• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan 'Mavi Marmara' çıkışı: Gazze'ye yardım götürmek için benden izin mi aldınız?

Reis ve her zamanki halleri.
Bu arada İsrail'in mavi Marmara olayının olduğu sene 2010'da İskenderun'da öldürdüğü askerlerimiz için de askerlerimiz izin almalıydı ölmek için?
Bunun için de mi İsrail masum?
Biz gerekli şekilde ölmeleri için pkk ve ışid ile elimizden geleni yapıyoruz, İsrail tarafından öldürülmek de ne demek' diye açıklaması ne Zaman yayında olur acabağğğ?

Son düzenleme:
E kızlar şimdi napıyoruz sarı kola içip coco colayı tuvalete dökmeye devam mı yoksa coco cola içebilir miyim???? Kafam karıştı benim :KK53::KK53::KK53:

kv7vqv.jpg

E kızlar şimdi napıyoruz sarı kola içip coco colayı tuvalete dökmeye devam mı yoksa coco cola içebilir miyim???? Kafam karıştı benim :KK53::KK53::KK53:
Yarı yarıya sarı kolayla coca colayı sulandırıp iç. Cumhurbaşkanının sözleri henüz kesinlik kazanmadı şişte kebapta yanmasın

Valla ohhh size diyesim geldi ... Böyle adamların arkasından giderseniz böylede yarı yolda kalırsınız... Ne şehittir ne gazi pok yoluna gitti niyazi ... şimdi reisten izinsiz gittukleri için şehit değil başina buyruk bir grup insan sayıldılar... ilk defa rt nin söyledıği bir laf hoşüma gitti hunharca kahkaha attim yeminlen :rolleyes::rolleyes:

Bu adamın ve malum partinin israil uşağı olduğunu ve tek amaçlarının kutsal toprakları olan güneydoğu anadolu bölgesini başkanlık zırvası sayesinde ele geçirmek olduğunu, islamla uzaktan yakından alakaları olmadığını buralarda kaç yüz kere söylemiştim hatırlamıyorum.
Şimdi kula kul olanlar düşünsün:KK14:

Bunlar devlet ilişkileri olur yeri gelir rezil yeri gelir vezir eder karşıdakini

Ya acaba 2 tane mi Tayyip var birbirlerinin yerine mi geçip duruyorlar bu kadar zıt düşüncelerin aynı kafada olması imkansız :KK57::KK57:

Bu adamın ve malum partinin israil uşağı olduğunu ve tek amaçlarının kutsal toprakları olan güneydoğu anadolu bölgesini başkanlık zırvası sayesinde ele geçirmek olduğunu, islamla uzaktan yakından alakaları olmadığını buralarda kaç yüz kere söylemiştim hatırlamıyorum.
Şimdi kula kul olanlar düşünsün:KK14:
Pinkpin ayni seyleri ben de cok soyledim ki tek tek cikiyor da ama yine gormek istemeyecekler

Pinkpin ayni seyleri ben de cok soyledim ki tek tek cikiyor da ama yine gormek istemeyecekler

Kesinlikle görmeyecekler ehlim. Çünkü öylesine bir mekanizma geliştirmişler ki, gözlerinin önünde cinayet işlese bir kedi gördüm sanki, kulaklarının dibinde borazan çalsa sinek mi vızıldadı modundalar.

O yüzden ben o güruhtan zati ümidimi kestim, kalan sağların sessizliği korkutuyor beni..

Kesinlikle görmeyecekler ehlim. Çünkü öylesine bir mekanizma geliştirmişler ki, gözlerinin önünde cinayet işlese bir kedi gördüm sanki, kulaklarının dibinde borazan çalsa sinek mi vızıldadı modundalar.

O yüzden ben o güruhtan zati ümidimi kestim, kalan sağların sessizliği korkutuyor beni..
Kalan saglari da sindirdiler korkuyla o yuzden sessizler.herkes ekmegimden aşimdan olurum diye sessiz

20 milyon dolar tazminatı az bulanlara israilin savunmasını yapıyor

kanın rakamı olur mu :duduk:

Back