Bta hcg

Ben yaşadım Can'ım. Adetime Bi gün kala test yaptım koca bir negatifti. Sonra kanda 11.25 çıktı. Ve baya Bi Zaman sonra bebeğimi gördüm

Bnde adetıme 1 gün kala kan testı yaptırdım ve sonuc 0.06 çıktı adetım 2gün gectı ve tekrar yaptrdım bu sefer sonuc 1.20 suan 6 gun gectı yükselıs varmı dıye yarın tekrar yaptrsam olurmukı

Eğer geç döllenme varsa olabilir. Umut vermek istemem. İnşallah öyledir. Ben adetimi 5 gün geçti diye doktora koşmuştum sadece rahim duvarında kalınlaşma var gebelik Bi ihtimal demişti

Doktor kimyasaldan şüphelendi evet.2 gün sonra test istedi tekrar.ben bir umut işte belki normale döner mi acaba diye düşünüyorum. Ultrasonda bakılmıyor değil mi? Kimyasal ise ne olacak peki? Teşekkür ederim bu arada sağolun

Ben bu durumu guncelliyeli 2 .3 sene olmuş ve ben bu kadar sene sonra ilk defa hamile kaldim ve bebeğimi kaybedicem

Ben varım. Adet 3 gün geçene kadar testler hep negatifti hatta 3.gün bile hayalet çizgiydi. 3.günün akşamı kan verdim 9 çıktı, zamanla arttı

Tüp bebekle hamile kaldim ben transferden 1 hafta sonra öğrendim değerim 13 kusuratliydi 9. Gün 41.56 oldu 12.gün 55.85 Ve 14 gün 59

Degerlere bakilirsa 2 ye katlamamis ne diycegimi bilemedm canim senin icin iyisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…