- 24 Haziran 2019
- 211
- 55
- 28
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy simdi ben gebemiyimm kiz kesinmi yaniHayırlı olsun gebelik çıkmışsağlıklı bir gebelikte iki güne bir yaklaşık iki katı arttığını düşünürsek 500 gibi bir değer çıkması lazım. Ama benimki gibi hep 3 katı artıp 900leri görürsen de şok yaşama
![]()
Evet kanda 10dan yukarısı pozitifAyy simdi ben gebemiyimm kiz kesinmi yani
Milletbana deger dusuk yok belki adetne yakin diye pozitif cikmistir vs diyir ya kan testi hadi yanls dylm bak bunlara biHayırlı olsun gebelik çıkmışsağlıklı bir gebelikte iki güne bir yaklaşık iki katı arttığını düşünürsek 500 gibi bir değer çıkması lazım. Ama benimki gibi hep 3 katı artıp 900leri görürsen de şok yaşama
![]()
Evet kanda 10dan yukarısı pozitif
Benim ilk değerim 31 di mesela.
YaaaHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺ bariz belli gebelik olduğu
Etrafı umursamamak lazım iyi düşünün inşallah sağlıklı bir gebelik olacak gün gün artar zaten değeri. Çok sevindim adınıza, benim için de dua edin nolurYaaaole bir girdilerki aklma varyaaa
İnşallah olirsun kuzum insallahEtrafı umursamamak lazım iyi düşünün inşallah sağlıklı bir gebelik olacak gün gün artar zaten değeri. Çok sevindim adınıza, benim için de dua edin nolurbende bekliyorum 1 senedir 2 gün önce test yaptım negatifti şuan günüm geçti ama bekliyorum halen olurum diye
Ben ovulasyon testi aldm. Yaptim kuzu tavsiye ederim.İnşallah olirsun kuzum insallah
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?TeşekkürlerHiç alakası yok değer tamamen döllenmeyle alakalı. Ona bakarsanız benim ilk değerim 31 di ya 2 gün sonra 104 oldu ki gün sonra 310lara çıktı. Siz bunları takmayın yarın bir daha yaptırın artışı doktor güzel bulursa keyfinize bakın tadını çıkarın![]()
Yumurtalama gününüz geç olmuşsa geç döllenme olabilir ama 8 gün fazla yine siz bence bir doktora gidin bazen kistte olabiliyor böyle durumdaÖncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
Yumurtlama dönemi üzerinden bakacak olursak ortalama yumurtlama 2-5 Ağustos arası oluyor fakat ilişki 14 ağustosta olduYumurtalama gününüz geç olmuşsa geç döllenme olabilir ama 8 gün fazla yine siz bence bir doktora gidin bazen kistte olabiliyor böyle durumda
Tek ilişki olduysa şunu diyebilirim ilişkiden yaklaşık 11-12 gün sonra idrarda beta hcg değeri görülür. Yani olsaydı testte silikte olsa çıkmalıydı bugün.Yumurtlama dönemi üzerinden bakacak olursak ortalama yumurtlama 2-5 Ağustos arası oluyor fakat ilişki 14 ağustosta oldu
evet tek ilişki oldu ve korunmalı olarak oldu üzerinden de 14 gün geçtiTek ilişki olduysa şunu diyebilirim ilişkiden yaklaşık 11-12 gün sonra idrarda beta hcg değeri görülür. Yani olsaydı testte silikte olsa çıkmalıydı bugün.
Bence hamile değilsin.evet tek ilişki oldu ve korunmalı olarak oldu üzerinden de 14 gün geçti