Bu adamin derdi ne

Önemli olan boy değil işlev o yüzden:KK70::KK70:

Bizim takıldığımız yer bu kızla görüşürken arayıştayım yazmış. Beğenmiyorum yedek tutuyorum yazmış açıktan terbiyesiz it.
:KK70:

Orasi oyle zaten bende cok kizdim ama hani bazi yorumlar sadece uzun boylu istemesine karsiymis gibi geldi bana o yuzden boyle seettiydim :p :-)

Simdi konu sahibiyle görüşüp uzun tatlı kiz aramasina takildim bende yoksa uzun boy meselesi dgil bana kalirsa. Uzun tatli kiz bulamaynca elindekyle yetinmeye calisiyor fakat onuda eline yuzune bulaştırıyor :KK70: insan ne oluyor der yani hakli olarak

E tabikide ama bazi yorumlar sadece uzun boylu aramasina karsiymis gibi geldi o yuzden oyle dedim bende :-)

Arada yazıyormuş zaten eğer birşey düşünmüş hoşlanmış olsaydı tekrar ve sürekli görüşmek istemez miydi ayrıca size aşkım sevgilim filan dediğini de okumadım tek dediğiniz bana hesap veriyor yani nerede olduğunu ne yaptığını söylüyor gibi aranızda daha tam bir ilişki başlamış diyemeyiz aldatılmışsınız gibi dersini vermek istiyorum demeniz ilginç ve çocukça olur. Saklayacağı birşey olsa kullanıcı adını neden versin. Silin konuşmayın gitsin ne ders vermesi yani.

Arada yazıyormuş zaten eğer birşey düşünmüş hoşlanmış olsaydı tekrar ve sürekli görüşmek istemez miydi ayrıca size aşkım sevgilim filan dediğini de okumadım tek dediğiniz bana hesap veriyor yani nerede olduğunu ne yaptığını söylüyor gibi aranızda daha tam bir ilişki başlamış diyemeyiz aldatılmışsınız gibi dersini vermek istiyorum demeniz ilginç ve çocukça olur. Saklayacağı birşey olsa kullanıcı adını neden versin. Silin konuşmayın gitsin ne ders vermesi yani.
Gün içinde müsait olduğunda hep yaziyordu sabahlari günaydinla başlayıp..
Buluştuğmuzda hep planlar yapti alışveriş yapıcam sende benimle gelirmisin gibi ya da onu yaparia şunu yapariz gibi şimdi bu olayi anlamiyorum

X