Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım Özet geçeyim 2,5 yıldır ciddi olduğumuzu sandigim adam bir başkasını bulduğu gün beni terk etmişti .aileler tanıştırmış kızı avukat statü ve aile durumu çok iyi ayrıca güzelde ..neyse konuya döneyim 4 ay önce terk etmişti bu sürede son 3 aydir beni gizli numaralardan arayıp sesimi dinliyordu hemde günde 20-30 defa ..en sonunda 2 aylık aramaların sonucunda konuştu helallik istedi haksızlık ettin dedim yarım saat konuştuk birdaha beni asla arama dedim kapattı. .arkasından tam bir hafta sonra gene aradı başka numaradan in oturup biraz konuşalım evin köşesinde bekliyorum dedi gitmedim ..derdin ne hala benden ne istiyorsun dedim.. aşık olmuşsun evleneceksin hala beni neden arıyorsun dedim oda aşık olsam seni aramazdım dedi ..sana haksızlık ettim gönlümde güzel yere sahipsin amacim yok sadece biraz konuşmak istedim o kdr dedi .suratına kapattım ..şimdi ise utanmadan şirket adresinden istek atıyor oda yetmezmis gbi ennyakin kız arkadaşlarımın hikayelerine görüldü atıyor ekli olmamasına rağmen isimlerini aratıp bakıyor instagramdan ..bugün fake adresten çıktığı kızın hesabına baktım bi suru resim atmışlar beraber son derece mutlu mesutlar ağızları kulaklarına varacak hani aşık değildin yalanci sahtekar ddm içimden ..üzüldüğüm tek şey ben bunca sene emek verdim fedakarlık yaptım bir başkası geldi bir günde benim hayallerime emek vermeden elini kolunu sallaya sallaya kondu .ne şanslı insanlar var diye oturup ağlıyorum hergun..bugün yine şirket adresinden istek attı artık dayanamadım hakaret ettim ve engelledim .madem mutlu Mesut hala beni neden takip etmek ister bu adam yardımcı olabilirmisiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu adamin amacin nedir yardımcı olurmusunuz?
- Konu Sahibi sdseda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amac vicdan rahat ettirmek degil mi yoksa bu kdr mutluluk tablosu yalan olamaz haklısın bende kendimi kandiriyormusum beni unutamadı diyeNe sansli insanlar var diye oturup aglamayin, zira bu konuda bir sansli varsa o da sizssiniz. Evlenmeden once gercek yuzunu gormussunuz. Adamin amacina gelince aklinca vicdanini rahatlatiyor.
Amac vicdan rahat ettirmek degil mi yoksa bu kdr mutluluk tablosu yalan olamaz haklısın bende kendimi kandiriyormusum beni unutamadı diye
Yat kalk sukur namazi kil. Verilmis sadakan varmis.
Altta konularin cikiyor ve eski konuna baktim da baskasini buldugu gun seni terketmis. Cidden sukret uzulmeyi bir kenara birak.
- 10 Kasım 2018
- 100
- 105
- 53
- 30
Aradığında kıza yazacağımı söyledim beni tehtid etti üstüne basıma bela olurMesaj atmasını sağlayın mesajları da yeni nişanlısına gönderin. O kapı kapansın, sonra siz de kapatın kapıyı kalsın ortada.
Bu kısım şaka gibi gerçekten böyle mi düşünüyorsun. Kadın seni bir beladan kurtarmış. Ruh hastası mı tedavi edeceksin.üzüldüğüm tek şey ben bunca sene emek verdim fedakarlık yaptım bir başkası geldi bir günde benim hayallerime emek vermeden elini kolunu sallaya sallaya kondu
Şuan "adam o kızla bir hataya düşmüş aslında ona aşık değil sizi hala unutamamış" gibi birşeyler duymak istiyorsunuz ve bu sizi mutlu edecek gibi geldi bana.. Ama inanın ki onların mutlu ya da mutsuz olması evlenme planlarının bozulması ya da evlenmeleri size yaptığı şerefsizliği değiştirmeyecek .. Ağlamak yerine mantıklı düşünüp adamın niyetinin sadece macera olduğunu anlamanız gerekiyor.. Adam sizinle konuşmak istemesi, size söylediklerinden falan macera istediği sonucuna ulaştım.. Aksi olsa size terkediyorum onu ben pişmanım seninle olmak istiyorum der ve kesip atardı o ilişkisini.. Haaa bunu yaptı diye muhtemelen siz şu duygusallıkla kabul ederdiniz ama ben yine burdan size hata yaptınız derdim çünkü aldatan, yarı yolda bırakan adamdan bir cacık olmaz.. Ben bunun aksini hiçbir yerde görmedim..Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım Özet geçeyim 2,5 yıldır ciddi olduğumuzu sandigim adam bir başkasını bulduğu gün beni terk etmişti .aileler tanıştırmış kızı avukat statü ve aile durumu çok iyi ayrıca güzelde ..neyse konuya döneyim 4 ay önce terk etmişti bu sürede son 3 aydir beni gizli numaralardan arayıp sesimi dinliyordu hemde günde 20-30 defa ..en sonunda 2 aylık aramaların sonucunda konuştu helallik istedi haksızlık ettin dedim yarım saat konuştuk birdaha beni asla arama dedim kapattı. .arkasından tam bir hafta sonra gene aradı başka numaradan in oturup biraz konuşalım evin köşesinde bekliyorum dedi gitmedim ..derdin ne hala benden ne istiyorsun dedim.. aşık olmuşsun evleneceksin hala beni neden arıyorsun dedim oda aşık olsam seni aramazdım dedi ..sana haksızlık ettim gönlümde güzel yere sahipsin amacim yok sadece biraz konuşmak istedim o kdr dedi .suratına kapattım ..şimdi ise utanmadan şirket adresinden istek atıyor oda yetmezmis gbi ennyakin kız arkadaşlarımın hikayelerine görüldü atıyor ekli olmamasına rağmen isimlerini aratıp bakıyor instagramdan ..bugün fake adresten çıktığı kızın hesabına baktım bi suru resim atmışlar beraber son derece mutlu mesutlar ağızları kulaklarına varacak hani aşık değildin yalanci sahtekar ddm içimden ..üzüldüğüm tek şey ben bunca sene emek verdim fedakarlık yaptım bir başkası geldi bir günde benim hayallerime emek vermeden elini kolunu sallaya sallaya kondu .ne şanslı insanlar var diye oturup ağlıyorum hergun..bugün yine şirket adresinden istek attı artık dayanamadım hakaret ettim ve engelledim .madem mutlu Mesut hala beni neden takip etmek ister bu adam yardımcı olabilirmisiniz?