Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

allah sabrını verir tattlım emin ol...sende bugünlerini tebessümle anarsın hatta özlersin bile..

hadi bakalım git güle güle kavuş kocacığına..ayakların yere değmez senin şimdi:)) canım benim...
:)) ayy canım benımmm çok sağolll.. :1hug: dun gece 2.30trenıyle geri dondu limana :KK43:( yaa hiç bişey anlamdım gunler ne cabuk gect i yaaa:KK43:((
slm kızlar topik hayırlı uğurlu olsunnnn a.s.
hosgeldın canım a.s. tşkler :1hug:
mrb kızlar napıosunuz nasılsınız bakımmm
hosgeldın canım a.s. kocişimi yollayıp geldım topicimee ama buseferde finallerim var bı sure gıremeyecegım ..
abbacım ben geldım nasılsınız ben burayı unuttum yaa aklıma geldı hemen geldım nasıl gidiyo topik eglenılmeye başlandımı
hoşgeldın tugbacımm a.s. hatırlanmak guzeell sağol a.s. ya hiç geri gelmseydın kuserdım ozaman sana :KK43: sen nasılsın tatlım ? iyi diyelım iyi olalım yaf..
mrh.arkadaslar,abbanin esi gelmis herhalde o zaman esi gideseye kadar burda yok desenize.
kanaryamm kuzummm... eşim geldi vee gittiii :KK43:( agustosta gelecek ancak :KK43:( ozaman kadar çokk ama çokkk özleyecegımm :KK43:(
kıslaaar nasılsınızzzzz bakalım görüşmeyeli özledim hepiniziii
hoşgeldın tatlımmm nasılsın bakem.. eskısehırde hava kapalıı yazıı beklıyoruzz ama gelcee yok bu gidişlee yaww... kasvetli havalar.. :nazar:

yaaa ıstanbul da öle valla bi açıyo kapıyo idare ediyoruz bizde işte napalım

:)) ayy canım benımmm çok sağolll.. :1hug: dun gece 2.30trenıyle geri dondu limana :KK43:( yaa hiç bişey anlamdım gunler ne cabuk gect i yaaa:KK43:((

hosgeldın canım a.s. tşkler :1hug:

hosgeldın canım a.s. kocişimi yollayıp geldım topicimee ama buseferde finallerim var bı sure gıremeyecegım ..

hoşgeldın tugbacımm a.s. hatırlanmak guzeell sağol a.s. ya hiç geri gelmseydın kuserdım ozaman sana :KK43: sen nasılsın tatlım ? iyi diyelım iyi olalım yaf..

kanaryamm kuzummm... eşim geldi vee gittiii :KK43:( agustosta gelecek ancak :KK43:( ozaman kadar çokk ama çokkk özleyecegımm :KK43:(

hoşgeldın tatlımmm nasılsın bakem.. eskısehırde hava kapalıı yazıı beklıyoruzz ama gelcee yok bu gidişlee yaww... kasvetli havalar.. :nazar:
canimmm Allah kavustursun.sayili gün cabuk gecer anlayaamazsin.artik yavas yavas dügün hazirliklarina baslamissindir artik.öpt.canim..........

bugun hıdırellez baslangıc :) dileginizi yazın ve gul agacının dibine koyun canlarımmm ;-)
dileklerinizin kabul olması dilegiyle :Saruboceq:

arkadaşlarrrrr nasılsınızzz topikte kimseler yok hava güzellll bugün hıdırellezzzzz:eek:

bugun hıdırellez baslangıc :) dileginizi yazın ve gul agacının dibine koyun canlarımmm ;-)
dileklerinizin kabul olması dilegiyle :Saruboceq:
canim napiyosun.off ya ben unuttum hidirellez oldugunu.annemde o kadar söylemisti.hay ben aklima..........neyse nasip olursa birdahaki seneye insaalllah.............

kızlaaar selaam

nasılsınız...bugün esk de hava çok güzel umarım böle devam eder ...insanın içi açılıyor yahu..ben yoğunum bu ara gelinimiz geldi yarında annesi yani dünürüm gelecek ...:))) genç yaşta dünür oldum ..
anlıyacağınız telaş içerisindeyim...

hadi bana kolay gelsin sizlere hayırlı günler...sevgiyle kalın şekerler....

kızlaaar selaam

nasılsınız...bugün esk de hava çok güzel umarım böle devam eder ...insanın içi açılıyor yahu..ben yoğunum bu ara gelinimiz geldi yarında annesi yani dünürüm gelecek ...:))) genç yaşta dünür oldum ..

ohhh ohh negüzel genç yaşta dünür olmak vallaa havalar burdada çok güzel artık açsın valla insanın neşesi yerine geliyo

kıslarrr nasılsınız bu aradaaa

Busem rep için tşkler canım
Sitede sorun yaşıyorum bazen giremiyorum:sm_confused:
Nasılsın canım:1hug:

canim napiyosun.off ya ben unuttum hidirellez oldugunu.annemde o kadar söylemisti.hay ben aklima..........neyse nasip olursa birdahaki seneye insaalllah.............
seneye artık yaparsın :1hug: :1hug: bende yazmayı unutmusum ama içimden diledim hayırlısı olsun artık :Saruboceq:
kızlaaar selaam

oooo hayırlı olsun canımmm a.s. tatlı telaşeler bunlar.. kız tarafımı oldun erkek tarafı sımdı ? :) hee yazmıssın kıss sımdı gordum..
Allahım tamamına erdırsın canım a.s.
ohhh ohh negüzel genç yaşta dünür olmak vallaa havalar burdada çok güzel artık açsın valla insanın neşesi yerine geliyo

kıslarrr nasılsınız bu aradaaa
senı sormalı tatlım sen nasılsın?
iyiyim ben havalardan sanrım ascık bi yorgunluk oluyor
Kızlar selammhihoyyyt
Ben geldim nasılsınızzz
hosgeldın canım a.s. a.s.
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm bende katılabilirmiyim

hosgeldın tabıkı canım beklerız her zaman a.s. :1hug:

günaydın kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum..

abbacım busecim teşekkür ediyorum ..abbacım mesajımda belirttiğim gibi erkek tarafıyım görümceyim aslında ama ben ilgilenmek zorundayım...kızımız malatyalı..bize epey uzak bi memleket..hem uzaklığından hemde kış şartlarından gerekli prosüdürler henüz uygulanmadı :)) (söz- nişan) bu yaz nişan düşünüyoruz hadi hayırlısı bakalım..yanlız olunca tüm bunların altından nasıl kalkacağım bilmiyorum:KK43:((
kızımız iş vesilesiyle geldi esk e ev tuttuk annesi de bugün geliyor..şimdilik telaşım bu asıl önemlisi önümüzdeki aylarda...

kızlar hepiniz iyisiniz inşallah....hadi sağlıcakla sevgiyle kalın...a.s.

bak sen tocik açmiş haberimiz yok alacağin olsun şeker kız

neyse bende geldim kabul edersiniz değilmi
hayrlı olsun cnm topciğin öptüm

X