Bu adam sızmışlardan bir tanesi

evet sallıyosunn atmasyon açıkladım sana yukarıda anlamadıysan zorlama fazla kendini..

Seninle insan gibi konusablimiyiz
Sen geldin bana ilk alinti yaptin, madem öyle güzel zel konus bakalim. ne istiyorsun Kakao ve Ben ??? Dedin ne ???
Konuyu anlat dedim, anlatamiyorsun ama ? Böyle olmazki

Bu arada burada bulunmayan Saraylim arkadasimin adinin gecmeside hic hos degil. Özellikle burada olmayan üyeleri illaki savunuum veonlar hakkinda konusmana izin vermiyorum.
Simdi konuyu dagitmadan tekrar konumuza dönelim, Yigit Bulut ne demek istiyor Kakao ve Ben ???
Bizi aydinlatirmisin ?

Ist bu kadar, eger bir konu hakkinda düsüncen yok ise, yazmasida zor olur, aciklamasida.
Demekki Kakao ve Ben sende benim kadar anlamissin. Neyse bosuna kendini zorlama.
Sadece gercekten senden birseyler ögrenmek isterdim ... üzücü ... neyse belki bir gün tatlilarda bulusuruz.

Seninle insan gibi konusablimiyiz
Sen geldin bana ilk alinti yaptin, madem öyle güzel zel konus bakalim. ne istiyorsun Kakao ve Ben ??? Dedin ne ???
Konuyu anlat dedim, anlatamiyorsun ama ? Böyle olmazki
anlattım ya olivya başlangıcı yaptım gerisinide sen araştır ne demek istemiş bu yiğit eee olduu araştırma hep bizden bekleki aydınlatalım senii.. (bu senin lafındı bir önceki arkadaşa kullandın)

tamam haklisin Kakao ve Ben , sadece senden bir ricada bulunacagim. Lütfen beni görmezden gl, bende öyle yapiyorum. Yani yazilarimi alintilama, ne yazikki seninle ortayi bulamiyoruz. Ne sen bosuna üzül ben seni bosuna üzeyim.
Bu ikimizinde kötü insanlar oldugumuzu göstermez, belki reel hayatta görüssek sende beni cok seveceksin belki bende seni. Ama ne olursun, sende kabul edersen, beni yok gör. Bende öyle yapacagim. sevgiler

tamamm isteğe saygı..

yahu arkadaş neyini kibleyim kiblemek için sormadım link olayını hala çözemedim neye göre koyabiliyoruz yada koyamıyoruz ,kib yapacak olsam senden icazetmi alırım bi tık iki kelama bakar ,hayır bu sitemi bakmadım tekrar birisi sormuş bu aylıkmı veriliyor diye ,ve zaten bazı sitelerde bunun 3 aylık verildiği yazıyor dedim sende kasma dedin neyini kasayım veya neyini savunayım savunulacak bi tarafı yok oyuncak gibi maaşın

evet malesef öyleymiş ben aylık alınıyor biliyordum ki ,evet aylık diyede söyleniyor yanlışmıyım ama çok çok az bi miktar elbet bunun savunulacak bi tarafı yok ,peki başka alternatifleride yokmu sen yakınsın diye soruyorum mesela ekpss -ev ve arabada almada kolaylık gibi...ama bakıcı maaşından eminim aylık veriliyor in vino veritas

evet aratirmani, okumani, ve bu dogru (!!!) bilgileri aktarmani istiyorum. Merakla bekliyorum
Birazda sen bizi bilgilendir. Hep bizmi seni bilgilendirecegiz, aciklayacagiz. Sende caba harca. Bedava Bilgi yok. Emek vereceksin, kafa yoracaksin.

bugün ne kadar da üslupsuz çirkin bi şekilde yazıştığının farkına varırsın dilerim ve sizin gibi yazan biriyle neyi konuşabilir neyi tartışabilirim ki ....bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. hiç bi zaman bilmediğimden utanmadım çok şükür HADDİMİ hep bildim .....

32 trilyon dolari olan kim miş .Hangi kaynaklardan kim besleniyomuş bide onu açiklasaydı .
(Sevmiyorum bu adamı).
Çok konuşuyo kafam şişiyo.

Bu secimden sonra iyice gerildiler.. üslup müslup kalmadı valla. Gerçek yüzlerini gördük işte fena mi?

Bu secimden sonra iyice gerildiler.. üslup müslup kalmadı valla. Gerçek yüzlerini gördük işte fena mi?
cilde iyi gelir gerginlik kırışıklıklar gider fenamı bu espirimden sonra kendimi balkondan atasım geldi

Ekpss'ye girebiliyorlar. Evde yok ama arabada ötv kdv indirimi var beredeyse yarı fiyata düşüyor ama engelliden başkası kullanamıyor aracı. Elektrik ve doğalgazda yok ama su faturasında indirim var.
Gelelim bakıcı maaşına... Eğer engelli ayaktaysa, konuşabiliyorsa, zeka engeli yoksa ya da bakıma muhtaç değilse maaş falan yok şekerim. Çoğu zihinsel engelliye de çalışabilir raporu verip maaş vermiyorlar. Bana yardıma gelen ablanın down sendromlu bir oğlu var %90 engelli. Ama çocuğa çalışabilir raporu vermişler. Ne engelli maaşı alabiliyorlar ne bakıcı ücreti.

Valla amine mesajina baktim baktim.. neyse aciklamaya bir yerden baslayayim, son derece sade anlatacagim..

Bu soruyu neden bana sordun anlayamadim cunku ben bu linki ekledigime gore;

A- link eklemek yasak degil ki eklemisim
B- eklemek yasak ve ben bilmiyorum..

Her iki durumda da (icazet beklemedigini varsayarsak) kiblersin, yonetim gelir bakar.. kaldi ki sen bir siteden kaynaksiz alinti yapmissin, o suc bile olabilir mesela bilemiyorum ama bunu sana sormuyorum neden? Muhtemelen bilmiyorsun..

Hadi bu sefer oldu, insallah, inaniyorum..

Edit: kaldi ki o maas hic az degil, ne diyordu sizinkiler: sukur etmeyi bilmek lazim :)

Gerçekten şu siyaseti bilmeyenlerle siyaset tartışmak çok yorucu... Keske şu forum'da şu sığ görüşlü şuan ki iktidar hayranı olan kişileri engelleseler'de yazmış oldukları yorumları okumak zorunda olmasak.

Sorulan hic bir soruya cevap yok sadece gerilmisler kirisiklara iyi gelir gibi sacma sapan mahalle agzi karsiliklar..Boyle tartismami olur? Yokmu cidden savundugu seyler hakkinda gercekten bilgisi olan ve Olivianin sorularina cevap verebilecek? Cunku bende merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…