- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Iki sene dolmadi dahaOzaman psikologa git. Gercekten git, uzmanlar birsey söylüyor kafana yatiyor, rahatlatiyor seni. Durumun varsa bir dakika bekleme git mutlaka.
Birde kac senelik evlisiniz? Yeniyse belki kiskancsaniz ondan olabilir bunlar, tabii üstünede esiniz kuzenine göz koydum diyince tuz biber oldu. Ama bence gereksiz yere kafanizi takiyorsunuz.
Suruyor da bide bana sorun kafam rahat hic uyuyamam
Tedavi goruyordum ama istemiyorum artik faydasi olmuyor cunku tekrar tekrarlaniyorOzaman psikologa git. Gercekten git, uzmanlar birsey söylüyor kafana yatiyor, rahatlatiyor seni. Durumun varsa bir dakika bekleme git mutlaka.
Birde kac senelik evlisiniz? Yeniyse belki kiskancsaniz ondan olabilir bunlar, tabii üstünede esiniz kuzenine göz koydum diyince tuz biber oldu. Ama bence gereksiz yere kafanizi takiyorsunuz.
26 bende 22Samire senin eş kaç yaşında acep
Hani kalbi biz genellikle 12 13 yasindayken çiziyordukta
Aslinda dun acmistim cilt bakimi hakkinda ama konum taşındı baska bi forumaSamire valla özletiyon kendini
Dün niye konu acmadin ¿?¿
Hee bi ara gözüme çarptı sanki neyse olanlarinan ederim NapiyimAslinda dun acmistim cilt bakimi hakkinda ama konum taşındı baska bi foruma
Evet kuzen meselesinde dersini verdim gerci hala sürüyor birsey oldugu zaman laf caktiriyorum ama dun yaptigi neydi oyle resim cizmis kalp icine almis yaninada ismini yazmis
Sizce o kalbde kimi anlatmis olabilir simdi kuzenimin dugn daveti geldi orda kuzenimin ismi ve esinin ismi vardi buda aksam boyle birsey yapmis bir suret ne benzedigi belli degil kalp icine almis yaninada ismuni yazmisbence o bekarligi aski ozlemis, ama seninde elden ucabilecegini anlamasi lazim, kafasina dank etsin
bence o bekarligi aski ozlemis, ama seninde elden ucabilecegini anlamasi lazim, kafasina dank etsin
Ben durduk yeremi takiyorum yaniyahu yok adamın birşey özlediği takıntı hep bunlar..sonunda kaçırtcak adamı:))
Valla esimi anlayamiyorum gercekten asik masuk mu kafasimi guzel anlamis degilim askla hakkinda twitterler iste kimsenin sozunu dinleme sevdiginin arkasindan git falan filan dunde eline kalemi almis deftere insan sureti çizmiş kalb icine almis yanina ismini yazmis bu ne allah askina ya
Baya sorun olmustu o zaman onun dedigi sadece sen bana guvenmiyorsun ben seni seviyorum sen asiri kiskancsin beni sucluyor yaniHerkes üstüne geliyor burda. Acaba hangisinin Kocası kuzenine göz koydum dese normal bir psikoloji ile hayatına devam eder??? Sonuç itibariyle eşin nerde farklı bir hareket yapsa doğal olarak senin kafan bu konuya gidecek. Bence kabul edilebilir değil eşinin dediği, affetsen de beynin affetmiyor. Burnunu uzun süre sürtseydin keşke... Kapına kul Köle olasıya kadar...
Baska birseyi yok telefonu hep ortada olur kizimla ilgilenir benle ilgilenir birseyi belli etse bende birsey derim yada bitiririm ama yok hersey gizli perdeler arkasinda
Morali bozukmu olur mutlu mu olurGider niye gitmesin. Gitmezse iyice dikkatleri üzerine çekeceğini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?