- 23 Ağustos 2012
- 49.682
- 230.455
-
- Konu Sahibi Nvbianprincess
Hahah dogru tatli kismi sacmalik ama uzun boy kismina takilanlari anlamadim ben.
Önemli olan boy değil işlev o yüzden
Bizim takıldığımız yer bu kızla görüşürken arayıştayım yazmış. Beğenmiyorum yedek tutuyorum yazmış açıktan terbiyesiz it.
Önemli olan boy değil işlev o yüzden
Bizim takıldığımız yer bu kızla görüşürken arayıştayım yazmış. Beğenmiyorum yedek tutuyorum yazmış açıktan terbiyesiz it.
Simdi konu sahibiyle görüşüp uzun tatlı kiz aramasina takildim bende yoksa uzun boy meselesi dgil bana kalirsa. Uzun tatli kiz bulamaynca elindekyle yetinmeye calisiyor fakat onuda eline yuzune bulaştırıyorinsan ne oluyor der yani hakli olarak
O da yazmayi kesti birdenhiç aramamak en büyük ders bence...
Açık açık söylesem miSimdi konu sahibiyle görüşüp uzun tatlı kiz aramasina takildim bende yoksa uzun boy meselesi dgil bana kalirsa. Uzun tatli kiz bulamaynca elindekyle yetinmeye calisiyor fakat onuda eline yuzune bulaştırıyorinsan ne oluyor der yani hakli olarak
O bitirdi zatenOrtada henuz bir iliski yok, verilmis sozler yok ve siz o kisiye ders vermek istiyorsunuz. İliskiye baslarsaniz olumsuzluklar oldugunda iyice hirslanmaz misiniz acaba? Yani gelecek gormuyorsaniz iletisimi bitirin bence.
194 onun ama bende kısa değilim 172 yimonunki uzun mu acaba...boyu yaniii.....
Açık açık söylesem mi
Sildim vatsapı yazamaz artikSimdi iletişimi kestiyseniz bosver deme anam sende kısa degilmissin ki daha ne istiyor mal mi ne :/ eğer yazarsa sana o zaman biseyler dersin bu yazdıklarını bildigini belli edecek sekilde
Sildim vatsapı yazamaz artik
Gün içinde müsait olduğunda hep yaziyordu sabahlari günaydinla başlayıp..Arada yazıyormuş zaten eğer birşey düşünmüş hoşlanmış olsaydı tekrar ve sürekli görüşmek istemez miydi ayrıca size aşkım sevgilim filan dediğini de okumadım tek dediğiniz bana hesap veriyor yani nerede olduğunu ne yaptığını söylüyor gibi aranızda daha tam bir ilişki başlamış diyemeyiz aldatılmışsınız gibi dersini vermek istiyorum demeniz ilginç ve çocukça olur. Saklayacağı birşey olsa kullanıcı adını neden versin. Silin konuşmayın gitsin ne ders vermesi yani.
bi anlayan çıktı şükür
Aynen öyl olmuş heKısa boylu bir kız zamanında kötü koymuş herhal???
Ben olsam boyumu uzatır bi de tatli olur ona yüz vermezdim
Konusmayin gitsin canim, zorla mi??