Bta hcg

Degerlere bakilirsa 2 ye katlamamis ne diycegimi bilemedm canim senin icin iyisi olsun
Evet bana ilkten son iki değerimi farklı hastanede yaptirdigim için öle çıktığı solendi 55 olan sonra beni başka hastaneye yolladilar 2 gün sonra 56 cikti moralim çok bozuldu ve oldugim yerde hastaneye gittim orda 59 cikti yarın yine ver dediler ilaçlarını bırakma dediler bugün adet gunum icimde yine bi ümit adetim geçtikten sonra sanki düzene girecek gibi geliyo blmiyorum dünyanın sonu değil ama hic olmasaydi alismistim olmayisina uzulmezdim herlde ben zaten trasfer olurken çok umtsuzdum olmick diye kendimi ayarladim 5. Gunu dedim birden var diye smdide sanki herşey yoluna giricek belki sonradan bana tutunur rabbim bilir

Yarın ki değerimi de yazarım size ama kol kalmadı artık tüp bebek tedavisi gerçekten saygı duyulcak bisey Allahım tüp le hamile kalıcak herkese yardım etsin yaşım 23 ve gerçekten çok zor bi asama insanlar hamile kalirken hic anlmiyolar hamile kaldigini bizim yumurtalarımız disari cikariliyi ve sonraki agrilar Allahım herkese norml yolla hamile kalmayi nasip etsin etrafinda olmayan bi çok insan tuo bebek isterken benim ugraslarimi görüp vazgecenler oldu gercekten ben bukadar olduğunu bilmiyodum yasamdan bilinmiyo gercekten çocuk tuple oldu diyen herkesin ellerini opesim geliyo basit gibi geliyo ama bi ben eşim ve annem bilir bi insan cisini dahi yaparken agliyarak yaparmı Allahım bu kadar acilarima karşı evladimi bagislasin baan insallah

Canım Rabbim yardımcın olsun tüp bebek tedavisi gerçekten zor ben bir kere denedim negatif oldu 2. ye cesaret edemedim
sana şunu sormak için geldim kaç embriyo transfer edildi çift ise belki biri sonradan tutunamadı ise değerin o sebeple ikiye katlamamış olabilir belki biri tutunmuştur sana

Iki tane istedim cnm hemde çok garip bi şekilde 1 tane dedim isticek hep birden 2 dedim ikiside 5. Gün embiriyosu inşallah öle olmuştur

Ama ben transferin 3.gunu karnima bsey saplanmıştı dedim ya gitti ya tuttu sonra hic bi agrım olmadı bugünde yine aynı şey oldi bana inşallah dediğin gibi biride olsa benimledir

Dünkü değerim de 63 cikti doktora diş gebelik olablrmi dedim bunu demek için çok erken dedi ve yarın tekrar test istedi yarın ki testine göre herşey cikicak ya devam edicek yada sonlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…