biliyor musun olivia Türkiye'nin diğer bölümlerinde durumlar nasıl bilemiyorum ancak doğuda çocuklara yapılan kıyafet yardımı hiçbiryerde yapılmıyor hatta bi öğretmen yazmıştı bilinçli olarak giydirmiyorlar çocuklara ellerimle verdim montunu -botunu ancak çocuk onları giymeden geliyor diyorNe kadar rahat telafüz ediyorlarlar, milyon dolarlari, trilyon dolarlari ?
Doguda ve Türkiye`nin bir cok yerinde terlikle karda okula giden cocuklar var ?
Ne zamanki camur atmalar basliyor, o zaman para birikimleri ortaya cikiyor.
Beynim bu para miktarlarini idrak edemiyor32 trilyon dolarmi dediniz ?
Cok az veriliyor, ayda su an 291 TL veriliyor.birde engellilere maaşmı dedin verilmiyor mu diyorsun anlamadım
291 nereden çıkardın ALLAH aşkına 750den az değil kesinlikleCok az veriliyor, ayda su an 291 TL veriliyor.
Yani madem 32 trilyoonnn dolllarllllaaarrrr konusuluyor degilmi hani halkimda bunu görecekmi. özellikle asgari ücretli olanlar magdur olanlar ?
Seni hic ilgilendirmiyor degilmi bu konu ?
Sen benim söyledigim baska seylere yöneliyorsun kasten, ama asil yazdiklarimi okumuyorsun galiba ?
ne çocuğu da kaç yaşındasınız sizCocugum sen benimle dalgami geciyorsun ? Git arastir 291, 62 TL aylik englli maasi.
Sakamisin sen ???
Hangi dünyada yasiyorsun ?
Sen baska bir Türkiyedemisinde haberin yok. Oku , arastir, merak et, sende düsün, sende üzül bir insanina ? Sende gercekten kalbinden gerelek, acaba baska insanlar nasil yasiyor diye kafa yor.
2015 Mart dönem aylıklarını şu şekilde alacaksınız yaklaşık olarak(hesabı yuvarlama yaparak yaptığım için kesir kısmı değişebilir. Ama miktarı etkilemez bu da) :Evet Türkiye`de yasamiyorum belki, ama herseyinden senden daha haberdarim. Buradan anlasiliyor senin ne kadar bu gibi insanlari düsündügün.
Tabi, sizlere hava hos, yardim eli nedir bilirmisiniz aceb ?
Ben bir ateist olarak biliyorum.
Onun icin 100 bin eminimki 291, 62 TL yardim aliyorlar aylik. Ama bunu üc ay diye gösteriyorlar 874,87 TL.
neyi kasmayalım ? farklı bişey mi yazmışım iyi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?