- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
İyi geceler hanımlar bu vakitte sevgilim yüzünden uykusuz mutsuz ve üzgünüm
hergün bir tartışma hergün bir kavga
ondan istediğim tek şey dışarıya çıkarken sadece haberim olmasını istememdi.Evlerinde inşaat varmış adam sabah saat 9 buçukta uyanıyomuş ve bana hiç bir şekilde akşam saat 10-11 e kadar yazmıyor ya neymiş vakit bulamıyormuş buldğu zamandada dinlenerek geçiriyormuş çok yoruluyormuş hadi bunada razı geldim anlamaya çalıştım ama akşamları bunca yorgunluğun üstüne dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gecenin 2lerine kadar oturuyor fakat bana gelince bi vakit ayırma yok zaten bütün gün konuşmuyoruz akşam bir arıyor 10 dk sonra aşkım uykum geldi yatalımmı diyor ben bunun mantığını anlayamadım kızlar ben daha nasıl davranayım bu adama diyorum ki haber vermeni istiyorum haber ver sonra napıyosan yap bunu bana çok görme dedim kusura bakma şimdide haberin olsu bak eve dönerken aradım diyor yaaa ben yapsam hoşuna gidermi diyorum ben erkeğim sen bayansın diyor.dedim ki benden uzaklaştın sanki sen güldü bana sen böyle düşün seni çok seviyorum ama beni üzüyorsun dedi hanımlar ya sevgilim ne yaptğını veya nerde oldğunu bilmek kadar doğal bişey varmı yaaa adam önceleri mesaj atan adam arayan adam haber veren adam şimdi bunları sorun haline getirmeye başladı ya ve ben bunu söyleyince hayır ben hep böyleydim diyor ne yani ben mi uyduruyorum bunları sinirimden ağladım ağlayarak kabul ettircenimi düşünüyorsun diyor bana ya hayır dedim üzülüyorum sinirlendim ondan ağlıyorum yok adamda anlayış yok bencilsin diyor beyimiz bugün arkadaşlarıyla 2 saat boyunca arkadaşlarıyla oturuyor ama bana gelince koca bi günün ardından 10 dklık konuşma ve sonrası yatış hiç bir ilgi yok ben ne yapayım hanımlar ya neeeee kahroluyorum üzülüyorum seviyorumda ama bişeyler yapmam lazım lütfen akıl veriiiinnnnn