Bu adam ne yapmaya calısıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

_Shila_

Ziyaretçi
Mrb arkadaslar daha once konu acmıstım yeni gelismeler oldu size anlatmak istedim.Erkek arkadasımla sorunlarım vardı bılıyorsunuz akıl ve onerılerınıze ıhtıyacım var
Bastan kısaca anlatayım sız ne dusunurdunuz..
-Pesınızden ıkı ay kosuyor platonık bı asık olarak..Sızın ıcın gece yarılarına kadar msnde duruyor..-Cıkmaya baslıyorsunuz bulutların ustunde geziyor sizi de gezdiriyor..Her gün bulusmak istiyor bulusunca yanımdan ayrılmanı ıstemıyorum dıyıp uzuluyor
-Sıze ılk gunden evlenmek ıstedıgını sızınle cıddı dusundugunu soyluyor,onu bırakmamanızı istiyor
-Her gece yatarken ayrılmayalım dıye dua edıyor
-Gunde en az bes on kere arıyor ve her araması saatlerce suruyor..
-Sıze kendi adina hat alıyor
-Bı dedıgınızı ıkı etmıyor ablamla annemle tanıstıracagım dıyor
-Her saat nerde oldugunu haber veriyor siz sormasanız bıle
-Kendısı facebook msn sıfrelerını verıyor al bak dıye
-Teli acmadıgınızda telaslanıyor sureklı arıyor hatta arkadaslarınıza kadar arıyor
-Bı gece arkadaslarınızla beraber aynı evde kalıyorsunuz ve gece uyandıgınızda yere oturmus elınızı tutmus sızı ızleyen bırını goruyorsunuz sızı cok sevdıgını soyluyor gece boyu
-Ezan okundugunda Allah bızı ayırmasın dıye dua edıyor
-Daha bı ıkı haftalık cıkıyorken sızı ıstemeye gelecegını dayanamadıgını,yanında olmanızı ıstedıgını ıkı aya kalmaz yuzuk takacagını soyluyor (Tabı o an bunlar ınandırıcı gelmıyor)

Ve sız..
-Onu tam tanımadıgınız ıcın ılk zamanlar mesafelı davranıyorsunuz o askım dıyor sız ısmıyle hıtap edıyorsunuz
-Cok sık aradıgı ıcın ve ıcınızde buyuk bı sevgı olmadıgı ıcın(ılk zamanlar sevgı olması zaten sacma olurdu) bes kere arıyorsa ucunu acıyorsunuz dıgerlerını duymadım dıyorsunuz
-Bulusmalara ıstemeden sureklı gec kalıyorsunuz(5-10 dk)
-Ve bigun arkadaslarınızla topluca bulustugunuzda baskasına kızdıgınız halde ıstemeden ona bagırıyorsunuz onu kırıyorsunuz
-Zamanla sızde ona alısıyorsunuz ısmıyle dııl askım canım dıye hıtap edıyorsunuz evlenme hayallerı kurdugunda sızde eslık edıyorsunuz
-Sonra ıs yerınde onun sorunları cıkıyor nobetlerı artıyor ve sızı sureklı arıyamıyor ve gercekten cok yogun ama ınsan yogunum dıye sevgılısıne h sonundan bı gun ayıramaz m
ı neden aramadın dedıgınızde ıslerım cok yogun yoruluyorum dıyor..ok dıyorsunuz barı eve gelınce ara..Bı bakıyorsunuz araması fazlalasıyor guzel konusuyor ama bı bakıyorsunuz arıyor askım canım dıyor ama devamli yorgun oldugunu soyluyor
-Bıgun annenız hastalanıyor ona haber verıyorsunuz arıyor acamıyorsunuz sonra msj atıp acamıyorum dıyosunuz oda gecmis olsun dileklerini soyluyor bisi olursa haber ver diyor ama aradan ıkı uc saat boyunca hıc aramıyor( halıyle dusunuyorsunuz onceden dk bası arıyan ınsan boyle onemlı bı konuda bıle aramadı dıyorsunuz)
-Ardından ona msj atıyorsunuz kotu gun dostu diil iyi gun dostuymussun diye ve ayrılmak istediginizi soyluyorsunuz (Ama tamamen o ankı kotu ruh halınız yuzunden..)
-Daha sonra yuzyuze konusuyorsunuz olayı duzeltıyorsunuz o an kotu oldugunuzu o yuzden ayrılalım dediginizi soyluyorsunuz
-Aranız tam duzeliyorken yine aramaları azalıyor sız ıstıyorsunuz ki is yerinde arayamıyorsa bile evde arasın..Ama onun aramaları hep askım ben eve geldım askım ben ıse gittim askim ben surdayim gibisinden hesap verme seklinde oluyor artık ve her aramasında tam konusmanın ortasında yanımda su var ben seni sonra arayım mı yada su an mesgulum seni sonra arayım mı dıyor
-Sız suphelenmeye baslıyorsunuz facene girip iliski durumuna isminizi yaziyorsunuz o na da soyluyorsunuz..Ama o eve gelip baktıgında iliski durumundaki isminizi siliyor nedenini sordugunuzda ona soylemeden yazdıgınızı soyleyip sizi sucluyor(Halbuki bi sure once bu konuyu konusmustunuz kendisi isminizi yazmanizi istemisti)
-Yıne araya sogukluk giriyor bu kez artik gideceginden korktugunuz icin cok cok iyi davranmaya calisiyorsunuz sekilden sekile giriyorsunuz yanindayken resmen..
-Her aradıgında hemen teli aciyorsunuz ama o artık eskisi kadar cok aramıyor..
ıki gunde bi bulusmak isterken h sonunu bile size ayiramiyor yorgunum diyor,ablama gidecegim diyor..
-Hergun aglıyorsunuz tabi oda uzuldugunuzu biliyor..Size sanki yapmacik gibi yakinlik davranıyor aramaları bıraz artıyor ama bi sogukluk oldugunu seziyorsunuz..Bulusmaya kendi cagirmiyor artik siz cagirdiginizda da gelmiyor ablamdayim yada uyuyorum cok yoruldum diyor..Geldiginde de zoraki gelmis gibi davraniyor sarılsa bile sicakligini hissetmiyorsunuz fazla durmak istemiyor yaninizda..
-Once dusunuyorsunuz benim hatamdı cunku ben kotu davrandım dıyorsunuz ama daha sonra seven ne yapmaz seven neye katlanmaz..Onceden bu davranıslarıma sesini cikarmıyordu olsun askım diyordu ama sımdı sesini cikarıyor bunda bi is var diyorsunuz
-Tabi kaybetme korkusuyla ustune dusuyorsunuz..Sonra size islerinin cok yogun oldugunu size vakit ayıramadıgını cok uzgun oldugunu soyluyor tabi siz sadece bi gun isteyerek gelmesini ve musait oldukca aramasini istiyorsunuz(Cunku o oyle alıstırmıstı sızı)
-Oda bazen gelemeyebilirim bazen arayamayabilirim diyor..........
-Sevdiginiz icin katlaniyorsunuz..
-Ve bi gun siz bulusmak istiyorsunuz geliyor yaniniza once cok yakın davranıyor aradan bi saat gectikten sonra sizi uzdugunu yine dile getiriyor siz bi saat once askim canimli sozler duyarken birden afallıyorsunuz nerden cıktı bu diyorsunuz..
-Oda sizin cok iyi biri oldugunuzu ama onun sizi surekli uzdugunu vakit ayıramadıgını sızınde buna kızdıgınızı uzulmenizi istemedignii soyluyor
ve bi sure gorusmeyelim diyor......
-Sız aglamaya basliyorsunuz o pecete veriyor biliyodum boyle olacagini diyor..Sız icinizden geleni soyluyorsunuz ve o oylece kaliyor bunu sizin uzulmemeniz icin yaptigini soyluyor..Omzuna yaslanıyorsunuz BENı NOLUR UNUTMA DıYE AGLIYORSUNUZ CANIN SAG OLSUN DıYORSUNUZ KENDı HATALARINIZI SOYLUYORSUNUZ ONUN HATALARINI SOYLUYORSUNUZ sıze seneye sarka gidecegini evlenince daha cok uzuleceginizi soyluyor sizde onunla sarka gitmeyi goze aldıgınızı gorevini bildiginizi yorucu meslek oldugunu ama hep yaninda olacaginizi soyluyorsunuz..
Tek kelime etmiyor..Aglamaktan gozlerinız sisiyor wc ye gidip dondugunuzde yuzu bembeyaz uzgun kaldirima oturmus sizi bekleyen birini goruyorsunuz..
Sızi eve birakıyor ve araada hattını veriyorsunuz once kalsın dıyor sonra ıstemıyorsunuz daha sonra kont ceviririm kullanırsın dıyor..Allaha emanet ol diyorsunuz helallik isteyip arabadan iniyorsunuz..
Bi gun sonra face bakiyorsunuz ki onun profilindeki resimleriniz silinmis......
SIZCE BU ADAM NEDEN BOYLE YAPTI GUZEL GıDEN Bı ıLıSKıYı BıTıRDı TAMAM BENıM DE HATALARIM VAR AMA TELAFı ETME ıMKANı BıLE VERMEDı HATASIZ KUL OLMAZ AMA NEDEN BOYLE OLDU GERı DONER Mı DERSıNıZ

Son düzenleyen: Moderatör:
ılişkiler böyledir. Şimdi o sana ilgi duymuş sevmiş ama sizi hayallerinde sevmiş tanımadan. Arada bir ilişki olunca sizi tanımaya başlayınca ilerisini düşünerek sanırım olmaz bu ilişki yürümez diye düşündü. Ya da aslında sizin onun istediği kişi olmadığını farketti ve bırakmak istedi ve ya bir ihtimal daha uygun birini gözüne kestirdi. Herşey olabilir bitiyorsa bitmesine izin vereceksin zorlamalardan hayır gelmez. Bazen insan cidden karşısındakine ilgi duymamaya ve o aşkı hissetmemeye başlıyor devam etmesi ona göre iki yüzlülük olur. Senin içinde belki hayırlısı budur. Evet başta üzülürsün ama sonra hayatına devam edersin bir tecrübe kazandı bazı şeylerin kıymetini öğrendin. Ve senin için en hayırlı olabilecek kişiye her gün bir adım daha yaklaşıyorsun bu tecrübelerle. Tabiki bu şu anda yaşadığın hayal kırıklığını acını ki gerçekten çok kötüdür tahmin edebiliyorum. Mevsimleri düşün hep ilkbahar olsun ama olmuyor kış oluyor sonbahar oluyor yaz oluyor ama her mevsiminde kendine göre güzellikleri var. Düzelirsin ileriye doğru artık daha güçlü ve ne istediğini bilen biri olarak devam edersin. Sevginin sevmenin kıymetini bildin artık.

Bence geri dönmesini bekleme artık. Yakında ben sana layık değilim sen daha iyilerine layıksın gibi cümleler de duyarsan öylece bırak gitsin. O hayal kırıklığı anlatılamaz bir şey yaşadım oradan biliyorum. hiç gerek yok senin sevgine değmeyen biri o bence.

benimde böyle bir arkadaşım vardı ilgili, alakalı vs. ama tam sevgili değildik başlama aşamasındaydık. Bende biraz naz niyaz yapıyordum. Sonra birden aramayı kesti. Bir iki aradım dönmüyor bahane yaratıyor. Bende bıraktım aramayı. Sonradan öğrendimki başkasını bulmuş.

Tabi bizim çok derin olmadığı için fazla etkilemedi. Üzülme ama bu işler böyle. Askerden geldi diyorsun üniversite okumadıysa 22 okuduysa 26-27 yaşında yani çok genç. Erkekler kadınlar kadar evliliğe hemen atlamıyorlar. Başta elde etmek için söylemiş olabilir.Bence bırak bu işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattıklarınızdan anladığım şu; bir ilişki başlamış, yaşanmış ve tek taraflı bitmiş. Yani erkek arkadaşınız bu ilişkiyi bitirmiş kafasında. Şark mark olayları işin kılıfı olmuş.
Kusura bakmayın biraz acı olacak ama, bence erkek arkadaşınız bu ilişkiyi istemiyor. Bahaneleri sadece sizi üzmemek için ileri sürülmüş bahaneler.
Üzülmeyin, kendinize çeki düzen verin ve yeniden yaşamaya başlayın.

canım bencede arkadaşın çoktan bu işi bitirmiş, başlarda cazip gelmişsin kaçanın peşinden koşulur mantığıyla koşmuş durmuş ama ilişki başlayınca ya eski tadı bulamamış yada kafasında yaratıp sevdiği insandan farklı bir insan olduğunu farketmiş. erkekler hep böyle sanırım. alınma ama bir iddaa bile sözkonusu olabilir. üzülme demek kolay ama başka şeylerle oyalanmaya bak, hayatın keyfini çıkar. inşallah daha iyisi karşına çıkar mutlu olursun.

oooo yine aynı hikaye, sadece kahramanlar değişik 2 ay önce ben senin yerindeydim canım..o çoktaaaaan kararını vermiş, ne yapsan boş. ılgisini kesitiği an vermiş uzatmaları da oynamışınız , bitmiş. Üzülmene değmez bu erkek müsfettesi için.

kaçan kovalanır hesabı da var tabii siz ustune dustukce o kendını daha cok ceker. . sizi kaybetme korkusu vardı eskıden sureklı ustunuze dusuyordu . simdi oyle bı korkusu yok cunku sizin onu cok sevdıgınızı , ondan vaz gecemeyecegınızı bılıyor.roller değişmiş.. yoklugunuzu ıyıce tatması lazım . nasılsın dıye arasa bıle acmamanız lazım ki aklı başına gelsin . eger aklının basına gelmesını istiyorsanız tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…