- 1 Eylül 2008
- 4.452
- 1
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
oyy pek uzakmıs ama bu işler nasip kısmet nerden nasıl olacagını hiç kımse kestıremıyor gercekten..Allahım işlerinizde kolaylık saglasın bitanem .. görümce oldun hee yerimseniben opuyorumm tatlısımmm.. kolay gelsın sımdıden.. :1hug: :1hug:günaydın kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum..
abbacım busecim teşekkür ediyorum ..abbacım mesajımda belirttiğim gibi erkek tarafıyım görümceyim aslında ama ben ilgilenmek zorundayım...kızımız malatyalı..bize epey uzak bi memleket..hem uzaklığından hemde kış şartlarından gerekli prosüdürler henüz uygulanmadı :)) (söz- nişan) bu yaz nişan düşünüyoruz hadi hayırlısı bakalım..yanlız olunca tüm bunların altından nasıl kalkacağım bilmiyorum((
kızımız iş vesilesiyle geldi esk e ev tuttuk annesi de bugün geliyor..şimdilik telaşım bu asıl önemlisi önümüzdeki aylarda...
kızlar hepiniz iyisiniz inşallah....hadi sağlıcakla sevgiyle kalın...a.s.
bebişimmmm ben sana gonderdım sanıyorum lınkıı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:bak sen tocik açmiş haberimiz yok alacağin olsun şeker kız
neyse bende geldim kabul edersiniz değilmi
hayrlı olsun cnm topciğin öptüm
günaydın
cumanız mübarek olsun.
Günaydın kızlar
Cumanız mübarek olsun
herkeze günaydınlarrrrrrrr,hayırlı cumalar diliyorum..
canim Allah tamamini erdirsin insaallah.yav ben türk.deki dügünleri özledim.dügün sezonu aciliyor artik.ne güzel oluyor su dügünler falan.ama her gittigimde mutlaka denk geliyor,bende hasret gideriyorum.bu senede cok var,kismet bakalimgünaydın kızlar nasılsınız bakalım...ben malumunuz yorgunum...dün sabah buradan ayrıldıktan sonra bir başladım maratonagece 12 ye kadar oturan yerlerim yer görmedi :))tabanlarım ağrıyor...
sizler iyisiniz inşallah...abbacım saol canım güzel dileklerin için...dediğin gibi kısmet işi bunlar üni. deyken buldu bizim gençler birbirlerini..heee kızz görümce oldum...bakalım nasıl bi görümce olacam arada fenalık yaparmıyım acep....:jeyyar:
frezya hoşgeldin canımcımalkisalkisalkis...bende bu kızlar nerede haberleri yok heralde diye düşünüyordum...artık uğrarsın demii bacıım..
kızlar keyifli bir hafta sonu diliyorum hepinize.....kaydirigubbakcemile2
hahaha yokyok senden ancak melek gorumce olur bitanem :1hug: :smiley-cool:günaydın kızlar nasılsınız bakalım...ben malumunuz yorgunum...dün sabah buradan ayrıldıktan sonra bir başladım maratonagece 12 ye kadar oturan yerlerim yer görmedi :))tabanlarım ağrıyor...
sizler iyisiniz inşallah...abbacım saol canım güzel dileklerin için...dediğin gibi kısmet işi bunlar üni. deyken buldu bizim gençler birbirlerini..heee kızz görümce oldum...bakalım nasıl bi görümce olacam arada fenalık yaparmıyım acep....:jeyyar:
frezya hoşgeldin canımcımalkisalkisalkis...bende bu kızlar nerede haberleri yok heralde diye düşünüyordum...artık uğrarsın demii bacıım..
kızlar keyifli bir hafta sonu diliyorum hepinize.....kaydirigubbakcemile2
iyilik canım seni sormalı ?mrb kızlar tunaydın.nasılsınız?ne var ne yok?
selam canım a.s.Selam kızlar nasılsınız
musran bende malatyalım kaydirigubbakcemile2
İyi akşamlarr
Kimse yok muuu
cünkü istediğim gibi değil kimseyle konusamadım ama denedim:çok üzgünüm:
ask olsun yanı benı kımseden saymıo musun? :dilcikar:
Canım ben geldiğimde yoktu kimse seni görmedim demekki:1hug:
Nasılsın
iste burdada buldum seni,normal demi.arkadaslar nasilsiniz,abba gitmis herhalde yok ortalarda......................bı oncekı sayfada kaldıysa okumamıs olabılırım sag ol ıyıyım guzelım sen
iste burdada buldum seni,normal demi.arkadaslar nasilsiniz,abba gitmis herhalde yok ortalarda......................