- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
Ben abi kardeş ilişkisi olarak yorumladım. Biraz daha zorlasam baba kız dicem.Ayy acaba ne ki?
Başka ne olabilir ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben abi kardeş ilişkisi olarak yorumladım. Biraz daha zorlasam baba kız dicem.Ayy acaba ne ki?
Ayyynen de böyle.Gönlü olan da ay ne yapmak istiyor acaba hihihi der.
Yazacağım da sevgili Mune’nin bir koçun gazabı filmini 24 saatliğine izlemek istemiyorum.Ben abi kardeş ilişkisi olarak yorumladım. Biraz daha zorlasam baba kız dicem.
Başka ne olabilir ki?
Oofff bunu sorması bile hata değil mi? Tabii ki karısını boşayıp konu sahibini alacakBelki konu sahibi şu açıdan sormak istemiştir amacı ne diye: Acaba karısını boşayıp beni mi alacak yoksa sadece sevişecek mi?
Tabii ya öpmeye falan çalışan adamın vermeye çalıştığı mesaj genelde “dünya ahiret bacımsın” olur ve ardından instadan ekler bunu herkes bilirBen abi kardeş ilişkisi olarak yorumladım. Biraz daha zorlasam baba kız dicem.
Başka ne olabilir ki?
Banlanacak kadar ne olabilir ay kötü düşünmeyin hemennYazacağım da sevgili Mune’nin bir koçun gazabı filmini 24 saatliğine izlemek istemiyorum.
Adamın amacı ne diye sormuş.Metres istiyor.Banlanacak kadar ne olabilir ay kötü düşünmeyin hemenn
Tabii ya öpmeye falan çalışan adamın vermeye çalıştığı mesaj genelde “dünya ahiret bacımsın” olur ve ardından instadan ekler bunu herkes bilir
Hayır yanlış biliyorsun. Araştırmanı öneririmAdamın amacı ne diye sormuş.Metres istiyor.
Ahireti bilmem de dünyada bacım bacım, abim abim diye diye yanlamasına çarpışmalar yaşamaya çalıştığı çok açık.
Akıllı kadın geçer içinden. Gönlü olan da ay ne yapmak istiyor acaba hihihi der.
Bu kadar saf olunmaz çünkü. Hadi olundu, beni öp dendikten sonra da saflıktan denmez.
Yarın bir gün adamın karısı bu iltifat mesajlarını görüp işyerini bassa bu kadının saçına yapışsa asla kendini ispatlayamaz. Ay yok beni öp dedi de ben tokati koyacağıma naz yapar gibi kaçtım sonra da bana iltifat mesajları atmasına izin verdim, yüzüne güldüm mü diyecek?
Herife saldırmış, zor tutmuşlar. Tabi mevzu çıkınca yönetim duymuş işten atmış barzoyu.Iyy varoş adam ya. Onu değil kadının içinden geçtiği kısmın merakındayım belki konu sahibine de fikir verir ey yavrum ey neler var diye
ay müthiş yapmış eline sağlık.Herife saldırmış, zor tutmuşlar. Tabi mevzu çıkınca yönetim duymuş işten atmış barzoyu.
Bu konuda da erkek arkadaşım ya da hayatımda biri var demek yerine ilgilendiğim biri var demiş. Bence de yardımcı olur.
"Ne alaka beni bekliyorsunuz x bey. Size beklemenizi kim söyledi. İyi akşamlar" deyip gitmesi lazımdıKonu sahibi o saatte beraber çıkmanız da anlamsız.Sizi beklediğini söylediğinde tepki gösterseydiniz.
O zaman sosyal medyadan ekleme teklifini nasıl kabul edecekti ki konu sahibi?"Ne alaka beni bekliyorsunuz x bey. Size beklemenizi kim söyledi. İyi akşamlar" deyip gitmesi lazımdı