Gebeliğe Hazırlık Bta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
20 ogustos ta adetme 2 gun varken evde erken gebelik testi yaptim ikiside pozitif cikti sonra kan verdim 33.70 cikti smdi 6 gun sonra yani yarin kan vercem sizce gebelik varmidir varsa deger kaca cikar.

Hayırlı olsun gebelik çıkmış 😊 sağlıklı bir gebelikte iki güne bir yaklaşık iki katı arttığını düşünürsek 500 gibi bir değer çıkması lazım. Ama benimki gibi hep 3 katı artıp 900leri görürsen de şok yaşama 😂

Hayırlı olsun gebelik çıkmış 😊 sağlıklı bir gebelikte iki güne bir yaklaşık iki katı arttığını düşünürsek 500 gibi bir değer çıkması lazım. Ama benimki gibi hep 3 katı artıp 900leri görürsen de şok yaşama 😂
Ayy simdi ben gebemiyimm kiz kesinmi yani

Milletbana deger dusuk yok belki adetne yakin diye pozitif cikmistir vs diyir ya kan testi hadi yanls dylm bak bunlara bi

Eklentiler

• IMG-20190820-WA0010.jpeg
    IMG-20190820-WA0010.jpeg
    84,8 KB · Görüntüleme: 90
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ bariz belli gebelik olduğu

Hiç alakası yok değer tamamen döllenmeyle alakalı. Ona bakarsanız benim ilk değerim 31 di ya 2 gün sonra 104 oldu ki gün sonra 310lara çıktı. Siz bunları takmayın yarın bir daha yaptırın artışı doktor güzel bulursa keyfinize bakın tadını çıkarın 😊

Yaaa😘 ole bir girdilerki aklma varyaaa
Etrafı umursamamak lazım iyi düşünün inşallah sağlıklı bir gebelik olacak gün gün artar zaten değeri. Çok sevindim adınıza, benim için de dua edin nolur 🙏 bende bekliyorum 1 senedir 2 gün önce test yaptım negatifti şuan günüm geçti ama bekliyorum halen olurum diye

Etrafı umursamamak lazım iyi düşünün inşallah sağlıklı bir gebelik olacak gün gün artar zaten değeri. Çok sevindim adınıza, benim için de dua edin nolur 🙏 bende bekliyorum 1 senedir 2 gün önce test yaptım negatifti şuan günüm geçti ama bekliyorum halen olurum diye
İnşallah olirsun kuzum insallah

Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah 🤲
Sen millete bakma. Böyle durumlarda herkes Dr kesiliyor.

Hiç alakası yok değer tamamen döllenmeyle alakalı. Ona bakarsanız benim ilk değerim 31 di ya 2 gün sonra 104 oldu ki gün sonra 310lara çıktı. Siz bunları takmayın yarın bir daha yaptırın artışı doktor güzel bulursa keyfinize bakın tadını çıkarın 😊
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler

Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
Yumurtalama gününüz geç olmuşsa geç döllenme olabilir ama 8 gün fazla yine siz bence bir doktora gidin bazen kistte olabiliyor böyle durumda

Yumurtlama dönemi üzerinden bakacak olursak ortalama yumurtlama 2-5 Ağustos arası oluyor fakat ilişki 14 ağustosta oldu
Tek ilişki olduysa şunu diyebilirim ilişkiden yaklaşık 11-12 gün sonra idrarda beta hcg değeri görülür. Yani olsaydı testte silikte olsa çıkmalıydı bugün.

Back