• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adami gercekten anlamiyorum

karısına yazan adam karısının isminide yazar bence yanına :KK17:
ben olsam bende takardım valla kafaya
bende sürekli elime kağıt geçince adımı yazsam dayanamaz eşiimin adınıda yazarım altına .

bence sizin guven problemini halletmenoiz gerek lutfen yanlis anlamayin ama sanki daha vok düşünceler inizle hareket ediyor gibisiniz dusuncelerimiz surekli degisir yani bugun yaptigi normal bi hareket bile yarin dusununce tuhaf gelebilir eski konularinizida okudugum icin soyluyorum sanirim aklinizin bir konsesinde esinizin kuzeninizi begendigi bi izlenim olusmus buna dayanarak herangi bir yaptigi olay size tuhaf geliyor olabilir yabiki isin dogrusunu bilemiucem bunalr benim yorumlarim fakat pdr bolumu okumus birisi olarak az cok psikolijinizi tahmin eymeye calisiyorum ve buda bana bu uazdiklarimi dusundurdu bence kafanizdan herseyi silin kuzen meselesini veya digerlerini ve sadece esinizin size ilk gun nasil davrandigini hatirlmaya calisin elbetki farkliliklar olacaktir onca yil gecmis ama yinede yuzune bakinca onun sizi gercketn sevip sevmedigini anlayabilirsiniz belkide anlattiklarinizi sizin icin yapiyordur belkide bunalmistir bunu anlamak sizin elinizde herseyin gonlunuzce olmasi dileğiyle
Tesekkur ederim evet benim dusuncelerim biraz tuhaf gelebilir ama cok dusunuyorum elimde degil gece cok gec yatiyor mesela ben yatinca hep aklimdan geciyor tl den neye bakiyor tv den neye bakiyor diye

Back
X