bu acının sonu var mıdır?

kurtuldugun ıcın sukur namazı kıl derım
cok gereksız bı ınsanmıs sen onumu hakedıyorsun
ask acısı unutulmasaydı emın ol kımse evlenemezdı :)
allah sana ıyılık yapmıs gercek yuzunu gostertmıs canım

Böyle diyor herkes o bana hep derdi sinirlenince kalp kırarım sonra yumusarım pişman olurum derdi ben bır yere kadar sinirine tahammül ettim sonra edemedim işte

Canım cok sevindim mutlu olmana geciyor demi canım peki atlatma iş önerin ne
geçeceğine inanman en önemlisi... ve zamana bırakman. bunun bir süreç olduğunu yavaş yavaş uzaklaşacağın telkinini kendine vermen. sosyal medyadan falan engellemen. ve tabi sana onu hatırlatmayacak yeni mekanlar, insanlar, işler bulman da fayda sağlar.

canım bunada şükür tabiki de yeni olduğu için belki de böyle his ediyrum

geçeceğine inanman en önemlisi... ve zamana bırakman. bunun bir süreç olduğunu yavaş yavaş uzaklaşacağın telkinini kendine vermen. sosyal medyadan falan engellemen. ve tabi sana onu hatırlatmayacak yeni mekanlar, insanlar, işler bulman da fayda sağlar.

engelliyrum sonra tekrar merak edip kaldırıyrum bır on kez bakıyrum günde.. inşallah atlatrım canım

engelliyrum sonra tekrar merak edip kaldırıyrum bır on kez bakıyrum günde.. inşallah atlatrım canım

Duyguların çok taze şu an.Söylemesi kolay belki ama emin ol atlatacaksın.Bir kere kv aynı evde oturmayı kabul etmiş olman karşındaki insan melek de olsa muhtemelen size birçok sıkıntı yaşatacak.Bi de nişanlının böyle olması sana o hayatı zindan edecekti..Şu an sakin olup dua edip zamana bırakmalısın..Acın geçtiğinde ne kadar doğru bir karar verdiğini uçurumun kenarından döndüğünü farkedeceksin..

Ayrıca bu kararı alma cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum..O kadar sevmene rağmen yaşayacağın tüm acıyı göze alarak mantıklı ve doğru olanı yapmışsın.Birçok insan bunları görerek bilerek kendi kendine düzelir diye bir umuda tutunup hayatı zindan ediyor kendine.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler. Evlenseydin bunlar kat be kat artacaktı ki birde annesiyle yaşayacakmışsınız. Kurtulmuşsun, kıyısından da olsa dönmüşsün yakmamışsın kendini. Sevinmelisin.

Bile bile lades denemişsin
Duygular geçicidir her zaman ayni etkiyi yasatmaz. Ama mantık kalicidir. Birsüre sonra acitmaz bile.üzülme

Ölumde gerisi yalan bu dunyada . Umarim en kisa zamanda eski halinize kavusursunuz

Eklentiler

• BqlqiXWIAAAZs5B.jpg
    BqlqiXWIAAAZs5B.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 41
bir şekilde onun seni engellemesini sağla o zaman, yakın arkadaşınız falan varsa rica et çaktırmadan yapsın:-)

Azalır gün geçtikçe bir de şimdi tatil ya daha çok sariyorum umarım geçecek.

Duyguların çok taze şu an.Söylemesi kolay belki ama emin ol atlatacaksın.Bir kere kv aynı evde oturmayı kabul etmiş olman karşındaki insan melek de olsa muhtemelen size birçok sıkıntı yaşatacak.Bi de nişanlının böyle olması sana o hayatı zindan edecekti..Şu an sakin olup dua edip zamana bırakmalısın..Acın geçtiğinde ne kadar doğru bir karar verdiğini uçurumun kenarından döndüğünü farkedeceksin..

Evet su anda sanki onsuz ölüm gibi ama dediğin gibi geçer birgün buda ama işte aşık olunca annesiyle oturmak fikri kötü gelmedi çünkü o üzülürdü aklı annesinde kalırdı diye kabul ettim. Ama nisanlaninca dedim ev her gün eski gibi dolu olmaz değil mi çünkü ders çalışacağım falan dedim o gün bir şey demedi bernde sessizlik istiyorum dedi ayrılınca da o kimseyi eve almaz demiş uygun değil di demiş aileme

Mutlaka olacak daha 2 hafta olmuş zaten kolaymı öyle hemen unutmak.

Canim bir de uzuldugum annesiyle ituracagim icin her gun kalabalik oluyrdfu ev gittigimde ben de dedim ev her gün eski gibi dolu olmaz değil mi çünkü ders çalışacağım falan dedim o gün bir şey demedi bernde sessizlik istiyorum dedi ayrılınca da o kimseyi eve almaz demiş uygun değil di demiş aileme. O kadar üzüldüm ki

sezen aksudan geçer armağan ediyorum sana,tatlım öle bır geçiyorkiii,sonra şükür edersın,o gunlerde geleek,azcık sabır....

X