Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

hekeze günaydınlar Cumanız mübarek olsun gülen yüzünüz solmasın herşey gönlünüzce olsun.a.s.

herkese günaydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: abbacım günü yaptınızmı hizmetini iyi yaptınmı kız cokacimcoook kaydirigubbakcemile2

selam kısslarrr ,enrika hosgeldın canımm a.s.
cumanız mubarek olsun..
bı okuyim sayfaları bakem neler olmus :)

seLamLar herkesee......

Abba hayırLı topikLer $ekerim..
hoşgeldın canım , sağol :1hug: a.s.
hekeze günaydınlar Cumanız mübarek olsun gülen yüzünüz solmasın herşey gönlünüzce olsun.a.s.
gunaydın cancazımm ,, hayırlı cumalar dilerim
herkese günaydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: abbacım günü yaptınızmı hizmetini iyi yaptınmı kız cokacimcoook kaydirigubbakcemile2
hemsom hayırlı cumalar ablam..
günü bitirdik yaa yoruldum dun baya.. anamm hepsi aynı anda cayını bıtırmıyokıne tam oturuyorum yerıme bakıyorum yenı bıtırmıs..doldurup gelyorum bidaha haydee.. bidee termos yada camcaydanlıktakı cayı sevmıyorlar illaki ateste olacak.. Çok üzgünüm çoook
HayırLı cumaLarrr kızLaar.......

sağol canım hayırlı cumalarr dilerimm.. a.s.

bende duşumu aldım geldım ancak oldu :) yarın aşkım gelıcek :asigim:
2gun yokum :jeyyar: 2guncukte olsa hasret gidercem biricimee :çok üzgünüm
:

hosbuldum abbacim askin nerdeydi canim sen nereye gidiyosun kaydirigubbakcemile3
enrikam aşkım istanbulda ben eskısehırdeyım ( haftasonu tatılı için yanıma gelıcek .. işi simdilik orda (gemı tersaneye çıktı) .. nıkah var ama babam fena kıskanc oyuzden orduevınde yatıp kalkıo garıbım.. hala damat değil delikanlı dıyor kaydirigubbakcemile3
senin de cnmcm, ho$ geLdin....
hosbulduk ;-) nasılsın neler yaposun bakem , ascık meraklıyım kabul.. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2

deryaceligim hosgeldın :) cuman mubarek olsun tatlım.. asalarda değil yukarda gormek isterız seni a.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…