Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

ben cok tanıdıgım ve guvendıgımm bırını yatırdım ıstıhareye cnm ..

bılmıyorum canım cok acıyo nolcak dıye beklıyorum işte ...

bende basımdan gecen komık mı dersınız bılmem du anlatemde siz karar verın gari.. yerimseniben

sımdı kuzenımın sevgılısı vardı annemde hep sorardı kız aradıgı zaman kım arıyor,msj gelmıs kımden gibi..
kuzenımde hep ''osman''dan derdi..
erkek kardesım asagıdan zile basardı kımo derdim ben ''osman'' derdi.. (kımse bu osman artık)
biz kapıyı gormuyos ancak megafondan yani..
bi gun yine boyle oldu.. kapı zili çaldı ,kımo dedim.. karsıdan ben osman dedi actım kapıyı.. bende pijamalarla filanım ,sonra daire kapısını açtım ama ben şokkklardayım kardesım yerıne bi adam duruyor kapıda.. dedim sen kımsın , dedi - ben osman :roflol: :roflol: (osman die biri varmıs meger gercekte :roflol:)
kardesım suan yok sizi geldınızı haber verırım dedım kapıyı orttum.. kardesıme anlattım bunları bidaha eve gelınce kendı ismini dedi .. osman lafı gecmedi bidaha çokta iyi oldu AAA...

ben cok tanıdıgım ve guvendıgımm bırını yatırdım ıstıhareye cnm ..

bılmıyorum canım cok acıyo nolcak dıye beklıyorum işte ...

himm kendın yatsan belki daha iyi olur tatlım..
ama arkadasının hısslerı çok kuvvetlıyse ve kalp gozu acıksa bişey diyemm tabıkı..

bende bi arkadasımınkıne yatmıstım sonra annem yattı cunku biz hiç bişey goremedık sonra dedık sanırım arada kanbagımız yok ondan goremıyoruz..
8ay sonra ayrldılar .nasip kısmet bu işler hayırlısı olsun dedik..

ben kendım yattım eşimi birebir gordum ,beyazlar içindeydık..
hatta okadar netkı bidaha kımseye yatamadım..gozumu actım ovusturdum hala yanımda ödüm kopmustu diyebılırım.. 2ay kadar ısıgım hep açık uyudum :)))
ruyamı gordukten 8ay sonra eşimle tanıstım canım :asigim: :asigim:

ama arkadasının hısslerı çok kuvvetlıyse ve kalp gozu acıksa bişey diyemm tabıkı..

bende bi arkadasımınkıne yatmıstım sonra annem yattı cunku biz hiç bişey goremedık sonra dedık sanırım arada kanbagımız yok ondan goremıyoruz..

hatta okadar netkı bidaha kımseye yatamadım..gozumu actım ovusturdum hala yanımda ödüm kopmustu diyebılırım.. 2ay kadar ısıgım hep açık uyudum :)))

Ayy canımm yaa bende yatsam görebilirmiyimkine aceppp:1rolleyes:

Ayy canımm yaa bende yatsam görebilirmiyimkine aceppp:1rolleyes:

sen niyetıne gir yeterki tatlım,gorursun tabıkı neden goremeyesın.. kaydirigubbakcemile5

benım 3.yatısımdı goremıyodum bi turlu dedım busefer tam olsun gorcem :))
istiharenın belli duası ve namazı felan var onu yaptım basımıda orttum :roflol: kıble tarafına basımı koydum saga dondum (normalde hiç saga yatamam hep sol tarafta uyurum) ve uyudum.. masallah tam ve net gordum :nazar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay süper yaaaaaaaaaaa :asigim:

ınanılmaz bı hıkayeeee

allah ayırmasnn !

kanaryam hosgeldınn a.s. :1hug:
ölee gizli-saklı asalarda napıon bakem -tatlicadiarzu- yerimseniben

ay süper yaaaaaaaaaaa :asigim:

ınanılmaz bı hıkayeeee

allah ayırmasnn !

sağol gülşahımm :1hug: :nazar:
aminnn insallah bi omur aynı yastıya bas koycaz :asigim: :Saruboceq: :lepi:

uzun lafın kısası sende kendın yat kısmetımde kım var gormek istiorum die nıyetını yaparsan gorursun şutarafagitti :1rolleyes:

kanaryacıgım hosbulduk,burası kudurma topigı anladım ben-tatlicadiarzu-bende optm canım aksamları gıremıyorum bende eşim oyun oynuyor ama sabahları fırsat buldukca gırerım canımkaydirigubbakcemile2
tabi canim burasi kudurma yeri de daha kimse kudirmiyi herkes daha tanisma kaynasma faslinda.ayy ben esimi oyuna otutturamiyorum.cok özeniyorum oynasin diye.bende oyun delisi oldugum icin oda oynasin istiyorum ama hic umrunda degil.
a.s.günaydın kızlarrr ben başımdan geçen bi olayı anlatımda gülün biz yazlıgımıza gitmiştik geçen sene ve sitenının yanında 2 katlı evleri olan ve zeytın işiyle ugraşan bi karı koca var yaşlılar onlarla yazlıga gitikçe görüşüyoruz ve geçen sene gittigimizde atları ölmüş yanına gitiik amca anlatıyo atını çook üzülmüş biz hepimiz üzülme moduna girdik bende bi anda agzımdan kaçtı ve amca başın saolsun dedim üzüntüden nerdeyse aglayan adam ve tüm ordakı bulunanlar gülmektensırnaşık şey öldü ve ben hala aklıma geldikçe gülüyorum delikafaduldennasıl ama atı ölmüş adamın ben başın saolsun diyorum yada ne demeliydim sizce...
:roflol:ayy Allahim yarabbim kiz iyi demissin bide sey deseydin.üzülme nasipse bir daha olur.ayy canim benim
slm kizlar abbacim topigin hayirli olsun canim bende geldim araniza zaten tugbacim burda kanaryacimda burda süper olmus burasi birazda kafamizi dagitalim dimi ama :dance:
hosgeldin enrikacim.burda da görüscez ne güsseeell.valla tam süper oldu...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biraz komik ama hakatten baska ne denilebilirki :lepi: ağız alıskanlığı işte kaydirigubbakcemile3

abbaaa yorulmadın dimiiii .:jeyyar:

benim hayatım fıkra zaten hangi birini anlatıcam bilmiyorum sırnaşık şey

~Fare Maceram~

bi aksam hep beraber ailece oturuyoruz. Dayım teyzem vs.. Dolu ev:1closedeyes:
Zil çaldı. ( evde kapıları ve telefonlara hep ben bakarım :çok üzgünüm:) koştum hemen. Aşağıdan basmış Megafondn (kimoo?) dedim :smiley-cool: komşunun cocugu. Kirayı getirmişti sanırm.
Neyse Kapıyı açtım yukarı çıkarken onun bagırdıgını duydum Bn o ara o gelene kdr kapıyı kapamıştım.
korkuyla aşağı indi aşağıdan tekrar zile bastı bu seferde ben kapıya geldini sanaeak kapıyı açtım ki

Karşımda
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare
Fareyle göz göze geldik resmen o bana bakıyo ben ona.
Bi an dedim Faremi zile Bastı kaydirigubbakcemile3
kafamdan asağı kaynar sular döküldü sanki direk kapıyı vurdum üztüne direk dayıma bagırdıııııııııııııım
kapıda Fare var diye:roflol:
o açtı kapıyı fare hala orda (yüssüz şey)
neyse öyle kovaladı çıkarttı ilaç fln koydular siteye de yok oldu gitti :kahve:

göz göze geldigmiz aanı unutamam hala çok romantikti kaydirigubbakcemile3

bende basımdan gecen komık mı dersınız bılmem du anlatemde siz karar verın gari.. yerimseniben
cok ayip etmissin canim.senin yaptigin cok ayip birsey.hic misafirin yüzüne kapi kapanirmi.
sımdı kuzenımın sevgılısı vardı annemde hep sorardı kız aradıgı zaman kım arıyor,msj gelmıs kımden gibi..
kuzenımde hep ''osman''dan derdi..
erkek kardesım asagıdan zile basardı kımo derdim ben ''osman'' derdi.. (kımse bu osman artık)
biz kapıyı gormuyos ancak megafondan yani..
bi gun yine boyle oldu.. kapı zili çaldı ,kımo dedim.. karsıdan ben osman dedi actım kapıyı.. bende pijamalarla filanım ,sonra daire kapısını açtım ama ben şokkklardayım kardesım yerıne bi adam duruyor kapıda.. dedim sen kımsın , dedi - ben osman :roflol: :roflol: (osman die biri varmıs meger gercekte :roflol:)
kardesım suan yok sizi geldınızı haber verırım dedım kapıyı orttum.. kardesıme anlattım bunları bidaha eve gelınce kendı ismini dedi .. osman lafı gecmedi bidaha çokta iyi oldu AAA...
:roflol:ayy Allah davul etmesin seni.ortada bir osman dolaniyor da kimsenin kimseden haberi yok.canim birde seye cok güldüm.kurabiye canavarina.bende anlatcam sonra...

sağol gülşahımm :1hug: :nazar:
aminnn insallah bi omur aynı yastıya bas koycaz :asigim: :Saruboceq: :lepi:

uzun lafın kısası sende kendın yat kısmetımde kım var gormek istiorum die nıyetını yaparsan gorursun şutarafagitti :1rolleyes:

cok heyecanlııı -tatlicadiarzu-

bende cok merak edıyorumm yaa

ama bn gecelerı uyuamıyorumm kı

hemde bıraz korkuyrmm :1shok:

korkma glshım şekerım bişey olmuyorkı normal ruya gibi dusun.. sadece hanı oruca nıyet edersın gibi dusun buda ruyaya nıyet işte ;-) acaba ne gorcem die dusunursen uyuyamazsın tabi.. çok uykun var uyumam gerek die yat tmm :1hug:

kanaryam sorma osmanı kesfettık bolelıkle :roflol: kurabiye canavarı olmakta guzel bee -tatlicadiarzu- çekemiyolar bizi soforlerrr :roflol:
daha varda ayy anamm aklıma gelmıo vala

canlarım ben çıkmak zorundayımmm :KK43:((
annem sırada yinee.. poff... duygu somurusu yapıyorum .. ben gıdınce bolbol oturursun felan..
yok işe yaramıyor artık..

X