- 10 Aralık 2017
- 63
- 35
- 3
- Konu Sahibi Kullukumral
-
Merhaba. Sabah birden bayılacakmışım gibi hissettim. Hareketlerim yavaşladı, tuhaf bir kasılma hissi ardından mide bulantısı. Azıcık kustum ve anında duzeldim. Bu daha önce de olmustu. Baygınlık hissi, bulantı, kusma, düzelme. Neden oluyor acaba?
Doğru. Bana tuhaf gelen baygınlık hissinin bulantiyla geçmesi.bir doktora gidip kan versen iyi olur. baktırman lazım. açlık olabilir, yorgunluk olabilir, kansızlık olabilir. tabi bunu en iyi uzmanı bilir.
Bir daha olursa baktıracağım.doktora baktır bir.
hamilesinMerhaba. Sabah birden bayılacakmışım gibi hissettim. Hareketlerim yavaşladı, tuhaf bir kasılma hissi ardından mide bulantısı. Azıcık kustum ve anında duzeldim. Bu daha önce de olmustu. Baygınlık hissi, bulantı, kusma, düzelme. Neden oluyor acaba?
Merhaba. Sabah birden bayılacakmışım gibi hissettim. Hareketlerim yavaşladı, tuhaf bir kasılma hissi ardından mide bulantısı. Azıcık kustum ve anında duzeldim. Bu daha önce de olmustu. Baygınlık hissi, bulantı, kusma, düzelme. Neden oluyor acaba?
Bekarimhamilesin
Regl oldum onunla alakası olabilir miVitamin ve kan değerleri ihtimalinden Allah muhafaza beyin tümörüne kadar yolu var. Yolda son durağa doğru ilerlemeyi beklemek yerine bir randevu alın hemen.
O zaman bir nöroloğa görünmenizde fayda var derim geçmiş olsunBekarim
Çok teşekkür ederim.O zaman bir nöroloğa görünmenizde fayda var derim geçmiş olsun
Bir daha olursa baktıracağım.
Kasılma derken? Nörolojik bile olabilir..
Haklisiniz. Tesekkur ederim.Bir daha ki sefere baktıramadan çok rahatsızlanmayacağınızın garantisi nerede? Hani böyle bir garanti var mı hayatımızda anlamında soruyorum?
Bence ihmal etmeyin baktırın.
Bu yaşadıklarınıza bir çok şey sebep olabilir, ihmal her zaman en kötüsüdür...
Bilgisi olan diye belirttim zaten. Ayrıca ayni durumu yaşayanlar vardir mutlaka diye dusundum.Doktora gitseniz nasıl olur. Burada insanlar nereden bilebilir ki herkes farklı birşey söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?