• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam sızmışlardan bir tanesi

Cok az veriliyor, ayda su an 291 TL veriliyor.
Yani madem 32 trilyoonnn dolllarllllaaarrrr konusuluyor degilmi hani halkimda bunu görecekmi. özellikle asgari ücretli olanlar magdur olanlar ?
Seni hic ilgilendirmiyor degilmi bu konu ?
Sen benim söyledigim baska seylere yöneliyorsun kasten, ama asil yazdiklarimi okumuyorsun galiba ?

özel eğitim okulunda öğretmenim ve öğrencilerim orta ve ağır derecede zihinsel engelli.bir velim var ikiçocuğu da engelli ikisi de bizim okulda ve engelli maaşı bakım parası vs..alamıyor.velilerimin belki yarısı da bu şekilde.millet sanıyor ki her engelli süper maaş alıyor.yok öyle bir durum.

demek ki bu dolarlardan benim çocuklarıma hiç pay düşmüyormuş.

Yiğit Bulut sen kimsin ya? Etyen Mahçupyan'in kesip attığı tırnak olamazsın

Sorgulayamazsin, hic kimse sorgulayamaz. 17 Aralik sorgulandimi ?
17 Aralık 25 Aralık yolsuzluklar katliamlar hiçbirini sorgulamaya izin verilmiyor bastiriliyorsun sindiriliyorsun bizim gibi üç beş tane de cılız cılız sorgulasa nolur sorgulamasa nolur..... yine de cılız da olsa sorgulicam cvp alamayacak olsam da

Ne yazikki kadesa kadesa m ne yazikki :KK43::KK43::KK43:
Birde öyle zorluklar cikariyorlarki o 30o tl yi alana kadar.
Beim üzüldügüm keske hükümetimin herseyini burada övseydik, keske herseyin iyi gittigini söyleyip hepimiz mutlu olsaydik. keske böyle lmasaydida bizlere kritize etmeseyik. Keske gercekten herkes huzur, baris ve refah icinde yasasaydida bizlerde mutlu bir sekilde buna destek verseydik
Ama degil. :KK43: Bari yalanlar atmayalim ortaya, dogrulari yazalim, dogrular üzerinden konusalim. Bu bir elestiri degil bunlar sadece dogrular.
Öte yandan 17 aralik olayi oldu hic kise sorgulanmadi dokunulmazligi kalkmadi ve simdide 32 trilyon dolar diyor o saci biryantinli Adam. Bu adil degil.

Ne yazikki kadesa kadesa m ne yazikki :KK43::KK43::KK43:
Birde öyle zorluklar cikariyorlarki o 30o tl yi alana kadar.
Beim üzüldügüm keske hükümetimin herseyini burada övseydik, keske herseyin iyi gittigini söyleyip hepimiz mutlu olsaydik. keske böyle lmasaydida bizlere kritize etmeseyik. Keske gercekten herkes huzur, baris ve refah icinde yasasaydida bizlerde mutlu bir sekilde buna destek verseydik
Ama degil. :KK43: Bari yalanlar atmayalim ortaya, dogrulari yazalim, dogrular üzerinden konusalim. Bu bir elestiri degil bunlar sadece dogrular.
Öte yandan 17 aralik olayi oldu hic kise sorgulanmadi dokunulmazligi kalkmadi ve simdide 32 trilyon dolar diyor o saci biryantinli Adam. Bu adi degil.

ben bu konuda çok hassasım tam 60 tane özel çocuğum var ve bunların 20 tanesi çeşitle sebeplerden aylık alamıyor.hatta birisine bu konuşuyor durumu iye diye maaşı vermemişler ve bu insanlar köyde derme çatma bir evde yaşıyor.kadın o kadar üzülmüştü ki

bu ülkede ne adil ki.

Benim üzüldügüm AKP secmeni 32 trilyon dolar okumasi, duymasi hic rahatsiz etmiyor, bu konuda hic bir sey yazmiyor, zoruna gitmiyor, merak etmiyor, arastirmiyor. sadece gelmis bana diyorki yok yaaa, en az 700 tl aliyordur yarim yamalak kaynindanmi eltisindenmi duymus onu gelmis bana anlatiyor.
O degilde 17-25 aralik olayi insanlarimizi bayagi bir duyarsizlastirmis para konusunda, 32 trilyyoonnn dollarrrr hheeyyy hhhooo neki ??? Elimizin kiri :63:

Benim üzüldügüm AKP secmeni 32 trilyon dolar okumasi, duymasi hic rahatsiz etmiyor, bu konuda hic bir sey yazmiyor, zoruna gitmiyor, merak etmiyor, arastirmiyor. sadece gelmis bana diyorki yok yaaa, en az 700 tl aliyordur yarim yamalak kaynindanmi eltisindenmi duymus onu gelmis bana anlatiyor.
O degilde 17-25 aralik olayi insanlarimizi bayagi bir duyarsizlastirmis para konusunda, 32 trilyyoonnn dollarrrr hheeyyy hhhooo neki ??? Elimizin kiri :63:
Aklıma şekerpare filmi ve Şener Şenin ziver rolü geldi: padişahım çok yaşa :KK53:
Reisimiz çok yaşa (günümüz versiyonu):KK53:

"Bunu yazan adam 'mahcup' olmuyor, çünkü 'mahcup' olmaz. Çünkü yüzsüz. O biraz önceki 32 trilyon doların faiziyle beslenen yerleştirilmiş köşe yazarlarından bir tanesi. Daha fazla şey söyleyeceğim ama terbiyem el vermiyor. Bunlar küresel cep tarafından besleniyor."

Sözlerinin devamında "Bugün Türkiye başkanlık sistemini tartışıyor, birileri başkanlık sistemini tartıştırmamak için elinden geleni yapıyor." diyen Yiğit Bulut, sistem değişikliğine kimsenin engel olamayacağını belirterek "bunun önünde ne mahcup olanlar durur, ne mahcup olmayanlar durur, ne yüzlüler, ne yüzsüzler durur. Bunun önünde hiç kimse duramaz." ifadelerini kullandı.
katılıyorum sana yiğit bulut...

ahahahaha :KK70::KK70:aynen lingen lingen aynen !!! :KK48::KK48: evet cogu seyler bana hep o güzel filimleri hatirlatir.
Zaten aynisini yasamiyormuyuz Allah askina ???
Trajedikomik olay bu sabah bu topik altinda yasandi iste.
Ben Türkiye`de hic yasamadigim halde ülkemin derdiyle ilgieniyorum, AKP ye oy verenlerin dünyadan haberi bile yok.
Bakyukaridaki üyede begenmis Yigit Bulut`u, para mara önemli degil. Onlari görmüyrlar, zoruna bile gitmiyor ???

291 nereden çıkardın ALLAH aşkına 750den az değil kesinlikle
artı bakıcı parası ile 1300-1400 buluyor ebette 290 olsa paramı o

750 iyi bi paramı hayır ancak bakıcı parasıda eklenince 1000 küsür oluyor
birde asgari ücrete değinmişsin başka biey yok yazdıklarında -evet çok daha iyi olabilir ancak işverenlerin hezeyanlarını okumadınmı 1300 oldu diye

Yanlışın var lamelif. Ablam %80 engelli iki sene önce 220 lira alıyordu. Şimdi malulen emekli oldu aylığı 780 lira. Emekli olanın bile aylığı 780 iken, hiç çalışmamış engelliye o parayı vermezler.

ahahahaha :KK70::KK70:aynen lingen lingen aynen !!! :KK48::KK48: evet cogu seyler bana hep o güzel filimleri hatirlatir.
Ben Türkiye`de hic yasamadigim halde ülkemin derdiyle ilgieniyorum, AKP ye oy verenlerin dünyadan haberi bile yok.
Bakyukaridaki üyede begenmis Yigit Bulut`u, para mara önemli degil. Onlari görmüyrlar, zoruna bile gitmiyor ???
merak ettim oliv yiğit bulutun ne demek istediğini anladınmı sen cidden anladınmı o_Oo_Oha bide cavap yazacaksan alıntıla takip edemem seni..

Hiç sorma olivia olivia biz dışardan ülkemizi bu kadar düşünürken ülkemde yasayanlarin birçoğu bize dokunmayan yılan bin yaşasın modunda

merak ettim oliv yiğit bulutun ne demek istediğini anladınmı sen cidden anladınmı o_Oo_Oha bide cavap yazacaksan alıntıla takip edemem seni..
Ben AKP li olmadigim icin, asil bu soruyu ben sana ve akpli arkadaslara sorayim, olay nedir aga ???
32 trilyon dolar nedir ? Lütfen aciklayin ve bize anlatin. Bakalim ne derece bilgileriniz var.
Ben acik ve net söylüyorum, ben sadece paraya takildim, gerisini anlamadim. Yigit Bulut ne diyor ve nerede hakli buluyorsun ???
Evet,mikrofonu uzatayim, söz sende Kakao ??? :KK24:

Ben AKP li olmadigim icin, asil bu soruyu ben sana ve akpli arkadaslara sorayim, olay nedir aga ???
32 trilyon dolar nedir ? Lütfen aciklayin ve bize anlatin. Bakalim ne derece bilgileriniz var.
Ben acik ve net söylüyorum, ben sadece paraya takildim, gerisini anlamadim. Yigit Bulut ne diyor ve nerede hakli buluyorsun ???
Evet,mikrofonu uzatayim, söz sende Kakao ??? :KK24:
paraya takıldığın belli .. ama orada ne deniliyor.. ne paralar dönülüyor ve kimler engel olmak istiyor anlamadın tabii..faizin kalkmasını isteyen kim anlamadın tabii... para babalarına dur demek isteyen kim anlamadın tabii..para babaların neden Türkiyede üretim yapılmasını istemeyip bunun nedenini ,niçinini ortaya çıkaranları anlamadın demek..o 32 trilyonun sizi kukla gibi yöneten ve savunduğunuz sistemin para babalarına karşı çıkanları anlamadın demek ahh, oliv ahh ama haklısın Türkiyede yaşamayıp oralardan sallamak çok kolay bir sen bide saraylım biz yaşamıyoruz amaaaa çokk duyarlıyız hezeyanları...geçiniz bunları geçiniz..

Kakao ve Ben Kakao ve Ben ne ben, nede Saraylim hic bir seyi sallamiyoruz, kelimlerine cok dikkat et. Saygi cercevesinde konusacaksan bizimle konusabilmene izin veririm, baska türlü izin vermem. :KK20:
Seviyeni lütfen koru.Saldiri saygisizlik ve hakaret icerikli yorumlarini lütfen kendine sakla.:stop:
Simdi Adam gibi konusacaksan, Adam gibi anlat. O yorumda hakaret ve asagilamadan baska bir sey okumadim. Dierim Mune Mune de bu bana yazdigin cevabini dilerim okur.
Simdi gelelim konumuza. `bu yaziyi bize anlat bakalim, güzel ve saygi dolu kelimelerle aciklaki hepimiz anlayalim.
Kakao ve Ben Kakao ve Ben tekrar mokrofon sende ama bu sefer aciklayici olsun lütfen, yukaridaki gibi salidiri seklinde degil.
Seninle güzel güzel siyaset konusalim. Bende bir kere olsun yahu bir kere senden birsey ögreneyim, cok seymi bekliyorum senden ? Madem biz salliyoruz sen tabirinle, o zaman sen sallamadan acikla bakalim.

Kakao ve Ben Kakao ve Ben ne ben, nede Saraylim hic bir seyi sallamiyoruz, kelimlerine cok dikkat et. Saygi cercevesinde konusacaksan bizimle konusabilmene izin veririm, baska türlü izin vermem. :KK20:
Seviyeni lütfen koru.Saldiri saygisizlik ve hakaret icerikli yorumlarini lütfen kendine sakla.:stop:
Simdi Adam gibi konusacaksan, Adam gibi anlat. O yorumda hakaret ve asagilamadan baska bir sey okumadim. Dierim Mune Mune de bu bana yazdigin cevabini dilerim okur.
Simdi gelelim konumuza. `bu yaziyi bize anlat bakalim, güzel ve saygi dolu kelimelerle aciklaki hepimiz anlayalim.
Kakao ve Ben Kakao ve Ben tekrar mokrofon sende ama bu sefer aciklayici olsun lütfen, yukaridaki gibi salidiri seklinde degil.
Seninle güzel güzel siyaset konusalim. Bende bir kere olsun yahu bir kere senden birsey ögreneyim, cok seymi bekliyorum senden ? Madem biz salliyoruz sen tabirinle, o zaman sen sallamadan acikla bakalim.
bunları bu alayları mezardan dedem mi çıkıp yazmış sen önce kendi uslubuna bak da konuş :KK22::KK22:
Heeee kaynimdada var :KK59::KK59::KK59:

ahahahahaaha :KK48::KK48: yani, akil vaaarrrr Mantik vaaarrr, yahu bu kadarmi insanlar anlamiyor bazi olaylari, heeeyyy yavrum heeeyyy o kadar kolaydi.
Hic gülecegim yoktu Sabah Sabah, kafalara bak ya ??? :KK57:

Su AKP esprilerini cok seviyrum beni cookkkkk güldürüyor :-):-):-):-)
Adamin soy ismi Mahcupyan ya, saci biryantinli adam ona hitaben diyorki : hic mahcup olmuyor !:KK70::KK70:Bakin espriye bakin. :KK42::KK42:

Merak ediyorum Kakao ve Ben Kakao ve Ben ilk defa bakalim bizlere ne anlatacak, Insallah birseyler ögrenirizde bizede bir faydasi olur.
Burada Yigit Bulut ne diyor ? 32 trilyon dolar neyin faizi ? Kim bu faiz ile susturuluyor veya besleniliyor ?
AKP ye oy veren sensin, sen daha iyi anlarsin bu konuyu ve Yigit Bulutu.

Back