- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
evet sallıyosunn atmasyon açıkladım sana yukarıda anlamadıysan zorlama fazla kendini..Kakao ve Ben ne ben, nede Saraylim hic bir seyi sallamiyoruz, kelimlerine cok dikkat et. Saygi cercevesinde konusacaksan bizimle konusabilmene izin veririm, baska türlü izin vermem.
Seviyeni lütfen koru.Saldiri saygisizlik ve hakaret icerikli yorumlarini lütfen kendine sakla.
Simdi Adam gibi konusacaksan, Adam gibi anlat. O yorumda hakaret ve asagilamadan baska bir sey okumadim. Dierim @Mune de bu bana yazdigin cevabini dilerim okur.
Simdi gelelim konumuza. `bu yaziyi bize anlat bakalim, güzel ve saygi dolu kelimelerle aciklaki hepimiz anlayalim.
Kakao ve Ben tekrar mokrofon sende ama bu sefer aciklayici olsun lütfen, yukaridaki gibi salidiri seklinde degil.
Seninle güzel güzel siyaset konusalim. Bende bir kere olsun yahu bir kere senden birsey ögreneyim, cok seymi bekliyorum senden ? Madem biz salliyoruz sen tabirinle, o zaman sen sallamadan acikla bakalim.
anlattım ya olivya başlangıcı yaptım gerisinide sen araştır ne demek istemiş bu yiğit eee olduu araştırma hep bizden bekleki aydınlatalım senii.. (bu senin lafındı bir önceki arkadaşa kullandın)Seninle insan gibi konusablimiyiz
Sen geldin bana ilk alinti yaptin, madem öyle güzel zel konus bakalim. ne istiyorsunKakao ve Ben ??? Dedin ne ???
Konuyu anlat dedim, anlatamiyorsun ama ? Böyle olmazki
tamamm isteğe saygı..tamam haklisinKakao ve Ben , sadece senden bir ricada bulunacagim. Lütfen beni görmezden gl, bende öyle yapiyorum. Yani yazilarimi alintilama, ne yazikki seninle ortayi bulamiyoruz. Ne sen bosuna üzül ben seni bosuna üzeyim.
Bu ikimizinde kötü insanlar oldugumuzu göstermez, belki reel hayatta görüssek sende beni cok seveceksin belki bende seni. Ama ne olursun, sende kabul edersen, beni yok gör. Bende öyle yapacagim. sevgiler
Link koydum amime reklam yapmadim isguzarligin anlami yok.. hosuna gitmediyse kiblersin yonetim gelir bakar.. hala farkli bir sey yazmadim deyip ayni seyi iddia ediyorsun halbuki o yorumlarda "emekli olunca aylik 291tl mi alacagiz yahu" diye de serzeniste bulunmuslar.. onu da gorursun umarim gelecek sefere insallah dinimiz amin..
Yanlışın var lamelif. Ablam %80 engelli iki sene önce 220 lira alıyordu. Şimdi malulen emekli oldu aylığı 780 lira. Emekli olanın bile aylığı 780 iken, hiç çalışmamış engelliye o parayı vermezler.
evet aratirmani, okumani, ve bu dogru (!!!) bilgileri aktarmani istiyorum. Merakla bekliyorum
Birazda sen bizi bilgilendir. Hep bizmi seni bilgilendirecegiz, aciklayacagiz. Sende caba harca. Bedava Bilgi yok. Emek vereceksin, kafa yoracaksin.
bugün ne kadar da üslupsuz çirkin bi şekilde yazıştığının farkına varırsın dilerim ve sizin gibi yazan biriyle neyi konuşabilir neyi tartışabilirim ki ....bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. hiç bi zaman bilmediğimden utanmadım çok şükür HADDİMİ hep bildim .....
cilde iyi gelir gerginlik kırışıklıklar gider fenamıBu secimden sonra iyice gerildiler.. üslup müslup kalmadı valla. Gerçek yüzlerini gördük işte fena mi?
yahu arkadaş neyini kibleyim kiblemek için sormadım link olayını hala çözemedim neye göre koyabiliyoruz yada koyamıyoruz ,kib yapacak olsam senden icazetmi alırım bi tık iki kelama bakar ,hayır bu sitemi bakmadım tekrar birisi sormuş bu aylıkmı veriliyor diye ,ve zaten bazı sitelerde bunun 3 aylık verildiği yazıyor dedim sende kasma dedin neyini kasayım veya neyini savunayım savunulacak bi tarafı yok oyuncak gibi maaşın
evet malesef öyleymiş ben aylık alınıyor biliyordum ki ,evet aylık diyede söyleniyor yanlışmıyım ama çok çok az bi miktar elbet bunun savunulacak bi tarafı yok ,peki başka alternatifleride yokmu sen yakınsın diye soruyorum mesela ekpss -ev ve arabada almada kolaylık gibi...ama bakıcı maaşından eminim aylık veriliyorin vino veritas
yahu arkadaş neyini kibleyim kiblemek için sormadım link olayını hala çözemedim neye göre koyabiliyoruz yada koyamıyoruz ,kib yapacak olsam senden icazetmi alırım bi tık iki kelama bakar ,hayır bu sitemi bakmadım tekrar birisi sormuş bu aylıkmı veriliyor diye ,ve zaten bazı sitelerde bunun 3 aylık verildiği yazıyor dedim sende kasma dedin neyini kasayım veya neyini savunayım savunulacak bi tarafı yok oyuncak gibi maaşın
evet malesef öyleymiş ben aylık alınıyor biliyordum ki ,evet aylık diyede söyleniyor yanlışmıyım ama çok çok az bi miktar elbet bunun savunulacak bi tarafı yok ,peki başka alternatifleride yokmu sen yakınsın diye soruyorum mesela ekpss -ev ve arabada almada kolaylık gibi...ama bakıcı maaşından eminim aylık veriliyorin vino veritas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?