neyi kasmayalım ? farklı bişey mi yazmışım iyi oku
Sor, ögren, arastir, merak et, baska insanlarida düsün, onlar icinde empati kur.sormaa öğrenmeye çalışcağım başka kişilerede
hasbiyallah ben ne yazmışım iyi oku 3 aylık imiş evet ve böyle ise tam bi kandırmaca ve evet gereken yapılmalı ,ancak sitenin kendi içindeki yorumlarda dahi aylıkmı 3 aylıkmı diye soranlar var bana acıyacak en son kişide sizsiniz kime -neye acıyorsun haddini bilerek yaz yazacaksan yoksa hiç yazma engelli ücreti o kadar ise evet çok çok az bir miktar ama yineliyorum bakıcı aylığı kesinlikle 750 (+-)eminim.aaahhh canim yyaaaaa, inan cok aciyorum sana, gercekten. Yukarida ne yazdim ??? Dikkatli okusan keske. Bunlar 3 aylik gösterilen rakamlar.
Ben özürlü bir cocuguma bakiyorum ve biliyorumki her ay 291, 62 TL aliyolar ama üc ayda 891,85 TL.
Anlamak istemiyormusun ? Yoksa anlamakta zorlaniyormusun ? Bunlar 3 aylik özürlü maasi. Ayda ne yapar ? 291, 62 TL
keske biraz daha okusan ve arastirsan, sonra buraya gelip yazsan.
Bazi yerlerde 3 aylik diyorlar oyle ise kandirmaca demissin, bende oyle oldugunu gostermek icin link koydum.. yetmedi simdi de mealini yapiyorum sana amine..
Sor, ögren, arastir, merak et, baska insanlarida düsün, onlar icinde empati kur.
Ama bilmedigin konulara lütfen girme. Cünkü siyaset bilmeyenler konusursa ve bilmeyenleruyglarsa sonumuz felaket lur. Gel oku siyaseti ama dogru seyler paylas.
Eltinde kaynnda lan seylei degil, gercekten olan seyleri paylas. kulaktan dolma degil, ispatlayabilecegin seyleri paylas.
ahahahahaahaYahu asgari ucreti 1300tl yapip kopruden karnabahara zam yagdirilan bir ulkede devlet havadan (!) Bin tl kime verir
Almanya acı vatandayim ben delingen dogru yazabildinde, ben okurken beynim errrrröööööörrrrrrrr veriyor
hay masallah Allah dahada artirsin. Ülkem ne zenginmis beeeee.
Vallahi yasadiniz kizlar, inanin bu rakamlari bu Alamanya aci vatanda bile duymuyoruz.
Birde derlerki müslüman ülkeler Fakir, hadi leennn, biz aparamizla sizleri döveriz.
32 trilyooonnnnnnnn, yaaaaaaaaaaa kulaga ne hos geliyor, halkimada birseyler vereceklermi acaba ?
Asgari ücret ?
Engelli olanlara maas ? Vs. vs.
Acaba bu 32 trilllyyyooooonnnnnn birde üstüne üstlük DOOOLLAAARRR bizide görecekmi ?
kasacak biey yok diyorum farklı bişey de yazmadım zaten dilediğin kadar link koyabilirsin
office ben bi anlamadımki ayrıyeten link koymak yasakmı değilmi bu sitede koymasında bişey ok yoksa
tamam siyaseti sen YAPsüpersin çünkü engelli aylığı şaşırttı ancak bakıcı aylığını ispatlamamı istersen hay hay
Cok dogru Oky, demek 305 olmus, gecen telefonda konustugumuzda anneside öyle demisti.(1 aylık miktar: 305, 51 TL )
Yaa çocuğumu okula götürüp geldim coşmuş burası
Biri bana sadece şunu anlatsın 32 trilyon dolardan halkıma ne düşüyor?
Benim baktığım yerden 1 bardak soğuk su!
Engelli maaşları muhtaçlık maaşları hepsi yerlerde bana göre, devletim fakirse de bu kadarsa amenna ama trilyon dolarlar varsa işin içinde sorgularım arkadaş!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?