• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adami gercekten anlamiyorum

Ozaman psikologa git. Gercekten git, uzmanlar birsey söylüyor kafana yatiyor, rahatlatiyor seni. Durumun varsa bir dakika bekleme git mutlaka.

Birde kac senelik evlisiniz? Yeniyse belki kiskancsaniz ondan olabilir bunlar, tabii üstünede esiniz kuzenine göz koydum diyince tuz biber oldu. Ama bence gereksiz yere kafanizi takiyorsunuz.
Iki sene dolmadi daha

Samire senin eş kaç yaşında acep o_O

Hani kalbi biz genellikle 12 13 yasindayken çiziyordukta :KK45:

Ozaman psikologa git. Gercekten git, uzmanlar birsey söylüyor kafana yatiyor, rahatlatiyor seni. Durumun varsa bir dakika bekleme git mutlaka.

Birde kac senelik evlisiniz? Yeniyse belki kiskancsaniz ondan olabilir bunlar, tabii üstünede esiniz kuzenine göz koydum diyince tuz biber oldu. Ama bence gereksiz yere kafanizi takiyorsunuz.
Tedavi goruyordum ama istemiyorum artik faydasi olmuyor cunku tekrar tekrarlaniyor

yahu adam seni sevmese niye çeksinki böyle..hergün bir sorun çıkartıyorsun.. yok kuzenime aşık yok bilmem ne, ki bence o durum bile sizin abartmanız sonucu o raddeye gelmiştir..
kendinize bir uğraş falan edinsenize siz adamda bir rahat nefes alır belki..
bunca açtığınız konuda benim çıakrttığım sonuç eşinizin sabırlı bir adam olduğudur..zorlamayın artık..

Evet kuzen meselesinde dersini verdim gerci hala sürüyor birsey oldugu zaman laf caktiriyorum ama dun yaptigi neydi oyle resim cizmis kalp icine almis yaninada ismini yazmis

Ikide bir ayni seyi isitip isitip adamlarin önüne sürmeyin. Madem dersini verdiniz birakin orda kalsin, laf cakmayin tekrar. Kalp cizebilir, kendi isminide yazabilir, baskasinin ismini mi yazmis ki? Bence fazla üstüne düsüyorsunuz, cok gereksiz takintilariniz var, rahatlayin az gevseyin, mutlu yuvaniza huzursuzlugu kendiniz veriyorsunuz. Kafanizda binbir tilki var sizi yiyor. Dua dua dua. Baska careniz yok. Ha birde psikolog.

bence o bekarligi aski ozlemis, ama seninde elden ucabilecegini anlamasi lazim, kafasina dank etsin
Sizce o kalbde kimi anlatmis olabilir simdi kuzenimin dugn daveti geldi orda kuzenimin ismi ve esinin ismi vardi buda aksam boyle birsey yapmis bir suret ne benzedigi belli degil kalp icine almis yaninada ismuni yazmis

Valla esimi anlayamiyorum gercekten asik masuk mu kafasimi guzel anlamis degilim askla hakkinda twitterler iste kimsenin sozunu dinleme sevdiginin arkasindan git falan filan dunde eline kalemi almis deftere insan sureti çizmiş kalb icine almis yanina ismini yazmis bu ne allah askina ya

sen eşini , biz seni anlayamadık be gülüm :KK53:

Herkes üstüne geliyor burda. Acaba hangisinin Kocası kuzenine göz koydum dese normal bir psikoloji ile hayatına devam eder??? Sonuç itibariyle eşin nerde farklı bir hareket yapsa doğal olarak senin kafan bu konuya gidecek. Bence kabul edilebilir değil eşinin dediği, affetsen de beynin affetmiyor. Burnunu uzun süre sürtseydin keşke... Kapına kul Köle olasıya kadar...

Herkes üstüne geliyor burda. Acaba hangisinin Kocası kuzenine göz koydum dese normal bir psikoloji ile hayatına devam eder??? Sonuç itibariyle eşin nerde farklı bir hareket yapsa doğal olarak senin kafan bu konuya gidecek. Bence kabul edilebilir değil eşinin dediği, affetsen de beynin affetmiyor. Burnunu uzun süre sürtseydin keşke... Kapına kul Köle olasıya kadar...
Baya sorun olmustu o zaman onun dedigi sadece sen bana guvenmiyorsun ben seni seviyorum sen asiri kiskancsin beni sucluyor yani

Baska birseyi yok telefonu hep ortada olur kizimla ilgilenir benle ilgilenir birseyi belli etse bende birsey derim yada bitiririm ama yok hersey gizli perdeler arkasinda

Eeeee daha ne , iki kelam bir sey karaladi diye baska birine karsi ilgi duydugunu veya sizi aldattigini falan mi dusundunuz ?

Sacma geliyor bana heraey cok iyiyken , altindan bir sey cikacakmis gibi surekli tetikte bekliyorsunuz..

Ne gerek var, resim cizmek , siir yazmak, sanal ortamda iki guzel yazi paylasinca tuhaf durum mu oluyormus illa..

Belki adamin sanata ilgisi olusuyor sonucta bu sanat dallari duygularimizi dusuncelerimizi farkli bir anlatim biciminde sunmamiza yardimci oluyor..

Back
X