• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam sızmışlardan bir tanesi

18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 874,87 TL (1 aylık miktar: 291, 62 TL )
yaziyor isteeeeee

sormaa öğrenmeye çalışcağım başka kişilerede
Sor, ögren, arastir, merak et, baska insanlarida düsün, onlar icinde empati kur.
Ama bilmedigin konulara lütfen girme. Cünkü siyaset bilmeyenler konusursa ve bilmeyenleruyglarsa sonumuz felaket lur. Gel oku siyaseti ama dogru seyler paylas.
Eltinde kaynnda lan seylei degil, gercekten olan seyleri paylas. kulaktan dolma degil, ispatlayabilecegin seyleri paylas.

aaahhh canim yyaaaaa, inan cok aciyorum sana, gercekten. Yukarida ne yazdim ??? Dikkatli okusan keske. Bunlar 3 aylik gösterilen rakamlar.
Ben özürlü bir cocuguma bakiyorum ve biliyorumki her ay 291, 62 TL aliyolar ama üc ayda 891,85 TL.
Anlamak istemiyormusun ? Yoksa anlamakta zorlaniyormusun ? Bunlar 3 aylik özürlü maasi. Ayda ne yapar ? 291, 62 TL
keske biraz daha okusan ve arastirsan, sonra buraya gelip yazsan.
hasbiyallah ben ne yazmışım iyi oku 3 aylık imiş evet ve böyle ise tam bi kandırmaca ve evet gereken yapılmalı ,ancak sitenin kendi içindeki yorumlarda dahi aylıkmı 3 aylıkmı diye soranlar var bana acıyacak en son kişide sizsiniz kime -neye acıyorsun haddini bilerek yaz yazacaksan yoksa hiç yazma engelli ücreti o kadar ise evet çok çok az bir miktar ama yineliyorum bakıcı aylığı kesinlikle 750 (+-)eminim.

hala oku diyo neyini okuyum neyini evet dediğin gibiymiş diye yazdım yukarı ve kişiler aylığımız bu kadar deyince ben bunu soramam öyle değilmi 3 aylıkmı diye

Gercekten siyaseti bilmeyenlerle siyaset tartismak cok yorucu. Siyaset konusacagimiza tarih egitiyoruz, onlara siyaseti ögretiyoruz.Kedileri okumuyorlar, ama bizim onlara anlatmamizi bekliyorlar.
Bu ne ya ???

Bazi yerlerde 3 aylik diyorlar oyle ise kandirmaca demissin, bende oyle oldugunu gostermek icin link koydum.. yetmedi simdi de mealini yapiyorum sana amine..

kasacak biey yok diyorum farklı bişey de yazmadım zaten dilediğin kadar link koyabilirsin
office office ben bi anlamadımki ayrıyeten link koymak yasakmı değilmi bu sitede koymasında bişey ok yoksa
Sor, ögren, arastir, merak et, baska insanlarida düsün, onlar icinde empati kur.
Ama bilmedigin konulara lütfen girme. Cünkü siyaset bilmeyenler konusursa ve bilmeyenleruyglarsa sonumuz felaket lur. Gel oku siyaseti ama dogru seyler paylas.
Eltinde kaynnda lan seylei degil, gercekten olan seyleri paylas. kulaktan dolma degil, ispatlayabilecegin seyleri paylas.

tamam siyaseti sen YAP :KK66: süpersin çünkü :KK33: engelli aylığı şaşırttı ancak bakıcı aylığını ispatlamamı istersen hay hay

Yahu asgari ucreti 1300tl yapip kopruden karnabahara zam yagdirilan bir ulkede devlet havadan (!) Bin tl kime verir :KK53:
ahahahahaaha :KK48::KK48: yani, akil vaaarrrr Mantik vaaarrr, yahu bu kadarmi insanlar anlamiyor bazi olaylari, heeeyyy yavrum heeeyyy o kadar kolaydi.
Hic gülecegim yoktu Sabah Sabah, kafalara bak ya ??? :KK57:

1. Ağustos 2015 Güncel:

quote_icon.png
    Alıntı Yapılan Kişi: Kalemşör
    01.07.2015 - 31.12.2015 döneminde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları şu şekildedir:

Yaşlı Aylığı: 610, 32 TL (1 aylık miktar: 203,44 TL )

Özürlü (% 40-69) Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: 305, 51 TL )

Bakıma Muhtaç Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1374, 79 TL (1 aylık miktar: 458, 26 TL )

18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: TL ) 305, 51 TL

NOT: bu aylık miktarlarına 2 aylık fark eklenmemiştir.

2015 yılı 1.1.2015 - 30.6.2015 döneminde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları şu şekildedir:

Yaşlı Aylığı: 437, 43 TL (1 aylık miktar: 145,81 TL )
    Özürlü (% 40-69) Aylığı: 874,87 TL (1 aylık miktar: 291, 62 TL )
    Bakıma Muhtaç Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1312,30 TL (1 aylık miktar: 437, 43 TL )
    18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 874,87 TL (1 aylık miktar: 291, 62 TL )
    ......................
    1.1.2015 - 30.6.2015 döneminde geçerli olmak üzere muhtaçlık sınırı:286,32 TL
    1.7.2015- 31.12.2015 döneminde geçerli olmak üzere muhtaçlık sınırı ise: 303,47 TL
    .................................................. .........................
    NOT1: 2022 aylık miktarları hesaplanırken hesaba yüzde 5 ek ödeme de dahil edilmiştir.
    NOT2: Bakıma muhtaç aylığının 1 aylık miktarı aslında tam olarak 437, 4351702 TL ve yuvarlarsak 437,44 TL ediyor.
    aynı şekilde 3 aylık bakıma muhtaç aylığı tam olarak aslında 1312, 3055106 TL ediyor. yuvarlarsak 1312,31 TL ediyor.

yaşlı aylığı da tam olarak aslında 437, 4351702 Tl ediyor . Yuvarlarsak 437, 44 Tl ediyor.

evet aratirmani, okumani, ve bu dogru (!!!) bilgileri aktarmani istiyorum. Merakla bekliyorum
Birazda sen bizi bilgilendir. Hep bizmi seni bilgilendirecegiz, aciklayacagiz. Sende caba harca. Bedava Bilgi yok. Emek vereceksin, kafa yoracaksin.

lingen lingen dogru yazabildinde, ben okurken beynim errrrröööööörrrrrrrr veriyor :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
hay masallah Allah dahada artirsin. Ülkem ne zenginmis beeeee.
Vallahi yasadiniz kizlar, inanin bu rakamlari bu Alamanya aci vatanda bile duymuyoruz.
Birde derlerki müslüman ülkeler Fakir, hadi leennn, biz aparamizla sizleri döveriz.:KK67:
32 trilyooonnnnnnnn, yaaaaaaaaaaa kulaga ne hos geliyor, halkimada birseyler vereceklermi acaba ?
Asgari ücret ?
Engelli olanlara maas ? Vs. vs.
Acaba bu 32 trilllyyyooooonnnnnn birde üstüne üstlük DOOOLLAAARRR bizide görecekmi ?:KK57::KK57:
Almanya acı vatandayim ben de olivia olivia ama aynen bu rakamları burda duymadim:KK53:ülkemin zenginliğini halkımın refahıyla ölcüyorum ayda 32 dolar yapiyo kime neye göre 32 trilyon dolar bilimiciimmm
Engelli maaşına gelirsek bildiğim kadarıyla 3 ayda bir cook cüzi bir miktar alıyorlar
Ama asgari ücret maalesef ki bırak 1300 olmayı verginin yükselmesiyle daha bi düşüşe geçecekti diye hatırlıyorum :KK51:

kasacak biey yok diyorum farklı bişey de yazmadım zaten dilediğin kadar link koyabilirsin
office office ben bi anlamadımki ayrıyeten link koymak yasakmı değilmi bu sitede koymasında bişey ok yoksa

tamam siyaseti sen YAP :KK66: süpersin çünkü :KK33: engelli aylığı şaşırttı ancak bakıcı aylığını ispatlamamı istersen hay hay

Link koydum amime reklam yapmadim isguzarligin anlami yok.. hosuna gitmediyse kiblersin yonetim gelir bakar.. hala farkli bir sey yazmadim deyip ayni seyi iddia ediyorsun halbuki o yorumlarda "emekli olunca aylik 291tl mi alacagiz yahu" diye de serzeniste bulunmuslar.. onu da gorursun umarim gelecek sefere insallah dinimiz amin..

Ya o degilde, demek halk gercekten ayda 1000 tl özürlü maasi aliyorlar daha ne istiyorlar gibi düsünüyor demek ?
Birde 3 ay göüsterilmeside manidar.
Heey vatanim hheeyyy uysunda büyüsün neniiiiiii ..... artik bir ayilsak ne olur.
Gelmis bana en az 700 aliyor diyor, 700 olsa bile az ama öpüpde basima koyarim.... vaybe gercekten cok etkilendim, nasil insanlari etkisine almis bu düzen.

Ben disarida yasayan ateist bir insan olarak ülkemdeki özürlü maasini biliyorumda bu hükümeti secen ve dindarim diye gecinen kesim bunu bilmiyor.
Sizce bu yeterince düsündürücü degilmi ?
Oysa ben bu ülkemi, annemin kucaginda 2 yasimda terk etmisim, demekki vatan sevgisi ic ölcüleriyle belirli olurmus. Insanin kalbi gercekten vatanini severse herseyi ile ilgilenir, sadece sectigi parti ile degil.

Yaa çocuğumu okula götürüp geldim coşmuş burası
Biri bana sadece şunu anlatsın 32 trilyon dolardan halkıma ne düşüyor?
Benim baktığım yerden 1 bardak soğuk su!
Engelli maaşları muhtaçlık maaşları hepsi yerlerde bana göre, devletim fakirse de bu kadarsa amenna ama trilyon dolarlar varsa işin içinde sorgularım arkadaş!!

Yaa çocuğumu okula götürüp geldim coşmuş burası
Biri bana sadece şunu anlatsın 32 trilyon dolardan halkıma ne düşüyor?
Benim baktığım yerden 1 bardak soğuk su!
Engelli maaşları muhtaçlık maaşları hepsi yerlerde bana göre, devletim fakirse de bu kadarsa amenna ama trilyon dolarlar varsa işin içinde sorgularım arkadaş!!

Suyu buldun da sogugunu istiyorsun bir de azicik sukret :KK67:

Haydin gittim ben sabah sabah bu ka yiter :27:

Su AKP esprilerini cok seviyrum beni cookkkkk güldürüyor :-):-):-):-)
Adamin soy ismi Mahcupyan ya, saci biryantinli adam ona hitaben diyorki : hic mahcup olmuyor !:KK70::KK70:Bakin espriye bakin. :KK42::KK42:

Back