Bu adamin derdi ne

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
Biriyle tanıştım buluştuk gayet iyiydi samimi düzgün dobra biriydi. Daha sonra arada öyle mesajlaşmaya devam ettik arada bir beni arıyor hala. Ama gelelim asıl konuya bi uygulamada kullanıcı adını vermişti bende yoktu o uygulama. Dün indirdim bakiyim diye birsürü şeyler yazmiş işte şöyle uzun boylu tatlı bi kız bulamadim ona yanarimm be tatlı uzun kızlar yoruma falan yazmiş. Bilmiyorda gördüğümü. Yani ben beni beğenmediğini anladim bulamadim dediği için ama hala neden yaziyor bana birde hesap falan veriyor hiç sormadığım halde. Buna iyi bi ders vermek istiyorum sizce ne yapabilirim ve bunun derdi ne sizce????

O degilde arkadaslar adamin uzun boylu kiz aramasina niye bu kadar takildiniz ben onu anlamadim??
Tamam konu sahibine yaptigi hos degil ama demekki adam uzun boylulardan hoslaniyor..

Hahah dogru tatli kismi sacmalik ama uzun boy kismina takilanlari anlamadim ben.

Simdi konu sahibiyle görüşüp uzun tatlı kiz aramasina takildim bende yoksa uzun boy meselesi dgil bana kalirsa. Uzun tatli kiz bulamaynca elindekyle yetinmeye calisiyor fakat onuda eline yuzune bulaştırıyor insan ne oluyor der yani hakli olarak

Ortada henuz bir iliski yok, verilmis sozler yok ve siz o kisiye ders vermek istiyorsunuz. İliskiye baslarsaniz olumsuzluklar oldugunda iyice hirslanmaz misiniz acaba? Yani gelecek gormuyorsaniz iletisimi bitirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…