• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adami gercekten anlamiyorum

Valla esimi anlayamiyorum gercekten asik masuk mu kafasimi guzel anlamis degilim askla hakkinda twitterler iste kimsenin sozunu dinleme sevdiginin arkasindan git falan filan dunde eline kalemi almis deftere insan sureti çizmiş kalb icine almis yanina ismini yazmis bu ne allah askina ya

Ask yaptirir evet ama karsiliksiz ask, imkansiz ask bunlari yaptirir sanirim.. evliyken bunlari size serenat haline donusturmuyorsa yazili kalip siz farkettiginizde, anca o zaman sana yazmistim derse ya suprize hazirlaniyor ya da hakkaten yalan soyluyor..

Oncedende sever boyle şiir falan yazmisligi vardir ordada surekli ozlem vardi bence bunun unutamadigi birisi var gibime geliyor

Demin baska bir yorum yapmistim ama eger adam boyle karakterdeyse siir yazan duygusal bi tipse (ki sorunu ilk belirttiginizde sanki ilk defa yapiyormus gibi hissettirdiniz bana ) normaldir ya. Her duyguya girerek yazarlar heralde. O kadar roman, sarki yazanlar hepsini yasamlarindan almiyorlardir sanirim..

Demin baska bir yorum yapmistim ama eger adam boyle karakterdeyse siir yazan duygusal bi tipse (ki sorunu ilk belirttiginizde sanki ilk defa yapiyormus gibi hissettirdiniz bana ) normaldir ya. Her duyguya girerek yazarlar heralde. O kadar roman, sarki yazanlar hepsini yasamlarindan almiyorlardir sanirim..
Evet yazar genelde duygusaldir da

Az önce konularina göz attimda, hepsini okumadim zaten kisa kisa yazmissin hemen bir göz gezdirdim.

Bence sen cok fazla didik didik ediyorsun herseyi. Olanda sana oluyor.
Eger kocan aladatacaksa, birakta aldatsin sende rahatla o da. Ozaman düsünürsün ne yapacagini.
Kuskuyla böyle yasanilmaz, yer bitirir seni. Kaldiki direkt kötü birseyini yakalamamissin, lakin terbiyesizlik yapip kuzenine göz koydum demis, bu da onun terbiyesizligini gösterir. Bu bir bosanma sebebi olabilirde olmayabilirde ama ortada bir evladiniz var, onu düsünerek hareket edin. Aldatirsa basarsiniz tekmeyi. Adam sizin kiskancliginiz yüzündende bunalmis olablir. Babamda kiskanc yazmissiniz, belki genetik birseydir. Herseyi kendinize dert ediyorsunuz. Ugras bulun, seytan cok fazla ugrasiyor sizinle. Dualar okuyun bol bol. Kocanizida takibi birakin, Allah'a dua edin Rabbim kötü birsey yaparsa karsima cikar diyin, zaten cikar karsina merak etme hic birsey gizli kalmaz bu hayatta.

Az önce konularina göz attimda, hepsini okumadim zaten kisa kisa yazmissin hemen bir göz gezdirdim.

Bence sen cok fazla didik didik ediyorsun herseyi. Olanda sana oluyor.
Eger kocan aladatacaksa, birakta aldatsin sende rahatla o da. Ozaman düsünürsün ne yapacagini.
Kuskuyla böyle yasanilmaz, yer bitirir seni. Kaldiki direkt kötü birseyini yakalamamissin, lakin terbiyesizlik yapip kuzenine göz koydum demis, bu da onun terbiyesizligini gösterir. Bu bir bosanma sebebi olabilirde olmayabilirde ama ortada bir evladiniz var, onu düsünerek hareket edin. Aldatirsa basarsiniz tekmeyi. Adam sizin kiskancliginiz yüzündende bunalmis olablir. Babamda kiskanc yazmissiniz, belki genetik birseydir. Herseyi kendinize dert ediyorsunuz. Ugras bulun, seytan cok fazla ugrasiyor sizinle. Dualar okuyun bol bol. Kocanizida takibi birakin, Allah'a dua edin Rabbim kötü birsey yaparsa karsima cikar diyin, zaten cikar karsina merak etme hic birsey gizli kalmaz bu hayatta.
Evet bende oyle dusunuyorum ortada birsey yok ama elimdede degil cok kafama takiyorum

Baska birseyi yok telefonu hep ortada olur kizimla ilgilenir benle ilgilenir birseyi belli etse bende birsey derim yada bitiririm ama yok hersey gizli perdeler arkasinda

Vallahi sen Allah'tan belani istiyorsun arkadasim. Adam yapmis bir hata, kuzenine göz koydum demis, bununda cezasi olarak yemek felan vermeseydin yataginida ayirsaydin bir süre, hatasini anlardi belki.

Simdi telefonu hep ortada kizimla ve benle ilgileniyor diyorsun, daha ne istiyorsun ki? Bence o gizli perdeler senin kafanin icinde. Adamin seni aldattigi felan yok, kimseyle mesajlastigida yok. Kendine ceki düzen ver Allah askina.

Evet bende oyle dusunuyorum ortada birsey yok ama elimdede degil cok kafama takiyorum

Ozaman psikologa git. Gercekten git, uzmanlar birsey söylüyor kafana yatiyor, rahatlatiyor seni. Durumun varsa bir dakika bekleme git mutlaka.

Birde kac senelik evlisiniz? Yeniyse belki kiskancsaniz ondan olabilir bunlar, tabii üstünede esiniz kuzenine göz koydum diyince tuz biber oldu. Ama bence gereksiz yere kafanizi takiyorsunuz.

Vallahi sen Allah'tan belani istiyorsun arkadasim. Adam yapmis bir hata, kuzenine göz koydum demis, bununda cezasi olarak yemek felan vermeseydin yataginida ayirsaydin bir süre, hatasini anlardi belki.

Simdi telefonu hep ortada kizimla ve benle ilgileniyor diyorsun, daha ne istiyorsun ki? Bence o gizli perdeler senin kafanin icinde. Adamin seni aldattigi felan yok, kimseyle mesajlastigida yok. Kendine ceki düzen ver Allah askina.
Evet kuzen meselesinde dersini verdim gerci hala sürüyor birsey oldugu zaman laf caktiriyorum ama dun yaptigi neydi oyle resim cizmis kalp icine almis yaninada ismini yazmis

Back
X