Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

:):) bende senın gibiyim canım.. gamyoncuiremsu

hosgeldın canım,hayırlı cumalar dılerım a.s.

hoşgeldınnn buseemm a.s. cuman mubarek olsun canım

sağol canım seninde mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin yarabbim gülen yüzümüzü soldurmasın en kötü günümüz böle olsun amin.:Saruboceq:

sağol canım seninde mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin yarabbim gülen yüzümüzü soldurmasın en kötü günümüz böle olsun amin.:Saruboceq:

aminn canım benım insallah :Saruboceq:
burda hava kapalı gibide acık gibide insan dısarı çıkarken ne gıycegını bılemıo.. kalın bişiler giyse,terlıcez dıos ,ince gıysek usuces
kafamçokkarıştı

hareketlı parcalar dınlıyorum bilerek.. yoksa hepten salcam kendımı mirmirmirmir

merhaba kızlarr ...

vıze sonrası dınlenıyorummm

gec kalkıyorummm :KK66:

tabı bu sultanlıkk ptesıye kdr :)

hoşbuldum canom nasılsınız bakem hava güzel yine ama hiç keyfim yok bu hafta hep başım ağrıdı canım sıkıldı bunalıma giriyom galibaaa heeelaelaelaelaelae

:):) bende senın gibiyim canım.. gamyoncuiremsu

hosgeldın canım,hayırlı cumalar dılerım a.s.

hoşgeldınnn buseemm a.s. cuman mubarek olsun canım

ho$ geLdin ßusem.......

Ho$ geLdin DiLommm

Hoşbulduk fıstıklarr
Bizim burada yağmur yağıyooo yürüyüşe çıkıcamm birazdan:eek:

aminn canım benım insallah :Saruboceq:
burda hava kapalı gibide acık gibide insan dısarı çıkarken ne gıycegını bılemıo.. kalın bişiler giyse,terlıcez dıos ,ince gıysek usuces
kafamçokkarıştı

hareketlı parcalar dınlıyorum bilerek.. yoksa hepten salcam kendımı mirmirmirmir

salma canım kendini öle yaa aa ben zaten salık durumdayım kaydirigubbakcemile3bide sen salmaa
aman dikkat et hasta olabilirsin dışarı çıkarken mont tarzı bişiler al üstüne:1hug:

merhaba kızlarr ...

vıze sonrası dınlenıyorummm

gec kalkıyorummm :KK66:

tabı bu sultanlıkk ptesıye kdr :)

Hoşgeldinnn tatlımmm:1hug:
Ohhh ne güzel iyi değerlendir bu günleriyerimseniben
Benimde sınavım varr öff az kaldııı :nazar:

h. GeLdin gLsh......

aßßacım....ınsan üzgünken durgunken her$eyken öyLe müzikLer dinLemesi daha iyi geLirmi$, okumu$tum ßi yerde.....

DiLom, gez gez anamm gezzzz..... tikkat et ü$ütmee.....

Bizim burada yağmur yağıyooo yürüyüşe çıkıcamm birazdan:eek:
yagmurda yurumekte bi baska oluyor yaa.. tabıkı yavas yagan yagmurda :))
üşümezsin umarım canım sen ustune bişiler alrsın artık yerimseniben
salma canım kendini öle yaa aa ben zaten salık durumdayım kaydirigubbakcemile3bide sen salmaa
aman dikkat et hasta olabilirsin dışarı çıkarken mont tarzı bişiler al üstüne:1hug:
ayy aslında mutlu olmam gerek ama havadan sanırım bölee bi durgunluk geldı ustume ,kasvetlı havalar boguyo benı valla mirmirmirmir
h.

aßßacım....İnsan üzgünken durgunken her$eyken öyLe müzikLer dinLemesi daha iyi geLirmi$, okumu$tum ßi yerde.....

himm bılmeden dogru yapıyomusum desene yerimseniben kendi kendimin doktoru olmusumda haberım yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

h. GeLdin gLsh......

aßßacım....İnsan üzgünken durgunken her$eyken öyLe müzikLer dinLemesi daha iyi geLirmi$, okumu$tum ßi yerde.....

DiLom, gez gez anamm gezzzz..... tikkat et ü$ütmee.....

yagmurda yurumekte bi baska oluyor yaa.. tabıkı yavas yagan yagmurda :))
üşümezsin umarım canım sen ustune bişiler alrsın artık yerimseniben

ayy aslında mutlu olmam gerek ama havadan sanırım bölee bi durgunluk geldı ustume ,kasvetlı havalar boguyo benı valla mirmirmirmir

himm bılmeden dogru yapıyomusum desene yerimseniben kendi kendimin doktoru olmusumda haberım yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Bahar yağmuru zaten hafif ve ılık ohhh çok severim yürümeyi birde mp3 ü alırım yanımaa:dance:
Gelin beraber yürüyelimm kızlarr:1rolleyes:
Neyse ben kaçtımm Şeniz
:a015:

Bahar yağmuru zaten hafif ve ılık ohhh çok severim yürümeyi birde mp3 ü alırım yanımaa:dance:
Gelin beraber yürüyelimm kızlarr:1rolleyes:
Neyse ben kaçtımm Şeniz
:a015:

bızım yerımızede yuruyus yap kıss :)
bide gokkusagı çıkarmısss ayy ne guzel olurr beee... :KK70:
canım yaa aklıma geldı su mp3 filan dınlemek (aipot mu nese nası yazılıyosa ondan işte) yıldırımı cekıyomus aklında bulunsun (gazetede okumustum) a.s. :1hug:

bızım yerımızede yuruyus yap kıss :)
bide gokkusagı çıkarmısss ayy ne guzel olurr beee... :KK70:
canım yaa aklıma geldı su mp3 filan dınlemek (aipot mu nese nası yazılıyosa ondan işte) yıldırımı cekıyomus aklında bulunsun (gazetede okumustum) a.s. :1hug:

Ayy korktumm şimdii
Tşkler canımm uyardığın içinŞeniz
Neyse bu sefer çıktımmdelikafadulden

heyecan ,adrenalın senınle olsun ozaman yerimseniben :))
insallah bişicik olmaz canım..

X