- 18 Şubat 2023
- 407
- 376
yapıstiracaktı osmanlıyıHayır tam tersine öpme mevzusunda haddini bildirmediğiniz için cesaret alıp sosyal medyadan eklemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıstiracaktı osmanlıyıHayır tam tersine öpme mevzusunda haddini bildirmediğiniz için cesaret alıp sosyal medyadan eklemiş
Bisküvi denince akla hemen onun adı gelirAyy acaba ne ki?
çalışanlar 10+ senedir oradalar. ben genç biri olarak gelir gelmez üst bir pozisyona geçtim. ister istemez güler yüz gösteriyorum saygıdan.
Sosyal medyadan eklediniz mi?Eklemeyin.Size asılmış,sonra da yanlış anladın,bak çok mutlu evliliğim var demeye çalışıyor.Çevir kazı yanmasın yapmış.aynen öyle çok haklısınız. asla böyle bir şeye ben cesaret edemez eşinden bahsediyor. benim ciddi ilişkimi biliyor dedim. hiç tahmin edemedim böyle bir şey olacağını. çok vicdanen rahatsız hissediyorum
Dünya ahiret bacısı mı?Amacı size abilik yapmak he.
Sınırı çizmez, terslemez, güler yüz gösterirseniz adınızı çıkaracak yakında.
Karın çocukların evde seni beklerken senin beni beklemen çok terbiyesizce olur, hakaret olarak algılarım diyememiş. Üstüne bir de adamla çıkıp eşlik etmesine izin vermiş. Hadi seni bekliyorum dediğinde ciddiye almadın, çıkışta hala bak seni bekledim dediğinde niye rezil etmedin de eşlik etmesine izin verdin demezler mi insana? Bana iş atıyor, naz yapıyor, onun da gönlü var diye konuşmaya başlamıştır çoktan.Konu sahibi o saatte beraber çıkmanız da anlamsız.Sizi beklediğini söylediğinde tepki gösterseydiniz.
Eşimin eski iş yerinde adamın biri imalı bir şekilde muz vermiş bi kadına, kadın onun içinden geçmiş, sürekli aklıma o geliyor.Karın çocukların evde seni beklerken senin beni beklemen çok terbiyesizce olur, hakaret olarak algılarım diyememiş. Üstüne bir de adamla çıkıp eşlik etmesine izin vermiş. Hadi seni bekliyorum dediğinde ciddiye almadın, çıkışta hala bak seni bekledim dediğinde niye rezil etmedin de eşlik etmesine izin verdin demezler mi insana? Bana iş atıyor, naz yapıyor, onun da gönlü var diye konuşmaya başlamıştır çoktan.
Ay bir de beni öp diyen adamın arkadaşlık isteğini kabul etmiş. Bu anlık şok değil, akıl tutulması değil artık.
Kalkıp bir de amacı ne diye sorması peki?
Detay vermen lazım ne yapmış ay bomba bir mevzu aslında buEşimin eski iş yerinde adamın biri imalı bir şekilde muz vermiş bi kadına, kadın onun içinden geçmiş, sürekli aklıma o geliyor.
İş yerinden beraber çıktığını gören de olmuştur.Yani ne gerek var adını kirletmeye böyle bir ABİ için.Karın çocukların evde seni beklerken senin beni beklemen çok terbiyesizce olur, hakaret olarak algılarım diyememiş. Üstüne bir de adamla çıkıp eşlik etmesine izin vermiş. Hadi seni bekliyorum dediğinde ciddiye almadın, çıkışta hala bak seni bekledim dediğinde niye rezil etmedin de eşlik etmesine izin verdin demezler mi insana? Bana iş atıyor, naz yapıyor, onun da gönlü var diye konuşmaya başlamıştır çoktan.
Ay bir de beni öp diyen adamın arkadaşlık isteğini kabul etmiş. Bu anlık şok değil, akıl tutulması değil artık.
Kalkıp bir de amacı ne diye sorması peki?
Ya muzu vermiş işte, kadın başta anlamamış almış yiyormuş, adam sonra demiş ki sen de bir kere versene. Sonrası karanlık.Detay vermen lazım ne yapmış ay bomba bir mevzu aslında bu
Iyy varoş adam ya. Onu değil kadının içinden geçtiği kısmın merakındayım belki konu sahibine de fikir verir ey yavrum ey neler var diyeYa muzu vermiş işte, kadın başta anlamamış almış yiyormuş, adam sonra demiş ki sen de bir kere versene. Sonrası karanlık.
Neyi yanlis anlayacaksiniz? Aynen yazdiginiz gibi cok komiksiniz gercekten.beni yanlış anladın bak eşime düşkünüm mesajı veriyor sandım ne yalan söyleyim o profilden ya
Ahireti bilmem de dünyada bacım bacım, abim abim diye diye yanlamasına çarpışmalar yaşamaya çalıştığı çok açık.Dünya ahiret bacısı mı?
Akıllı kadın geçer içinden. Gönlü olan da ay ne yapmak istiyor acaba hihihi der.Eşimin eski iş yerinde adamın biri imalı bir şekilde muz vermiş bi kadına, kadın onun içinden geçmiş, sürekli aklıma o geliyor.