kadar. Sonra hop elin bilmediğim memleketinde tekrar aynı şeylere devam! Seni sanıyor bu adam beni anlamadım.Arkadaşım sana bir hikaye anlatıcam sen "kıssa dan hisseni" anlarsın
Karı Koca bir köyde yaşarlar ama kadın sürekli köydeki erkeklerle fingirder.Adamcagiz artık ne yapacağını şaşırır.Çözümü köyden taşınmada bulur.Karısına topla eşyaları gidiyoruz der.
Kadın tüm eşyaları at'a yükler.
Son olarak ocağın yanında ki taşı da yükleyince adam
"Gideceğin yerde taş yok mu kadın bırak taşı " der.
Bunun üstüne kadın
"Bre adam gideceğim yerde oynaş yokmu?" der
Siz elinizden gelen herseyi yaptınız ömrünüzü tüketmeyin. Kafanızı karıştırmasına müsade etmeyin.
Aman milletin iş güzarlığı işte abisi bulandırdi kafasını. Onlara kalmış. Bir huzur vermiyorlar arkadaş. Ben malimı bilirim o ancak mesaj yazar, şaçmalar!! Kanmayacagim işte.Bu erkeklere ne demeli...
Her Boşanma Sürecinde okuyor bence bu. Bi yoklama çekiyor erkekler. Hiç yüz vermeyin.
Gerçekten evliliğinizi kurtarma givi bir niyeti varsa da mesajla değil daha fazlasını yapmalı...