Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

selaam kızlaar...nasılsınız..giremedim epeydir umarım iyisinizdir..

giremedim ama pekte bişey kaçırmamışım anladığım kadarıyla...topiğimiz çok ağırlaşmış...abbada yok ortalıklarda ders çalışıyordu galiba....

bende yoğunum bu ara şehir dışından misafirim var...
kısslar boş bırakmayın topiciğimizi...kaynatanın bakalım..abbacım üzülür sonra bakmamışsınız topiğime
diye :p

herkese mutlu güzel günler geçirmeyi diliyorum sevgiyle mutlu kalın.....

selaam kızlaar...nasılsınız..giremedim epeydir umarım iyisinizdir..

giremedim ama pekte bişey kaçırmamışım anladığım kadarıyla...topiğimiz çok ağırlaşmış...abbada yok ortalıklarda ders çalışıyordu galiba....

bende yoğunum bu ara şehir dışından misafirim var...
kısslar boş bırakmayın topiciğimizi...kaynatanın bakalım..abbacım üzülür sonra bakmamışsınız topiğime
diye :p

herkese mutlu güzel günler geçirmeyi diliyorum sevgiyle mutlu kalın.....
slm musrancim,ben iyiyim,sen nasilsin.evet musrancim haklisin,azcik canlandiralim demi.aman abbamiz üzülmesin,kiyamam ben ona,hadi kzlar ataklarinizi bekliyoruz artik....su tanisma faslini birakalimda eglenmeye baslayalim artik....bakalim ilk kimden gelecek atak...ve nasil bir atakla baslayacak merak ediyorum......:sm_cool:.......

selaam kanarya ilk ben yetiştim size komik bişi gönderiyimdelikafadulden

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.:içelim:

Kaynana ;
- Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak
anlayalım demiş.mirmirmirmir
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
-Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
-Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
-Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
- Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..sırnaşık şey
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,:nazar:
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü KIÇINA DA taksan
Ben keyfime Bakarım:roflol:

merabalar uzun zamandır yoktum ama aklım hep sizleydi yoğunumm çok bu aralar malesef bi ara hasta oldum sonra misafir falan işte şimdi de okuma bayramı okul gezileri falan onlarla uğraşiyorum yaa sınıf anası olduk uğraşıp duruyoz yani annıycanız neyse mümkün oldukça uğruycam ama kismeleri yakalıyamıyom ABBA ve MUSRAN ve diğer tüm arkiler hepinize selama.s.a.s.

Kaynana ;
Gelin de ;
Sigaramı yakarım.

cok hos bu yaa. :roflol: :roflol: aynen ole yapmak lazım aslında.takmıyacaksında ıste. :dilcikar: yapana.

cok hos bu yaa. :roflol: :roflol: aynen ole yapmak lazım aslında.takmıyacaksında ıste. :dilcikar: yapana.

mrba depresyondayım çarparım arkadaşım çocuk varmı bazan bende böyle hissediyorumda -tatlicadiarzu-iki çocuk biri bu ayın 14 ünde 14 yaşına bastı kız olan oğlanda bugün 8 e yani ikiside tam gıcık çağlarında:1no2: bi kavgaya tutuşuyolar sorma yumak haline geliyolar:mymeka: tom ve jery diyorum ben onlara bide ben araya girince ikisi bir oluyolar . kötükedihüsovalla depresyon ,sinir krizi ne ararsan mevcut ..... bu arada kütahyaya selamlara.s.

mrba depresyondayım çarparım arkadaşım çocuk varmı bazan bende böyle hissediyorumda -tatlicadiarzu-iki çocuk biri bu ayın 14 ünde 14 yaşına bastı kız olan oğlanda bugün 8 e yani ikiside tam gıcık çağlarında:1no2: bi kavgaya tutuşuyolar sorma yumak haline geliyolar:mymeka: tom ve jery diyorum ben onlara bide ben araya girince ikisi bir oluyolar . kötükedihüsovalla depresyon ,sinir krizi ne ararsan mevcut ..... bu arada kütahyaya selamlara.s.

yok cocuk mocuk ya olsa heralde hepten zıvanadan cıkacak.ıstanbul bakırkoy yolları gozukur heralde banada.benım sıkıntım baska.ole valla cocuk zor sorumluluk ugras gozum cok korkuo su ara ne yalan soyleyeyım.sag ol canım artık kutahyada degılım konyada oturuorum ordayken uye olmustum buraya tasınıncada degıstırmedım.ama yazını cıdden cok begendım valla :teselli:

Kaynana ;
Gelin de ;
Sigaramı yakarım.
canim bunu daha öncede okumustum,esk.26 ya yazmissin koptum yani.cok güzel:roflol:

yok cocuk mocuk ya olsa heralde hepten zıvanadan cıkacak.ıstanbul bakırkoy yolları gozukur heralde banada.benım sıkıntım baska.ole valla cocuk zor sorumluluk ugras gozum cok korkuo su ara ne yalan soyleyeyım.sag ol canım artık kutahyada degılım konyada oturuorum ordayken uye olmustum buraya tasınıncada degıstırmedım.ama yazını cıdden cok begendım valla :teselli:
hadi rebel burdada döktürün hünerlerinizi,burdada kopalim yani........ahhh topigin sahibide arada ugrasa yani.biliyoz sinavlari var.kuzum azicik sende ugra burayada samata olsun.......

selaaamm kıslarrr... sankım birilerii kulağımı çektii..çok acıdı bende geldım hemen :)))
anamm burda deli gibi yıldırımlar dusuyorr acayıp bi fırtına yagıs var ısıkta gelıp gidiyor bakalım uzun sure gitmesın yeter ;-)
bende mola verdım ascık takılaam dıdım ;-)
yenı gelen arkıdıslerr hosgeldınızz anacımmm a.s. a.s.
nan ela ne zamandır nerelerdeydın dıcemde yazdıkların aklıma geldi.. gecmıs olsun dadluuummm...
haha fıkran supermıs bu arada elaamm guzummm :KK70:

topiş arkadaslarımm hepinizi öpüyorummm canlarımmmmm a.s. :1hug: :1hug: ben yokğum deye gelmemezlık yapmayun yahuuu ;-)

ooo busem kıss bu senmısın :1hug: :nazar:
hakkaten yawss artık uyanma vaktı gelmıssstee gecıyorr bilee....
nasılsın gorusmeli busecim ? a.s.

X